Nogometni chat
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Znaci za ovo je Eriksen zasluzio da ga Pochettino nasamara. Sreca pa je Var ponistio gol. Drago mi je zbog Pochettina da su prosli dalje jer je odlican trener.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 17.04.2019., 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nemoj mislit da ga neće našamarat.Mr.Spaceguy je napisao/la: 17.04.2019., 22:57 Znaci za ovo je Eriksen zasluzio da ga Pochettino nasamara. Sreca pa je Var ponistio gol. Drago mi je zbog Pochettina da su prosli dalje jer je odlican trener.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
I to što kažeš. 

- Frantic
- Formula 1
Eh, za mene odlično što će ili Ajax ili Spursi u finale.
I odlično što će ili Barca ili Liverpool ispasti.
Volio bi da LP uzme neko iz prvog para (Ajax više, naravno).
Treba ukinut te male klubove koji su izunenada došli do velikih para, tipa PSG, Shitty,....
I odlično što će ili Barca ili Liverpool ispasti.

Volio bi da LP uzme neko iz prvog para (Ajax više, naravno).
Treba ukinut te male klubove koji su izunenada došli do velikih para, tipa PSG, Shitty,....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Sad tek vidjeh ovo ... Znaci ne da je penal cist ,nego zuti cisti ako ne i teza kazna. Ovo je moguci lom noge na Rakiticu. Naravno nista nije svirano.
A mogu samo zamisliti da je tako bilo na suprotnoj strani , koja bi paljba bila cijeloga svijeta. Uefalona i slicni komentari. A u ovom slucaju se niti ne spominje.
https://twitter.com/ZB_Media_01/status/1118529791714578433
A mogu samo zamisliti da je tako bilo na suprotnoj strani , koja bi paljba bila cijeloga svijeta. Uefalona i slicni komentari. A u ovom slucaju se niti ne spominje.
https://twitter.com/ZB_Media_01/status/1118529791714578433

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Nemoj da pretjerujes kolega.. Seciranje tekmi u najsitnije detalje dns protiv blatantnih gresaka koje su odmah vidljive u korist nekih posbenih klubiva u Europi je smijesno..
Da ne bude zabune, ovaj start je cisti faul, neoprezno i grubo ali ne i tako opasno kakvim ga ti opisa..
Da ne bude zabune, ovaj start je cisti faul, neoprezno i grubo ali ne i tako opasno kakvim ga ti opisa..
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Nije opasno jer je srecom noga bila u zraku. Da je na toj nozi bilo vecina njegove tezine itekako opasno. Tko kaze suprotno nezna sta prica.CrashOverride je napisao/la: 19.04.2019., 08:33 Nemoj da pretjerujes kolega.. Seciranje tekmi u najsitnije detalje dns protiv blatantnih gresaka koje su odmah vidljive u korist nekih posbenih klubiva u Europi je smijesno..
A ovo je daleko od najsitnijeg detalja i daleko od toga da nije trebalo biti odmah vidljivo. Da se Unitedu nije svirao cisti penal , dali bi i onda to bio samo najsitniji detalj ? Naravno da ne , bilo bi razapinjanja na sve strane kako je to bilo vec xxx puta.
I da se razumijemo , apsolutno se slazem sa vecinom kako je nekolicina klubova imala i imat ce sudacke pogurance. Ali mi nisu jasna konstantna dvostruka gledanja vecine.
Kad se ovo desi Barci , Realu , PSG-u , Cityu i da ne nabrajam onda to nitko ne zeli vidjeti , a kad se desi kontra tih klubova citava populacija skace na noge.

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- CrashOverride Verified
- Formula 1
A je lijepo bilo pogledat Everton nakon spavanca s klincima.. Odlican rezultat.. Napokon vise da se vrati ove Gunnarove sreckovice tam di im je mjesto..
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Mercedes
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- Frantic
- Formula 1
Zašto Gunnarove srećkoviće?CrashOverride je napisao/la: 21.04.2019., 16:28 A je lijepo bilo pogledat Everton nakon spavanca s klincima.. Odlican rezultat.. Napokon vise da se vrati ove Gunnarove sreckovice tam di im je mjesto..
I zašto uopšte pominješ Gunnara i dovodiš ga u nekekav "negativan" kontekst?

Eto, Spursi, Arsenal i Chelski imaju čitavih 3, odnosno 2 boda više od Uniteda.
Neka se kolektivno zapale (2 od ta 3 kluba) ako ovakav United kojim slučajem pored njih obezbijedi LP.

A da ne govorimo šta se događalo u prvom dijelu sezone, tamo negdje do prije Božića.
Novog (starog) prvaka Francuske nećemo ni pominjati....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Dok sam pisao prethodni post, kao da si mi pročitao misli.CrashOverride je napisao/la: 21.04.2019., 19:40 Da malo prebacim lopticu, posto vec par dana dobivam sve moguce scenarije sa
A imam u drustvu par teskih junajtedovaca..
Samo što sam ja hito staviti ovaj za veš, a ne onaj za čišćenje.
Ali peru oba dobro.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”