Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Stvarno ti se divim Ante.. ja bi radi takvih "zona sumraka" problema ispiiip na živce. :D
To mi se zna tu i tamo dešavat kad rješavam nekakav problem sa nečijim laptopom ili sa nekakvim drugim xy komp problemima.. i izgubim par dana dok sve logičke razloge neistražim.. i nema nikakve logike. To je da se ubiješ.. iscjedi mi takva sranja više energije nego da sam držao kramp u rukama. :mrgreen:
Evo sad imam nekakav notebook od neke ženske sa orginalnim windosima sa problemom.. i da se ubiješ.. čak se nedaju nasnimiti novi (u pitanju je 8-ca) ..jednostavno sam ga ostavio na hlađenje nakon par dana čeprkanje sa svih strana, i zamisli nije hardverski kvar. Đubre malo rozo od Asusa.. fuj.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Imaš onaj jedan vic koji vrijedi za takve situacije. Ima glupavih točaka, ali ima i dobrih. :mrgreen:

Na nedavnom sajmu računala COMDEX, Bill Gates je usporedio računalnu i auto industriju i izjavio: "Da je General Motors držao korak sa razvojem tehnologije kao što je računalna industrija to radila, sada bismo vozili automobile po cijeni od 25 dolara, koji bi za galon goriva prelazili 1000 milja."

Kao odgovor na Billove komentare, General Motors izdao je izjavu za tisak koja glasi:

"Da je General Motors razvijao tehnologiju kao Microsoft, svi bismo vozili aute sa sljedećim karakteristikama:
1. Bez apsolutno ikakvog razloga, auto bi se slupao dva puta dnevno.
2. Svaki put kada se ofarbaju linije na putu, morali bismo kupiti novi auto.
3. Povremeno bi vaš auto jednostavno crkao na autoputu, bez ikakvog razloga. Morali biste stati sa strane, zatvoriti sve prozore, ugasiti auto, izaći iz njega, ponovno ući, upaliti auto i ponovo otvoriti sve prozore prije nego što biste mogli nastaviti dalje. Iz nekog razloga, ovo biste prihvaćali kao normalno.
4. Povremeno, izvođenje nekog manevra kao što je skretanje ulijevo, prouzročilo bi gašenje vašeg automobila koji se ne bi mogao ponovo upaliti; u tom slučaju biste morali ponovo instalirati motor.
5. Macintosh bi napravio auto koji se napaja solarnom energijom, koji je pouzdan, pet puta brži i dvostruko jednostavniji za voziti - ali bi mogao voziti na samo 5 posto putova.
6. Lampice upozorenja za ulje, temperaturu vode, i alternator bi sve bile zamijenjene jednim svjetlosnim upozorenjem na kojem bi pisalo: "This Car Has Performed An Illegal Operation."
7. Sistem za izbacivanje zračnih jastuka bi prije izbacivanja pitao, "Are you sure?"
8. Povremeno, bez ikakvog razloga, vaš bi se auto sam zaključao i ne bi ste mogli ući sve dok istovremeno ne pritisnete bravu, okrenete ključ i uhvatite se za radio antenu.
9. Svaki put kada se pojavi novi auto, kupci bi morali ponovo učiti voziti, jer nijedna od kontrola ne bi radila na isti način kao na starim automobilima.
10. Morali biste pritisnuti gumb "Start" da biste ugasili motor."

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
:rofl: Pošteno si me nasmijao.
..."Are you sure?" :mrgreen: :bonk:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
[ link do slike ]

Opet mi je nestao italik gumb.. nakon ctrl+f5 isto. Pregledao sam element i pokušavao uključivati i isključivati atribute.. i otkrio da kad maknem ili promjenim veličinu fonta u tom dijelu gdje je formular vrati se italik, vratio sam ponovo normalnu veličinu 1,1 i sve je ok, refrešam stranicu i sve ok. Aj barem sad znam si pomoć.

btw.. neradi ti googlevideo sa ovim embed kodom preko google-docsa, a tu ga upravo @50$ sprema.. evo vidi:

................................

...dok ti radi za google disk, na koji samo ja spremam video, no vjerovatno neće biti često stavljanje, jer rijetko nešto spremam (samo specijale o Vettelu).. evo primjer:

[ googlevideo ][ /googlevideo ] ---inače radi, namjerno sam dodao razmake u kod jer u suprotnom kad se prikaže video sa google-diska, nestane cijela ona linija gore koja ne radi (google-docs) ako je u istom postu (također ne znam po kojoj logici se to dešava).

Stoga bi bilo korisnije da radi kod sa googl docsom (onaj koji nefercera trenutno).

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
pazi sad ovo... idem refrešat Testovi temu da vidim nove postove, kad.. :bang: :bonk:

[ link do slike ]

Mislim da mi se i to desilo par puta prije onog problema sa boldom, no evo otišao sam tu ti to opisat i sve je na kraju dobro... naravno samo od sebe. Na 'hover se pokazuju plavičasta slova.

Lady
GP3
GP3
Hebote hattrick....pa šta se dešava kod tebe????

Kod mene sve ko urica.... :kokice:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
MA nemam pojma.. izgleda da mi lap polako šizofreničan :D
To se samo nekad dogodi, nije to često, kao i napad ludila u biti.. :mrgreen: ..I traje kratko.

Vetma, pročitaj onaj post gore o google.docs videu koji sam ti poslao.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sređeno za google video sa docs domene.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Super, super..!!
E sad, aj mi molimte reci dali je na tim [googlevideo] embed videima moguće u tom ifrejmu nekako omogućiti onu ikonicu za razvlačenje preko ekrana kao što to možeš sa atributom za youtube (allowfullscreen)..

možda nekakac 'clue':
if you want create to work for this code(video is from google drive but code from youtube, is better)

the official

<iframe src="https://docs.google.com/file/d/0B9VJd4k ... mM/preview" width="640" height="385"></iframe>

and my

Kod: Označi sve

<object style="" id="" data="https://youtube.com/get_player?el=leaf" wmode="opaque" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash" height="720px" width="1280px">
    <param value="true" name="allowFullScreen">
    <param value="always" name="allowscriptaccess">
    <param value="opaque" name="wmode">
    <param value="allow_embed=0&partnerid=30&autoplay=1&showinfo=0&docid=0B9VJd4kStxIVellHZEdXdmdSamM&el=leaf" name="flashvars">
</object>
...tražio sam na netu kako bi se rješio taj problem.. no neznam di da tražim.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Vidim da u kodu postoji mogućnost... samo je pitanje kako ćeš implementirati u taj atribut, vjerujem da je to za tebe luk i voda ;)

[ link do slike ]

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sređeno!

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mislim da si aktivirao atribut za autoplay u cijelom procesu :D

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Interesantna opservacija! :mrgreen:

dakako
Formula 4
Formula 4
Navija za: Mercedes
Komentari u clancima na naslovnici su prazni. Mislim da treba osmisliti nekakvo rankiranje,slicno ovome kod sudjelovanja na forumu,a koje ce pojedince nagnati da bace pokoji komentar. Ideja djeluje plasticna(umjetna),ali nekako mislim da bi posljedica toga trebala biti veca zainteresiranost ostalih korisnika stranice(tu mislim na one kojima ranking nije bitan). Isto tako vjerujem da ekipa koja se trudi(za svaku pohvalu) napisati tekst nije bas presretna kad na komentarima stoji 0. Znam da ideja ima mana,ali svaki put kad dodjem na stranicu djeluje nekako pusto.
Timski igrac

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Na naslovnici imamo dolje desno poredak najbolje ocijenjenih komentara. Nije loša ideja u principu, ali ne treba siliti, kad krene sezona vidjet ćemo kako ide. Portal je tek otvoren, dug je put ispred nas :)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
@dakako - Sigurno nije lijepo vidjeti 0 komentara, no tek smo otvorili i čekamo početak sezone. Vidjet ćemo kakve će stanje tada biti. Naoružali smo se strpljenjem.

Ali, u svakom slučaju hvala na sugestiji :)
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
:kockastazastava: :kockastazastava: :kockastazastava: :kockastazastava:

Samo smireno.. trenutno treba poraditi na pouzdanosti i performansama portala, postaviti dobro setup i otkriti nedostatke kako bi ih mogli što bolje anulirati dok ne počne sezona u pravom zamahu.. u svakom slučaju okrenuti se prema sebi i svom planu programa, a tek na prvih par utrka znati će se gdje tko stoji u odnosu na ostale. Tokom sezone pratiti zadan program, biti temeljit i odlučan u odlukama i biti konstantan u unaprijeđenju, te dobro poraditi na PR.u i marketingu (vice-versa), jer sponzori donose lovu kako bi se projekt dugo i kvalitetno održao. Naravno kako je svaki portal u simbiozi sa dobrom novinarskom postavom, stoga treba kvalitetno poraditi na njihovom utreniravanju i poticati ih na daljnji rad na sebi i svojem stilu pisanja kako ne bi izgubili fokus, ambicije i performanse. :D

..jel vam je ta priča odnekud poznata? :mrgreen:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Niti malo :zubo:

Lady
GP3
GP3
Aha... evo našla jednu sitnu zamjerku.... :mrgreen:

Pošto sam znala (očekivala) privatnu poruku od Brumice, onda sam i pogledala gore pod 'privatne poruke', ali, inače ne bi uopče skužila da imam poruku. Mislim, ne promjeni se boja ili nešto....
Piše samo malim slovima (1) poruka.....

Bilo bi dobro kad bi taj dio promjenio boju čim stigne nova poruka.
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pokušavali smo s nekim pop up prozorima to napravit, ali bezuspješno. Trudit ćemo se i dalje da probamo naći rješenje, jer je ovako stvarno nepregledno.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡