Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Još dodaj tome lift'n'coast prije svake veće zone kočenja.
Ne znam, s jedne strane se čini da su u konzervativnom modu, lift'n'coast, male max brzine, postavke bolida očito sa manje krila, s druge strane se čini da su u gadnim problemima kad vidiš ono naglo padanje snage u par navrata, taj de-rate/drop-off. Mislim to je normalna pojava, ali na motoru koji je odvezao 5-6 utrka, ne novom. Nadat je se da je ovo prvo :chill:
slikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Da budem iskren, sto vise teorija i objasnjenja procitam to sam zbunjeniji..
Osobni dojam je da nije mali problem u pitanju i da ga nece rjesit tako brzo i efikasno dok se s druge strane nadam da im samo nije sjela staza ko meni topla piva..
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Topla piva ne sjeda nikom :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Anonimus4138
GP3
GP3
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: VTEC kick in yo!!! :P
Neznam kad vidis brzinu od Ferraria na testiranjima pa neznam dal bi toliko losi bili s tom brzinom u Australiji,pa imali su svaki dan dosta kilometara iza sebe pa u Barceloni su imali i dobar race pace i dosta tih strucnjaka koji su bili na stazi rekli su da je Ferrari jako dobar i da ima i upravljivost jako dobru,ja mislim da je njima nesto FIA nasla,znam da su imali problema s auspuhom na testiranjima al da imaju probleme s hybridnim dijelom pogonske jedinice to mi je nepojmljivo,znam da ima i teorija da je koncept prednjeg krila od Ferrarija ne isplativ jer poslje u sezoni nadogradnje nece funkcionirat s straznjim krajem bolida,pa znam da Ferrari ima ljude koji su razmisljali o tome,jedino ako njihov bolid zapravo je i zamisljen s prednjim krilo kao kod RB i Mercedesa,nezz kao navijac Honde hocu da vidim Ferrari full power pa da onda znam koliko kasnimo za Ferrarijem!!

Poslano sa mog SM-G928F koristeći Tapatalk

“If Honda does not race, there is no Honda.” – Soichiro Honda

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Frantic je napisao/la: 20.03.2019., 19:14 Topla piva ne sjeda nikom :chill:
To mi prvo palo na pamet kao nesto sto ne sjeda

Iznenadio bi se.. I ja par puta ostanem paf kad neko mazne toplu pivu .. Meni najbolja taman prije no se smrzne :zubo:
Fino Alla Fine

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
U Bahreinu gledamo Ferrari iz Barcelone :chill:
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
F12000 je napisao/la: 20.03.2019., 20:24 U Bahreinu gledamo Ferrari iz Barcelone :chill:
Interesantna rečenica.
Što bi se reklo, prosto nemoguća :prcnjau:

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@Har Kl neka bolan, ulijevaj im nadu, ne budi okrutan :prcnjau:
slikaslika

F12000
Formula 1
Formula 1
Vijest je otišla ispod radara pa evo:

Binotto: "Leclerc se pokazao kao timski igrač koji konstantno radi s inženjerima na poboljšanju bolida"

https://www.grandprix247.com/2019/03/20 ... am-player/
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
F12000 je napisao/la: 20.03.2019., 20:24 U Bahreinu gledamo Ferrari iz Barcelone :chill:
Il će nam se desit Barcelona s ovih testiranja, ili VN Barcelone 2018.
Nadam se ovo prvo :zubo:

Što se tiče za Leclerca, neka je timski vozač i u prvom zavoju. Vjerujem da je pola garaže prehodalo srčani, bome i ja sam bio blizu :zubo:
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
#KriveSuGume
#PirelliAMG

:P
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Turrini reports on his blog that Ferrari understood what went wrong in Melbourne (he doesn't reveal what it was). Turrini says that there is no panic among Binotto's ream regarding what happened in Melbourne, which is a good sign and approach.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 23.03.2019., 13:40 Turrini reports on his blog that Ferrari understood what went wrong in Melbourne (he doesn't reveal what it was). Turrini says that there is no panic among Binotto's ream regarding what happened in Melbourne, which is a good sign and approach.
Najbolje je ignorirati sve glasine, i pozitivne i negativne. Ne bi me iznenadilo da do Bahreina vidimo totalno drugačiji Ferrari, isto tako me ne bi iznenadilo ni da opet gledamo muku kao i u Australiji.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Mattia Binotto, who is both the technical director and the team principal at Ferrari, has stated that the technical side of the team still has the priority for him, as performance is more important than anything else.

“The technical aspects remain the most important part within the team,” the Swiss-Italian explained – “The car has to be as quick as possible, the rest will follow. My focus still lies on being technical director. You have to focus on the things you’re working on and yes, I got more things on my plate now. But the highest priority still lies with the technical side of Ferrari.” – he explained.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
SLUŽBENO: Mick će prvi dan na testiranju sljedeći tjedan voziti za Ferrari, sutra dan za Alfu Romeo.

https://formula1.ferrari.com/en/mick-sc ... rain-test/

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Sretno Mick!
Nešto me hvata osjećaj da ako Gio ne pokaže dobre vožnje i rezultate da bi ga Mick mogao zamijeniti
slika

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Koja isforsirana glupost s tim malim.. umjesto da ga puste da se razvija normalno korak po korak, rade spektakl od njega na osnovi prezimena.. biti cu vidovit, pa cu reci da iduce godine dobiva mjesto u alfi ili hassu.. dno dna
Fernando is faster than all of you :jupije:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Odradit će sezonu u F2 i skupit nesto sitno iskustva sad u Ferrariju i Alfi...
Ne vidim problem.
Ako je ovo forsiranje što je tek Max bio. Ništa novo dakle....
Odradi li dobru sezonu u F2 sigurno da ce konkurirati za mjesto u Alfi 2020.

slika

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Pa Max i je najbolji primjer koliko je ovo sto se radi besmisleno! Decko jos nije sjeo u bolid F2, a vozit ce bolid F1...
Fernando is faster than all of you :jupije:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Što se čudite? Mick ima ogromno ime i sigurno će biti u F1 kako god.
Isto tako sam siguran da ima talenta i da se sigurno neće izgubiti u F1... možda ne razina Ham/Vet/Alo, ali sigurno ima.

Nije samo Mick na testu slijedeći tjedan, već i Callum Ilott koji također ulazi u prvu sezonu F2...tako da nije ovo samo zato što je ovaj Mick. Također vozač Ferrari akademija koja je trenutno postala najbolja u F1.

Moraš na testovima imati barem jednog mladog vozača uz svog standardnog jer pravila tako nalažu.

Neće Ferrari staviti Armstronga koji je još uvijek pre mlad kao i Shwartzman, Alesi, a na Fuoca više ne računaju kao top talenta.

Ova dvojica su logičan izbor za test jer su i pokazali najviše i iako naravno je to dobro ime za čuti, nije tu bez razloga jer imaju najveći potencijala od svih ovih nabrojanih (pogotovo Ilott)
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡