Toliko o penalu kad ga ni jedan igrac Cityja nije trazio Jos kad uzmes u obzir kakav se inace pritisak na suce radi da se donese nekakva odluka Dns ce saznat sudbinu Kanea za ovu sezonu premda ne mirise na dobro, isti glezanj vec treci put ako se ne varam..
3 u vrlo kratkom roku igraju i bio bi vrlo iznenadjen da Spursi izadju kao pobjednici na kraju..
Pročitao sam na Indexu da je Kane završio ovu sezonu.
Utakmica jako dosadna bila.
Iako je City i dalje favorit 1:0 je lijepa prednost pred uzvrat. Lijepo bi bilo vidjeti Tot. u polufinalu, čisto zbog ne srazmjera budžeta.
Inace je Costa dobio 8 utakmica zbog vrijedjanja suca.. Da bar cesce vidjamo ovakve kazne, cak i za manje kreteniziranje na terenu..
I dalje smatram da takve treba ostavit bez place mjesec, dva... Brzo bi prisvojili neku kulturu..
Kažu da mu je "`sovo mater".
4 tekme za to.
Druge 4 tekme je dobio za držanje sučeve ruke prilikom pokazivanja žutog kartona.
Hehe, čini mi se da je @Bellof (BTW, nema ga na forumu poduži period) jedne prilike rekao da bi Costi (i sličnim "gadovima / smradovima / provokatorima / simulatorima / nastavi niz....) još u tunelu prije izlaska na teren zveknuo žuti karton, onako preventivno, pa neka onda pazi šta će uraditi na terenu.
Doduše, više se to odnosilo na laktarenje i udaranje.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dobro je i reko...
Jos bi ga malo i pravdo da je bila neka sramotna navlakusa pa je covjek puko, nekad ne mozes podnijet sve ali tekma skroz uredna bila, sudac ok a ovaj kreten se kretenise..
Treba tu Atletico odrezat milion, dva..
Ma meni je najveće zlo današnjeg nogometa simuliranje. Ja bi odma crvene dijelio za šarlatane poput Suareza, Neymara i ekipe.
Šta je najgore, danas si idiot ako se ne bacaš okolo ko pijan
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Slazem se.. Postalo je trend.. Nazalost.. Sad je uzelo previse maha da bi se iskorjenilo.. Na najmanje kontakte se 10 puta izvrti po zemlji.. Jadno da tesko moze jadnije..
Sta se tice simuliranja. Prije koju godinu sam procitao da klubovi angaziraju neke kao profesore glume upravo da bi sto realisticnije "izborili" preskraj simuliranjem. E sad , dali je istina ili nije neznam. Ali ako je onda , nazalost , simuliranje ce ostati sastavni dio nogometa.
AlkY je napisao/la: 12.04.2019., 09:50
Sta se tice simuliranja. Prije koju godinu sam procitao da klubovi angaziraju neke kao profesore glume upravo da bi sto realisticnije "izborili" preskraj simuliranjem. E sad , dali je istina ili nije neznam. Ali ako je onda , nazalost , simuliranje ce ostati sastavni dio nogometa.
AlkY je napisao/la: 12.04.2019., 09:50
Izvor index?
Ma stvarno nemam pojma. Nit znam kad sam na to naletio , niti gdje sam naletio. Samo mi je tako nesto ostalo u sjecanju da sam negdje procitao.
Ali danas nas nista nemoze zacuditi pa mozda i je istina
Greška pa Messi
Messi pa greška
De Gea je neki dan protiv West Hama imao odbranu zbog koje sam ustao iz fotelje i nisam mogao da vjerujem šta je uradio
A onda ovo prije 10 min
Ide ovo lagano na Juve - Barca u finalu, kao što sm već i ranije rekao
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ovom Unitedu treba brat bratu milijarda eura da se vrate u vrh. Toliko prosjecnih igraca, nevjerovatno. Za onog Pogbu nebi 50 milijuna dao kamoli 100+. Tu treba ostaviti De Geu, Rashforda i Martiala a ovo sve drugo raspodati. Solskjaer opet stavio Younga u prvu...
Mr.Spaceguy je napisao/la: 16.04.2019., 21:53
Ovom Unitedu treba brat bratu milijarda eura da se vrate u vrh. Toliko prosjecnih igraca, nevjerovatno. Za onog Pogbu nebi 50 milijuna dao kamoli 100+. Tu treba ostaviti De Geu, Rashforda i Martiala a ovo sve drugo raspodati. Solskjaer opet stavio Younga u prvu...
Ne treba toliko
Imamo već Shitty i PSG......
Samo neka OGS malo poradi na remontu.
Ja bi prije ostavio Lukakua nego Martiala.
A ko je i očekivao da bi mogli proći Barcu?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
A ne znam, Lukaku mi je previse "trom" a i nema neku tehniku. Treba netko ala Suarez, Bezema itd. Netko tko je dobar u link upu a ovome se lopta odbija od noge...
Juve visi protiv Ajaxa
Trebaju ljudima 2 gola, ulazi Bentancur i onda pozicijski u svakom napadu jedan veznjak glumi treceg stopera.. Nadam se radi mog dusevnog zdravlja da ce se ovaj eunuh maknut s klupe.. Povraca mi se vise.. 3 dobre tekme su odigrali u cijeloj hebenoj sezoni i slozili 6 akcija..
Ljudi se igraju nogometa a i sa Juventusom se poigrase..