A da bi pretekao, moraš biti brži, nema tu mudrovanja nekog

Kod pretjecanja Bottasa mu je dobro pomogao i Vettel prisilivši Bottasa na grešku u prvom zavoju, poslije su to bile posljedice toga, ma da bi ga Hamilton vjerojatno prestigao na idućoj DRS zoni.LH44 je napisao/la: 01.04.2019., 21:00 Složio bi se za Bottasa nad Maxom, te Norrisa nad Gaslyem, ali Vettelovo je na kraju ispalo ništa drugo nego DRS obilaženje, jer je na kočenju bio ispred Lewisa, dok su se ova 3 odvila tek kroz krivinu, što je puno teže za izvesti. Također je odlično bilo i ono Lewisovo nad Bottasom na početku, mislio sam da će ići sa vanjske strane i bukvalno sam vikao "pusti ga Lewis, pusti ga široko da ide" i to i bi, sa unutrašnje strane izađe fino i dovrši preticanje do iduće krivine...
Leclerc pardon, moja greška.
Nekako se to kamuflira s "vjetrovima" i ne znam cime jos, ali meni se cini da je cisto njegovo nekontrolirano gaženje po papučici gasa u pitanju... Tako bar izgleda, a njegovo ne izjašnjavanje to nekako potvrđuje.F12000 je napisao/la: 02.04.2019., 15:47 Ima li tko kakvu teoriju zasto se Vettel izvrtio? Previse gasa na izlasku iz okuke?
To je jedan od težih zavoja na stazi, imao je direktan sukob s Hamiltonom, u želji da zadrži poziciju dao je gas mrvicu ranije i naravno izvrtio se.F12000 je napisao/la: 02.04.2019., 15:47 Ima li tko kakvu teoriju zasto se Vettel izvrtio? Previse gasa na izlasku iz okuke?
Mene "pika" nekaj drugo cijelo vrijeme od utrke i tog izvrtanja i nakon što je prejahao preko svojeg prednjeg krila...QFlash82 je napisao/la: 02.04.2019., 16:39To je jedan od težih zavoja na stazi, imao je direktan sukob s Hamiltonom, u želji da zadrži poziciju dao je gas mrvicu ranije i naravno izvrtio se.F12000 je napisao/la: 02.04.2019., 15:47 Ima li tko kakvu teoriju zasto se Vettel izvrtio? Previse gasa na izlasku iz okuke?
Sumnjam, a šanse da se tako nešto dogodi su minimu minumuma vjerojatno.zjurina je napisao/la: 03.04.2019., 08:51Mene "pika" nekaj drugo cijelo vrijeme od utrke i tog izvrtanja i nakon što je prejahao preko svojeg prednjeg krila...QFlash82 je napisao/la: 02.04.2019., 16:39To je jedan od težih zavoja na stazi, imao je direktan sukob s Hamiltonom, u želji da zadrži poziciju dao je gas mrvicu ranije i naravno izvrtio se.F12000 je napisao/la: 02.04.2019., 15:47 Ima li tko kakvu teoriju zasto se Vettel izvrtio? Previse gasa na izlasku iz okuke?
Dakle ...teorija: ... jel moguče da je možda nešto popustilo na tom prednjem krilu, i krilo se pomaklo pa se itvrtio & onda kad je prošao onaj zavoj pa u ravninu da je onda krilo otpalo skroz...