Frantic je napisao/la: 10.03.2019., 19:44
Ovo je bilo za dlaku
Opet za dlaku....
Newgarden ih nadmudrio sve
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kakv šupakluk Hondinih zaostalih vozača, pogotovo Andrettija.
Habaju Newgardena, dok su Chevy zaostali vozači vrlo korektni prema Dixonu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ma dobro, opet je to Newgarden iskontrolisao do kraja.
Ali je izgubio 3,5 sekunde (zbog Andrettija minimum 2) u obilaženju zaostalih, a imao je duplo više sekundi "push-to-pass"-a.
Jbte, Andretii skoro da ga je skršio kada ga je Newgarden obilazio za krug.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
INDYCAR Classic (Circuit Of The Americas - Austin, TX)
Danas se u 18:30 vozi prva utrka IndyCara na COTA-i. S pole positiona će drugi put zaredom startati Will Power ispred Rossija, Hunter-Reaya i dva sjajna rookieja, Herte i Rosenqvista http://www.imscdn.com/indycar_media/doc ... FICIAL.pdf
Mnoge je zanimala usporedba F1 i IndyCar bolida, evo kako izgledaju brojke:
F1 PP 2018. - 1:32.237
IndyCar - 1:46.018
https://twitter.com/keithcollantine/status/1109578965067460608
https://twitter.com/IndyCar/status/1109613297572167680
Meni je totalno nebitno tih 14sec razlike.
Neka "uspore" F1 bolide za 5-6 sec (ako treba i više, npr. 10sec) a učine trke zanimljivijim.
Mislim da tih 5-6sec neće niko primjetiti.
Na kraju krajeva i imali smo, ne tako davno, 5-6sec sporije bolide, nego što su ovi danas.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Uu pa ovaj indy izgleda vrh koliko je nestabilan i zivahan a ne ko f1 koja je zaljepljena ko na tracnicama da ide.
Ovo je puno bolje sto se tice zahtjevnosti. Ovdje definitivno mislim da vozac moze napraviti ogromnu razliku i to preko sekunde samo svojom vjestinom ako je zbilja ima...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Slažem se s tobom @Frantic, ovaj komentar na Keithov tweet potvrđuje sve što si rekao:
https://twitter.com/Ads21/status/1109582461690892289
Slažem se i s tobom @zelot, i meni je ljepše vidjeti kako se vozači hrvaju s bolidom U mnogočemu bi se F1 mogla ugledati na IndyCar što se tiče bolida.
Zanimljiva mi je i ova "no-track-limits-policy"
Jbte, idu van 19-ke za više od 10m
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Hehe, viđosmo maloprije i "wheelie"
Ericsson vrlo dobar
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Vjerovatno pušiona za Powera, Rossija i Dixona
Herta kao 4. je bio u boxu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ja stvarno ne kontam zašto se SC zadržava ovoliko a bolid je stradao na ulazu u box i pomaknut je u box, te je sve počišćeno prije 3-4 kruga?
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”