Evo godina dana prosla. Za sada odlicno. Natezac kanalnog je znao malo rostat, to je zamjenjeno u garanciji i to je to. Za sada niti jedne greskice. Potrosnja, u prosjeku max 6.5 litara. Ok, nemam gradske voznje skoro nista, na otvorenoj cesti (80-120kmh) to je oko 5.5 litara sto je odlicno. Na autocesto, uz brzine 150+ prosjek je oko 7l tako da sam prezadovoljan potrosnjom...
Sve ostalo, nemam sta reci.. tiho, udobno, poteze super, salta neprimjetno..
Malo je onaj infotainment spor ali nije strasno. Mogli su ubacit gigu rama vise da bas klizi ali jebiga, mora nesto bit
I da, nema mjesto za bocu, samo u vratima sto je lose za nor otvorenu limenku. Nema izmedju vozaca onog vraga kaj se prilagodjava po sirini boce/limenke sto mi smeta na duzim putovanjima. Nije da mi smeta toliko sto ga nema koliko sto je to mercedes jebem mu a nema... I jedino od opreme sto mi fali je unutarnji retrovizor koji se sam zatammjuje. Jbg u opremi koju ja imam to ne ide a dobra je stvar.
Nedavno sam otkrio da se sam parkira i u nazad u rikverc, kao i bocno u nazad. Za bicno sam skuzio nakon par mjeseci a ovo za unatrag tek nedavno. Fora je stvar iako ne koristim bas cesto...
Ugl za sada sam dovoljno zadovoljan, da ako ostane ovako, planiram ga mijenjati za redizajn koji mi je jos ljepsi, po mogucnosti i avatngarde opremu.naravno, za nekih 3 godine cirka.
Ali to cu jos vidjet. Cla mi se svidja ali me muci prostor u prtljazniku. Ne znam koliko je zapravo velik, moram to negdje izvidjet...
Ako ti suv opcenito imaju dobar prtljaznik, onda ce i nova rav4 doci u obzir da i ja vidim jel ta toyota stvarno auto koji se vozi 15 godina posto eto vlasnici toyote najduze zadrzavaju auto.. mislim da je prosjek preko 10 godina jer su prezadovoljni odrzavanjem tj nekvarljivoscu...
Al to kad dodje vrijeme. Za sada cemecka biti sigurno jos 3 godine kod mene a onda cu vidjet. Il cu mijenjat il cu ju vozit jos puno godina..
Zanima me i nova c klasa,w206. Izlazi krajem sljedece ili pocetkom 2021... Ali ona.me za sada samo zanima kako ce izgledat...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk