PulsManager 2019.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Možda ti je javascript onemogućen... Što je dosta neobično... Možda je neki moderni browser koji se glupira s ad-blockerima pa je slučajno pokupio brojač misleći da je reklama?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Šta ne kažeš, javi adresu da pošaljemo nekakav Android.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Od kada je bila aktivna "mini" igra za Bahrain ?
Tek sad sam vidio da je zatvorena a skoro svaki dan se spajam na manager.
Neznam kada je startala , ali ako je unazad dan-dva onda je to ogromna primjedba jer vjerujem da je za vecinu to premalo vremena da opce primjete da je nova igra aktivna.
P.S. Ako je aktivna vise dana onda moje isprike
Neznam kada je startala , ali ako je unazad dan-dva onda je to ogromna primjedba jer vjerujem da je za vecinu to premalo vremena da opce primjete da je nova igra aktivna.
P.S. Ako je aktivna vise dana onda moje isprike

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Mislim od prekjučer navečer. Bonus će se otvarati i zatvarati na prepad jer je njena poanta da se obeshrabri otvaranje igre nakon utrke, postavljanje prognoze i onda iduće otvaranje nakon iduće utrke. Može biti na pola tjedna, može biti dan prije vikenda, može bilo kad. Tko ne uhvati - više sreće drugi put.AlkY je napisao/la: 29.03.2019., 13:43 Od kada je bila aktivna "mini" igra za Bahrain ?
P.S. Ako je aktivna vise dana onda moje isprike![]()
- JP Renault
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Renault, ALO, VER
- Kontakt:
@avetma
Kvalifikacije počinju u 16:00, a odbrojavanje na Manageru pokazuje da počinju u 17:00. To bi trebalo popraviti pod hitno, inače bi mogli imati svakakve kombinacije ekipa.
Kvalifikacije počinju u 16:00, a odbrojavanje na Manageru pokazuje da počinju u 17:00. To bi trebalo popraviti pod hitno, inače bi mogli imati svakakve kombinacije ekipa.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
A kad se malo bolje pogleda , i nije bas zasluzan ban onih koji su mjenjali poslije 16 sati. Neki prate odbrojavanje na pocetnoj i ravnaju se po tome.
Oni nisu bas nista krivi sta odbrojavanje traje duze nego sta bi trebalo.
Iako naravno posteni nece zloupotrijebit jer znaju kad pocinju kvale.
Osobno sam i ja zakasnio 5 min , kako sam i napisao , ali ponavljam stavio sam istu ekipu kao proslu trku tako da ajmo rec da sam "posten" pa nisam iskoristavao
Oni nisu bas nista krivi sta odbrojavanje traje duze nego sta bi trebalo.
Iako naravno posteni nece zloupotrijebit jer znaju kad pocinju kvale.
Osobno sam i ja zakasnio 5 min , kako sam i napisao , ali ponavljam stavio sam istu ekipu kao proslu trku tako da ajmo rec da sam "posten" pa nisam iskoristavao

- JP Renault
- Karting
- Kontakt:
I eto, što sad napraviti. Ja sam za ban za ovaj GP vikend takvima. Treba uzeti u obzir i da se mogla mijenjati pole prognoza.
Btw. odakle one prognoze na komentarima da će pole vrijeme biti ispod 1:27. Ja se poveo za tim komentarima i stavio 1:26:949 i gadno promašio
. Leclercov zadnji krug me spasio.
Btw. odakle one prognoze na komentarima da će pole vrijeme biti ispod 1:27. Ja se poveo za tim komentarima i stavio 1:26:949 i gadno promašio

- JP Renault
- Karting
- Kontakt:
Možda je ovo bio Antin socijalni eksperiment
. Ekipe i pole prognoze su se mijenjale iako je ovo igra, tako da bi se mijenjale još više ako bi se takvo što dogodilo u stvarnosti. Siguran sam da ima bar 1 igrač koji je pogodio pole vrijeme točno u tisućinku 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:

Pole je silom prilike svima izbrisan, a ovi koji su kupovali nakon 16 sati imaju black flag za ovu utrku. Greška je bila u menadžeru, to je istina, ali pravilo 1 kaže:
"Igra se u prijateljskom raspoloženju i svaki mogući nesporazum bit će riješen onako kako administrator misli da je najkorektnije."
Mijenjati ekipu nakon početka kvala (a pogotovo na kraju kvala) nije baš fer potez, tako da lovce u mutnom (slučajno ili namjerno) isključujem iz Bahreina.