Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Mogao si napisat bolje statistike nego 80% karijera kad pogledas trenutno samo kimi, seb, max, ricci se mogu mjeriti sa time. Ostali nemaju ni podija dovoljno a kamo li pobjeda.

Da, jak je ovdje ali ovaj put ce ferr biti jaci. Nadam se sa leclercom jer je nevjerojatno kako je mali dobar cini mi se da je vec sada osvojio pola navijaca ferr a i mnoge druge. Seb ako zabrlja jos koji put i mali ga pobjedi onda ce se seb naci u teskoj poziciji. I garaza bi se vrlo lako mogla okrenuti novoj krvi koji nema gresaka ako nista drugo dok ih seb ima ohhohoo a to se pamti...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zelot je napisao/la: 11.04.2019., 06:48 Mogao si napisat bolje statistike nego 80% karijera slika kad pogledas trenutno samo kimi, seb, max, ricci se mogu mjeriti sa time. Ostali nemaju ni podija dovoljno a kamo li pobjeda.

Da, jak je ovdje ali ovaj put ce ferr biti jaci. Nadam se sa leclercom jer je nevjerojatno kako je mali dobar cini mi se da je vec sada osvojio pola navijaca ferr a i mnoge druge. Seb ako zabrlja jos koji put i mali ga pobjedi onda ce se seb naci u teskoj poziciji. I garaza bi se vrlo lako mogla okrenuti novoj krvi koji nema gresaka ako nista drugo dok ih seb ima ohhohoo a to se pamti...

Toto, jesi to ti? :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Samo jedno odustajanje. :chill: :zijev:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Frantic je napisao/la: 11.04.2019., 06:56
zelot je napisao/la: 11.04.2019., 06:48 Mogao si napisat bolje statistike nego 80% karijera slika kad pogledas trenutno samo kimi, seb, max, ricci se mogu mjeriti sa time. Ostali nemaju ni podija dovoljno a kamo li pobjeda.

Toto, jesi to ti? :rofl:
Zna toto a bogami i wolff :D u kini razdire guzove, para gace, cjepa atome ako treba. vidjet cete i bit ce vam drago. a ako ne bude tako ferrari ce biti kriv a mi cemo u slabijem bolidu maksimizirati bodove :D

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Prošle godine je Ferrari obrisao pod sa Mercedesom na ovoj stazi u pogledu performansi samog bolida.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

Aaa I mislio sam na te bolje vozače koji su ostavili neki trag, nisam mislio na Sakona Yamamota :D
slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
F12000 je napisao/la: 11.04.2019., 13:44 Prošle godine je Ferrari obrisao pod sa Mercedesom na ovoj stazi u pogledu performansi samog bolida.
U kvalama? Da.

U utrci? Ne.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
U pravu si. (y)
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Pobjeda u nedjelju ne bi trebala doći u pitanje
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... lApq0.html

LH44
Formula 1
Formula 1
Kako je Kimi pao u Monzi...

Kako je Lewis ganjao Maxa i umalo ga pretekao...

Za prste polizati :pivo:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Monza ??
Nakon što je pokorni sluga poderao Kimiju gume i uz pomoć DRSa, na onolikoj startno-ciljnoj ravnini.
Ono je bio "pis of kejk" od preticanja.
Kakvo lizanje prstiju bolan.
Ova druga borba je :klanjam:
Evo ti jedno extra preticanje tvog pulena, iz vremena kad nije bilo DRSa
Približavanje, odlična priprema, hrabar i odlučan napad s vana i prolaz (uz veliku dozu korektnosti rivala)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Nije Kimiju Valtteri poderao gume, sam ih je poderao idući preko pasica na izlazu iz prve 2 krivine, to je se dalo vidjeti na samoj utrci kako je Lewis izbjegavao ta 2 rubnika jer se iz krivina izlazi u 2/3 brzini i obrtni moment je ogroman, a ta dva rubnika to ne praštaju. Ovo kasnije je samo Hamiltonova egzekucija nečega što se 10 krugova čekalo, ali bilo je zeznuto pratit, a i stići Ferrari i sa DRS, jer znamo da su na pravcima bili Bog i Batina. I na kraju i to preticanje je ispalo jako dobro, sa vanjske strane.

I to što je najjače i u ovom 44. krugu koji sam snimio, Lewis se drži bijele linije na izlazu iz prve dvije šikane, neda onim zubima rubnika da poderu zadnje gume, dok Kimi svako malo šljunak dotiče, ko da je na Bridgestonkama iz 2010 :D

Evo tebi jedno još bolje, prva krivina ko Tokio Drift, ulijetanje u stilu Ricciarda :D Onda je to bio njegov stil, sad je odmjereniji dosta kod preticanja...
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 12.04.2019., 20:59 .....
I to što je najjače i u ovom 44. krugu koji sam snimio, Lewis se drži bijele linije na izlazu iz prve dvije šikane, neda onim zubima rubnika da poderu zadnje gume, dok Kimi svako malo šljunak dotiče, ko da je na Bridgestonkama iz 2010 :D
.....
To je zato što je Kimija sluga pokorni štopao, a nije mu dao da ga pretekne i time mu pohabao gume.
Sve poslije što se desilo je isključivo posljedica toga.
Nema tu nikakve loše vožnje Kimija niti nekih Kimijevih grešaka (tj. nije do Kimija, već je do guma).
I nikakve Lewisove maestralnosti. :chill:
Kao što rekoh, standardni "pis of kejk".
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A i nije da je bila neka razlika u bolidima...desetinka u kvalama...to je ništa, pogotovo u utrci.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ja sam uvjeren da je i to što je išo široko uticalo na potrošnju, dovoljno je pogledat kakvi su rubnjaci i koji je obrtni moment ovih bolida u prve 4 brzine. To je čak i Lewis spomenuo, a i bez onboarda ako imaš oko, na prijenosu se vidilo, cijelo vrijeme Lewis do linije ide, Kimi do šljunka.

I ne kažem da je preticanje sad neka majstorija, ali opet je ispalo dobro. Obilaženje s vanjske strane je uvijek jaka stvar.
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Druga besplatna lekcija od Lewisa.
Prva je bila u Brazilu prošle godine.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
Kome više vjerovati oko tog "pravila" na izlaznom krugu pred sami ulazak u brzi krug, jedan dan je džentlmensko pravilo, drugi dan se svi prave da ne postoji :chill:
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Ja sam pročitao izjavu i Leclerc-a i Riccarda gdje kažu da to pravilo ne postoji.
Zaista ne znam ... Kao što sam rekao u komentarima, nisam prije čuo za ovo pravilo.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Vjerujem da nitko nije cuo za to pravilo. Sta ne znaci da postoji takvo nesto medu vozacima , ali kazem malo tko je cuo za to i samim tim je malo vjerojatno da opce postoji.
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡