Nico Hülkenberg

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Niko u ove dvije trke izdominirao bas. Rakarda u Bahreinu glupa taktika kostala 5,6 pozicije ali sve u svemu ocekivao sam vise od Renoa.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
F12000 je napisao/la: 01.04.2019., 11:52 Kakva vožnja Nico ovaj vikend, konstantna brzina i proboj od P17 do P6. Šteta što ga je viša sila zaustavila, bili bi to slatki bodovi. :thumbs:
Da.
U trenutku odustajanja on je bio 6., Ricci 9.
Ricci je startao 10. koliko znam (nakon Gromketovog pomjeranja).
Negdje pročitah da su Riccija zeznuli sa strategijom.
Možda jesu, možda nisu, uglavnom Hulk je opet (do odustajanja) bio ispred.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ricci je bio na bezveze strategiji sa jednim zaustavljanjem...to ga je jako koštalo.

Hulk na dva zaustavljanja.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ricciardo je baš bez veze taktiku imao, što bi Rosberg reko, mi koji smo gledali na TV smo znali da je jedno zaustavljanje sranje, a oni idalje tjeraju svoje.
Horner ih je opet podje***ao za ono duplo odustajanje, nešto u smislu opet su nas zeznuli, iako nam više ne gone bolid :D
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Odlična kaciga :thumbs:
https://twitter.com/Gianludale27/status/1154432075455508482

LH44
Formula 1
Formula 1
Ima i nove 'patike' za domaću trku.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1

[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

slikaslika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Odlična! :thumbs:

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Nije mi nešto, efikasnija je ona standardna crno-žuta.
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Multi 21 je napisao/la: 31.07.2019., 02:35 Baš me je naljutio. Em slabom borbenošću dok je bio 3. em glupim izlijetanjem. Šteta. Neće vidjeti više ovakvih prilika. Ima nešto u tome kad ljudi kažu da nije on slučajno bez podija.
Premjestio sam post u Hulkovu temu da ne oftopičarimo po Leclercovoj temi.

Slažem se u potpunosti s ovim što si napisao. Izlijetanje se dogodilo mnogima, greška je svakako, ide na dušu vozaču, ali u ovakvim uvjetima se i najboljima lako omakne. Mene je definitivno puno više zasmetao taj nedostatak borbenosti dok je držao podij - čovječe, imaš životnu priliku da napokon dođeš do tog podija, kaotična je utrka, sve je moguće, on propusti obje Mečke bez trunke obrane. I da nije bila utrka s miješanim uvjetima, da nema tempo za realnu borbu pa je kao glupo trošiti gume, mučiti se obrambenim putanjama i sl. gluposti, opet bi mi takva pasivnost bila nečuvena za jednog trkaćeg vozača i to u takvoj prilici.

Čini mi se da je hype oko njega uvijek bio prevelik i kao što kažeš, nije slučajno bez podija. Ne kažem da je loš vozač, ali nije ona "vanzemaljska" klasa. Često se uspoređuje njega i Pereza - mislim da je on podcijenjen onoliko koliko je Hulk precijenjen.

Frantic
Formula 1
Formula 1
I ja sam slično prokomentarisao za Hulka tokom trke.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slažem se, mene je također naljutio i razočarao neborbenošću za pozicije. Doslovno se sklonio Hamiltonu i Bottasu, ko da je Ocon vozio bolid umjesto njega.

Velike su šanse da on podija neće nikad ni vidjeti i sve mi manje žao postaje. Dva puta u Bakuu je imao izgledne prilike i on se zakuca u zid, sad u Njemačkoj isto :thumbsd:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.07.2019., 10:28 Slažem se, mene je također naljutio i razočarao neborbenošću za pozicije. Doslovno se sklonio Hamiltonu i Bottasu, ko da je Ocon vozio bolid umjesto njega.

Velike su šanse da on podija neće nikad ni vidjeti i sve mi manje žao postaje. Dva puta u Bakuu je imao izgledne prilike i on se zakuca u zid, sad u Njemačkoj isto :thumbsd:
i brazil 2012.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Brazil 2012 never happened :chill:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Jeste navalili na čovjeka oko tih obilaženja Mercedesa, šta je trebao, poderati gume i pasti u poretku još dodatno zbog borbe sa bolidima pola sekunde-sekundu bržim od njegovog. Pa ni Danill i Lance nisu uopšte branili Vettelovo probijanje, a 4 kruga do kraja je bilo, mogli su mu malo zagorčat život, nije se imalo šta izgubit, ovo je na pola utrke bilo, po meni jednostavno nije vrijedilo, gume ćeš prokuhati, a ovi te svejedno obilaze, odmah ili za 3 kruga, a ti na Inter gumama ne znaš hoćeš voziti još 5 krugova ili 25.

Ali da stoji konstatacija da nije bez razloga na podijumu nikad bio, 1/1, čovjek je na svakoj haotičnoj utrci u kojoj je imao šanse ugrabiti podijum skršio bolid, i to uvijek na jako smotan i smiješan način. Brazil 2012 i Baku 2017 mi prvi padaju napamet, jer ona 2 su baš smotana bila, pogotovo zabijanje u zid prednjim točkom
A i ovo u Njemačkoj je čim je izletio malo izgubio se i nagazio kočnicu, sva 4 blokirala, i da nije bio dragstrip zabio bi se u zid zbog toga.

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
LH44 je napisao/la: 31.07.2019., 13:16 Jeste navalili na čovjeka oko tih obilaženja Mercedesa, šta je trebao, poderati gume i pasti u poretku još dodatno zbog borbe sa bolidima pola sekunde-sekundu bržim od njegovog. Pa ni Danill i Lance nisu uopšte branili Vettelovo probijanje, a 4 kruga do kraja je bilo, mogli su mu malo zagorčat život, nije se imalo šta izgubit, ovo je na pola utrke bilo, po meni jednostavno nije vrijedilo, gume ćeš prokuhati, a ovi te svejedno obilaze, odmah ili za 3 kruga, a ti na Inter gumama ne znaš hoćeš voziti još 5 krugova ili 25.
Lance je branio unutarnju stranu, ali je s DRS-om Vettel imao puno veću brzinu te ga je lakoćom prošao već do kočenja. Kvjat se nije maknuo, ali on je imao podij i nakon Vettelovog prolaska. I najbitnije od svega, obojica već imaju podije za razliku od Hulka pa se ni ne moraju toliko trgati za jedan :prcnjau:

Mene svaki vozač koji u borbi za poziciju propušta drugog kao da ga obilazi za cijeli krug strašno nervira. Hulk se doslovno nije ni pomaknuo sa svoje putanje, pa daj barem zatvori unutarnju putanju da ne izgledaš ko drvena Marija, nije Pirelli valjda toliko smeće da se malim pomakom u stranu uništava cijeli set.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Hulk je nekad smatran među najboljim u branjenju pozicija i onda ovako propuštati vozače na drugu i treću poziciju je sramotno. Umjesto da pokuša barem pola kruga sačuvati poziciju, ne bi li neko od konkurenata mu napravio kakvu grešku, jer su uvjeti bili promjenjivi, a dvojac je pokazao nedjelju da su podložni greškama, on ih pušta ko da ga za krug prestižu. Bio mi je stvarno drag i želio sam nekad više već Vettelu pobjedu da on uzme podij, ali sve je izglednije da neće nikad ni doživjeti to, svojom krivicom barem u pola prilika kad je mogao. Tako da mi ga neće biti žao i ako mu je ovo zadnja sezona u Formuli 1.

Za usporedbu s Vettelom je @croatic f1 sve rekao :)

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Zbog sličnih razloga mi je i Ocon pao u očima zbog propuštanja Hamiltona u Monacu i još posle kaže meni je Toto šef. Pa brate ti voziš za drugi tim, pritom si na nekom 4-5-6 MESTU. Nesto se desi ispred i eto te na podijumu.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika

LH44
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:
LH44 je napisao/la: 31.07.2019., 13:16 Jeste navalili na čovjeka oko tih obilaženja Mercedesa, šta je trebao, poderati gume i pasti u poretku još dodatno zbog borbe sa bolidima pola sekunde-sekundu bržim od njegovog. Pa ni Danill i Lance nisu uopšte branili Vettelovo probijanje, a 4 kruga do kraja je bilo, mogli su mu malo zagorčat život, nije se imalo šta izgubit, ovo je na pola utrke bilo, po meni jednostavno nije vrijedilo, gume ćeš prokuhati, a ovi te svejedno obilaze, odmah ili za 3 kruga, a ti na Inter gumama ne znaš hoćeš voziti još 5 krugova ili 25.
Lance je branio unutarnju stranu, ali je s DRS-om Vettel imao puno veću brzinu te ga je lakoćom prošao već do kočenja. Kvjat se nije maknuo, ali on je imao podij i nakon Vettelovog prolaska. I najbitnije od svega, obojica već imaju podije za razliku od Hulka pa se ni ne moraju toliko trgati za jedan :prcnjau:

Mene svaki vozač koji u borbi za poziciju propušta drugog kao da ga obilazi za cijeli krug strašno nervira. Hulk se doslovno nije ni pomaknuo sa svoje putanje, pa daj barem zatvori unutarnju putanju da ne izgledaš ko drvena Marija, nije Pirelli valjda toliko smeće da se malim pomakom u stranu uništava cijeli set.
Pa i Hulkenberg nije pokrivao jer su ova 2 u zadnji moment ulijetali, a Mercedes na kočenju jede bilo koga iz midfilda i tu nemaš šta tražiti.

Ista stvar kao i Danill i Lance, pokrivaj ti unutrašnju stranu, ode ovaj sa top 3 bolidom ko brzi voz.

slikaslika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Bottas je uletio vrlo kasno i prilično neočekivano, ali svejedno mislim da je trebao biti borbeniji. Očekivalo bi se da čovjek bude gladan za tim podijem nakon toliko utrka bez istog, ali što je tu je.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡