Još dodaj tome lift'n'coast prije svake veće zone kočenja.
Ne znam, s jedne strane se čini da su u konzervativnom modu, lift'n'coast, male max brzine, postavke bolida očito sa manje krila, s druge strane se čini da su u gadnim problemima kad vidiš ono naglo padanje snage u par navrata, taj de-rate/drop-off. Mislim to je normalna pojava, ali na motoru koji je odvezao 5-6 utrka, ne novom. Nadat je se da je ovo prvo
Da budem iskren, sto vise teorija i objasnjenja procitam to sam zbunjeniji..
Osobni dojam je da nije mali problem u pitanju i da ga nece rjesit tako brzo i efikasno dok se s druge strane nadam da im samo nije sjela staza ko meni topla piva..
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Neznam kad vidis brzinu od Ferraria na testiranjima pa neznam dal bi toliko losi bili s tom brzinom u Australiji,pa imali su svaki dan dosta kilometara iza sebe pa u Barceloni su imali i dobar race pace i dosta tih strucnjaka koji su bili na stazi rekli su da je Ferrari jako dobar i da ima i upravljivost jako dobru,ja mislim da je njima nesto FIA nasla,znam da su imali problema s auspuhom na testiranjima al da imaju probleme s hybridnim dijelom pogonske jedinice to mi je nepojmljivo,znam da ima i teorija da je koncept prednjeg krila od Ferrarija ne isplativ jer poslje u sezoni nadogradnje nece funkcionirat s straznjim krajem bolida,pa znam da Ferrari ima ljude koji su razmisljali o tome,jedino ako njihov bolid zapravo je i zamisljen s prednjim krilo kao kod RB i Mercedesa,nezz kao navijac Honde hocu da vidim Ferrari full power pa da onda znam koliko kasnimo za Ferrarijem!!
Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk
“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda
Turrini reports on his blog that Ferrari understood what went wrong in Melbourne (he doesn't reveal what it was). Turrini says that there is no panic among Binotto's ream regarding what happened in Melbourne, which is a good sign and approach.
Sarma je napisao/la: 23.03.2019., 13:40
Turrini reports on his blog that Ferrari understood what went wrong in Melbourne (he doesn't reveal what it was). Turrini says that there is no panic among Binotto's ream regarding what happened in Melbourne, which is a good sign and approach.
Najbolje je ignorirati sve glasine, i pozitivne i negativne. Ne bi me iznenadilo da do Bahreina vidimo totalno drugačiji Ferrari, isto tako me ne bi iznenadilo ni da opet gledamo muku kao i u Australiji.
Mattia Binotto, who is both the technical director and the team principal at Ferrari, has stated that the technical side of the team still has the priority for him, as performance is more important than anything else.
“The technical aspects remain the most important part within the team,” the Swiss-Italian explained – “The car has to be as quick as possible, the rest will follow. My focus still lies on being technical director. You have to focus on the things you’re working on and yes, I got more things on my plate now. But the highest priority still lies with the technical side of Ferrari.” – he explained.
Koja isforsirana glupost s tim malim.. umjesto da ga puste da se razvija normalno korak po korak, rade spektakl od njega na osnovi prezimena.. biti cu vidovit, pa cu reci da iduce godine dobiva mjesto u alfi ili hassu.. dno dna
Odradit će sezonu u F2 i skupit nesto sitno iskustva sad u Ferrariju i Alfi...
Ne vidim problem.
Ako je ovo forsiranje što je tek Max bio. Ništa novo dakle....
Odradi li dobru sezonu u F2 sigurno da ce konkurirati za mjesto u Alfi 2020.
Što se čudite? Mick ima ogromno ime i sigurno će biti u F1 kako god.
Isto tako sam siguran da ima talenta i da se sigurno neće izgubiti u F1... možda ne razina Ham/Vet/Alo, ali sigurno ima.
Nije samo Mick na testu slijedeći tjedan, već i Callum Ilott koji također ulazi u prvu sezonu F2...tako da nije ovo samo zato što je ovaj Mick. Također vozač Ferrari akademija koja je trenutno postala najbolja u F1.
Moraš na testovima imati barem jednog mladog vozača uz svog standardnog jer pravila tako nalažu.
Neće Ferrari staviti Armstronga koji je još uvijek pre mlad kao i Shwartzman, Alesi, a na Fuoca više ne računaju kao top talenta.
Ova dvojica su logičan izbor za test jer su i pokazali najviše i iako naravno je to dobro ime za čuti, nije tu bez razloga jer imaju najveći potencijala od svih ovih nabrojanih (pogotovo Ilott)
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari