PulsManager 2019.

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Tema za PulsManager 2019. :)
Sve o igri je napisano ovdje: https://www.f1puls.com/35459/otvorena-n ... lsmanager/

:pivo:

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
drzte gace nesto nesto :)

momcad sam sklepao pa cemo vidjet sta i kako dalje.. i pp sam udario cca 3 sekunde sporiji nego lani pa cemo korigirati nakon teatiranja ako bude potrebe :)

sretno svima..

btw @ante osvaja li pobjednik lige ista u vidu nagrade? nekako mi se cini da bi jedna majica iz shopa bila odlicna motivacija i da bi podignula atmosferu i ozbiljnost same igre. naravno, moze i salica upaljac bilo sta... ono, poker za 0 kuna je debilana kakve nema a cim je jedna kuna na stolu vec ima smisla :D

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
Zelote kockaru!
Pohvale za novi dizajn. Izgleda kao gmail.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zelot je napisao/la: 24.01.2019., 16:06 btw @ante osvaja li pobjednik lige ista u vidu nagrade? nekako mi se cini da bi jedna majica iz shopa bila odlicna motivacija i da bi podignula atmosferu i ozbiljnost same igre. naravno, moze i salica upaljac bilo sta...
Osvaja majicu, to smo već usuglasili, ali polako - još ni pobjednik prve sezone igre nije dobio majicu, što znači da kasnimo jedno dvije godine otprilike. :mrgreen:
zelot je napisao/la: 24.01.2019., 16:06 ono, poker za 0 kuna je debilana kakve nema a cim je jedna kuna na stolu vec ima smisla :D
Stoji, ali ako nemaš karte ni stol pa ti ih netko pokloni - onda ga neće pitati ima li nagrada. :)

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
Moze li se resetirat sifra , posto san zaboravia staru?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nova lozinka ti je poslana na mail.

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
Hvala :)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
@avetma

Jbg nisam znao. Nisam igrao pa nisam ni upratio da je majica u igri. Super

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Mala greškica...
https://prnt.sc/mbognh

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Komentirao sam na portalu ali da napisem i ovdje. Znaci po meni odlicno izgleda i odlicno radi. Biti ce jako zanimljiv start sezone sa ovim izmjenama na gridu. Pogotovo , meni najbolja stvar , sta su se cijene nekim stvarima dignule i nece se tako brzo moci sklepati top ekipa. Cak se mislim nemoze niti startati sa Ferrari motorom kao sta je vecina prosle sezone radila. Tako da ove sezone treba biti malo i "pametan" :D :D

P.S.
Nadam se da nitko nece previse zaraditi na predsezonskim "igrama" pa da nitko ne ude u sezonu sa osjetljivom financijskom prednoscu. Dobro ako netko bas mora mogu to biti ja :rofl: :rofl:
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 24.01.2019., 16:26
zelot je napisao/la: 24.01.2019., 16:06 btw @ante osvaja li pobjednik lige ista u vidu nagrade? nekako mi se cini da bi jedna majica iz shopa bila odlicna motivacija i da bi podignula atmosferu i ozbiljnost same igre. naravno, moze i salica upaljac bilo sta...
Osvaja majicu, to smo već usuglasili, ali polako - još ni pobjednik prve sezone igre nije dobio majicu, što znači da kasnimo jedno dvije godine otprilike. :mrgreen:
zelot je napisao/la: 24.01.2019., 16:06 ono, poker za 0 kuna je debilana kakve nema a cim je jedna kuna na stolu vec ima smisla :D
Stoji, ali ako nemaš karte ni stol pa ti ih netko pokloni - onda ga neće pitati ima li nagrada. :)
Da li se tu računa i onaj "prvi" manager?
I da li će "konstruktorski prvaci" dobiti po majicu?
Ako već dobijaju ovi iz 2017. i 2018, bio bi red da dobiju i prvaci iz 2016.... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ja sam uzeo Sainza za prvog vozača. E sad, to će biti ili pun pogodak ili potpuni promašaj.
slika

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@avetma moze li restart lozinke?
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
@avetma i meni treba restart lozinke, ako je moguce da mi u inbox posaljes.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Pošaljite prazan mail na [email protected], ali s onog maila s kojim ste registrirani u igri.

JP Renault
Karting
Karting
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
Ne znam je li to samo kod mene, ali ne mogu postaviti pole position prognozu. U polja za minutu i sekunde ne mogu upisati nikakve brojeve, a za dijelove sekunde (desetnike...) mogu upisati bilo što, a kad kliknem na save, tu se pojavi 345.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
JP Renault je napisao/la: 14.03.2019., 16:00 U polja za minutu i sekunde ne mogu upisati nikakve brojeve
Kako misliš? Mobilno ili desktop pristupaš? Što se dogodi kad ideš unijeti broj u to polje?

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Cijene se neće niš mijenjati prije utrke??
Edit. Meni normalno prihvaća sve za predikciju PP preko compa.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

JP Renault
Karting
Karting
Navija za: Renault, ALO, VER
Kontakt:
@avetma
Kad idem unijeti broj u polje, ne dogodi se ništa, za minutu i sekunde. Za dijelove sekunde radi, ali kad kliknem save, broj se vrati na 345. Pristupam na računalu, preglednik je Firefox.
1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nema mi previše smisla, polja su jednakog tipa. Probaj neki drugi browser pa javi jel tamo radi ili je ista greška.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡