f1zd je napisao/la: 14.04.2019., 22:26
Jel zna neko tko je ona dama lijevo od Della Currya (ne žena mu, nego još lijevo )?
Pretpostavljam kćer ili možda žena od Setha.
Callie Rivers.
Nije Delova kćerka, već kćerka Doca Riversa.
I nije Sethova žena, ali će biti uskoro, vjerili se na Valentinovo ove godine.
I usput mama njihove kćerke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Daj ba @Ex, 84-74, ako ti je ono dobra tekma....
Naravno, ne treba to biti ni 135-130, bez odbrana (mada nema u PO da se ne igraju odbrane)
Meni je ono bilo loše i patnja za gledat, otprilike u nivou jutrošnje jubilarne F1 trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Osobno isto volim vise tvrdje tekme nego 240 koseva.. To mi nekako neozbiljno..
Sreca pa su ove zadnje 2 tekme kasnno/rano bile jer su bile lisene ikakve neizvjesnosti..
Odlican dvoboj u Portlandu, bolja od Celticsa premda i ta ima svoje cari... Samo neka nastave..
Dame je oličenje superstara. Sve ono što taj pojam predstavlja, franchise player, sve je to Dame. Košarka u malom prstu, lojalnost, predanost, nikakvi skandali, opipljive izjave i prozivke, a kada treba uzima sve na sebe.
Sixersi dobili treću 1/4 sa 51:23.
E ono je bilo bez odbrana, 145:123.
Puno važnija vijest je da se Boogie povrijedio, vidjećemo kolika je težina povrede.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Hehe, Clippersi
Od 94:63 za GSW sredinom treće do 135:131 na kraju.
Da nije zbog Havliceka izmišljena kategorija za "Najboljeg 6. igrača", bila bi izmišljena zbog Loua Williamsa.
Još jedan od promašaja Lakersa.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Felipe je napisao/la: 16.04.2019., 08:23
Ok možda sam i pogriješio za Nets-Phila haha
A sinoć se kolebao da li da ustanem gledati GSW ili ne i odlučim spavati, fuck
Garantujem ti glavom da bi pri rezultatu 30 poena viska za GSW otisao spavati i onda kad bi se ujutru digao i vidio da su ovi napravili epski comeback sam sebe bi ubio sigurno, tako da je bolje sto se nisi ustao i gledao.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Felipe je napisao/la: 16.04.2019., 08:23
Ok možda sam i pogriješio za Nets-Phila haha
A sinoć se kolebao da li da ustanem gledati GSW ili ne i odlučim spavati, fuck
Garantujem ti glavom da bi pri rezultatu 30 poena viska za GSW otisao spavati i onda kad bi se ujutru digao i vidio da su ovi napravili epski comeback sam sebe bi ubio sigurno, tako da je bolje sto se nisi ustao i gledao.