PulsManager 2019.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
Na manageru ima bug , sat koji pokazuje koliko je ostalo za transakcije i promjene ne radi, bar meni na mob verziji

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Jhkuiz5 je napisao/la: 20.03.2019., 13:14 Na manageru ima bug , sat koji pokazuje koliko je ostalo za transakcije i promjene ne radi, bar meni na mob verziji
Meni radi i na kompu i na mobu.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Možda ti je javascript onemogućen... Što je dosta neobično... Možda je neki moderni browser koji se glupira s ad-blockerima pa je slučajno pokupio brojač misleći da je reklama?

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
Ne znam , na safariu sam. Nije meni osobno nikakav problem sta to ne radi, nego eto to san vidia pa da kazen. Al ako je samo kod mene tako, nemas brige nikakve :pivo:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Jhkuiz5 je napisao/la: 20.03.2019., 22:25 Ne znam , na safariu sam.
Šta ne kažeš, javi adresu da pošaljemo nekakav Android. :mrgreen:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Od kada je bila aktivna "mini" igra za Bahrain ?
Tek sad sam vidio da je zatvorena a skoro svaki dan se spajam na manager.
Neznam kada je startala , ali ako je unazad dan-dva onda je to ogromna primjedba jer vjerujem da je za vecinu to premalo vremena da opce primjete da je nova igra aktivna.

P.S. Ako je aktivna vise dana onda moje isprike :D
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
AlkY je napisao/la: 29.03.2019., 13:43 Od kada je bila aktivna "mini" igra za Bahrain ?
Tek sad sam vidio da je zatvorena a skoro svaki dan se spajam na manager.
Neznam kada je startala , ali ako je unazad dan-dva onda je to ogromna primjedba jer vjerujem da je za vecinu to premalo vremena da opce primjete da je nova igra aktivna.

P.S. Ako je aktivna vise dana onda moje isprike :D
Mislim od prekjučer navečer. Bonus će se otvarati i zatvarati na prepad jer je njena poanta da se obeshrabri otvaranje igre nakon utrke, postavljanje prognoze i onda iduće otvaranje nakon iduće utrke. Može biti na pola tjedna, može biti dan prije vikenda, može bilo kad. Tko ne uhvati - više sreće drugi put.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Koliko Leclerc košta? Imam želju, ali nemam novaca.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pišu sve cijene
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

JP Renault
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
@avetma

Kvalifikacije počinju u 16:00, a odbrojavanje na Manageru pokazuje da počinju u 17:00. To bi trebalo popraviti pod hitno, inače bi mogli imati svakakve kombinacije ekipa.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ja sam zakasnio 5 min za postavljanje momcadi , ali mi je ista kao i proslu trku. Znaci , nista mjenjano. Kod mene nema frke :D
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Baš malo pratim, trenutno se stalno mijenjaju ekipe... Svi koji su bilo šta promjenili poslije 16:00 ide ban za Bahrein :chill:

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Da vidimo što će mi poštenje donit :mrgreen:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

AlkY
Formula 1
Formula 1
A kad se malo bolje pogleda , i nije bas zasluzan ban onih koji su mjenjali poslije 16 sati. Neki prate odbrojavanje na pocetnoj i ravnaju se po tome.
Oni nisu bas nista krivi sta odbrojavanje traje duze nego sta bi trebalo.

Iako naravno posteni nece zloupotrijebit jer znaju kad pocinju kvale.

Osobno sam i ja zakasnio 5 min , kako sam i napisao , ali ponavljam stavio sam istu ekipu kao proslu trku tako da ajmo rec da sam "posten" pa nisam iskoristavao :D
slikaslika slika

JP Renault
Karting
Karting
Kontakt:
I eto, što sad napraviti. Ja sam za ban za ovaj GP vikend takvima. Treba uzeti u obzir i da se mogla mijenjati pole prognoza.
Btw. odakle one prognoze na komentarima da će pole vrijeme biti ispod 1:27. Ja se poveo za tim komentarima i stavio 1:26:949 i gadno promašio :mrgreen: . Leclercov zadnji krug me spasio.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Ne znam jel Ante može to sve provjeriti, mogu misliti kako su se mijenjala vremena za PP. :D sve je to samo igra, ali mi smiješno kako se ekipe mijenjaju, a sigurno najviše vremena za PP. BAN svima :chill:

JP Renault
Karting
Karting
Kontakt:
Možda je ovo bio Antin socijalni eksperiment :D . Ekipe i pole prognoze su se mijenjale iako je ovo igra, tako da bi se mijenjale još više ako bi se takvo što dogodilo u stvarnosti. Siguran sam da ima bar 1 igrač koji je pogodio pole vrijeme točno u tisućinku :zubo:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ja sam za to da sve sta se nakon 16 sati mjenjalo da se ponisti. A oni koji nisu sastavili ekipu(prazna ekipa) da im se automatski vrati postava prijasnje utrke( ja sam taj pa da malo poguram :D )
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Poništiti rezultate komplet :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
:SC: :SC:

Pole je silom prilike svima izbrisan, a ovi koji su kupovali nakon 16 sati imaju black flag za ovu utrku. Greška je bila u menadžeru, to je istina, ali pravilo 1 kaže:

"Igra se u prijateljskom raspoloženju i svaki mogući nesporazum bit će riješen onako kako administrator misli da je najkorektnije."
Mijenjati ekipu nakon početka kvala (a pogotovo na kraju kvala) nije baš fer potez, tako da lovce u mutnom (slučajno ili namjerno) isključujem iz Bahreina.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡