momcad sam sklepao pa cemo vidjet sta i kako dalje.. i pp sam udario cca 3 sekunde sporiji nego lani pa cemo korigirati nakon teatiranja ako bude potrebe
sretno svima..
btw @ante osvaja li pobjednik lige ista u vidu nagrade? nekako mi se cini da bi jedna majica iz shopa bila odlicna motivacija i da bi podignula atmosferu i ozbiljnost same igre. naravno, moze i salica upaljac bilo sta... ono, poker za 0 kuna je debilana kakve nema a cim je jedna kuna na stolu vec ima smisla
zelot je napisao/la: 24.01.2019., 16:06
btw @ante osvaja li pobjednik lige ista u vidu nagrade? nekako mi se cini da bi jedna majica iz shopa bila odlicna motivacija i da bi podignula atmosferu i ozbiljnost same igre. naravno, moze i salica upaljac bilo sta...
Osvaja majicu, to smo već usuglasili, ali polako - još ni pobjednik prve sezone igre nije dobio majicu, što znači da kasnimo jedno dvije godine otprilike.
ono, poker za 0 kuna je debilana kakve nema a cim je jedna kuna na stolu vec ima smisla
Stoji, ali ako nemaš karte ni stol pa ti ih netko pokloni - onda ga neće pitati ima li nagrada.
Komentirao sam na portalu ali da napisem i ovdje. Znaci po meni odlicno izgleda i odlicno radi. Biti ce jako zanimljiv start sezone sa ovim izmjenama na gridu. Pogotovo , meni najbolja stvar , sta su se cijene nekim stvarima dignule i nece se tako brzo moci sklepati top ekipa. Cak se mislim nemoze niti startati sa Ferrari motorom kao sta je vecina prosle sezone radila. Tako da ove sezone treba biti malo i "pametan"
P.S.
Nadam se da nitko nece previse zaraditi na predsezonskim "igrama" pa da nitko ne ude u sezonu sa osjetljivom financijskom prednoscu. Dobro ako netko bas mora mogu to biti ja
btw @ante osvaja li pobjednik lige ista u vidu nagrade? nekako mi se cini da bi jedna majica iz shopa bila odlicna motivacija i da bi podignula atmosferu i ozbiljnost same igre. naravno, moze i salica upaljac bilo sta...
Osvaja majicu, to smo već usuglasili, ali polako - još ni pobjednik prve sezone igre nije dobio majicu, što znači da kasnimo jedno dvije godine otprilike.
ono, poker za 0 kuna je debilana kakve nema a cim je jedna kuna na stolu vec ima smisla
Stoji, ali ako nemaš karte ni stol pa ti ih netko pokloni - onda ga neće pitati ima li nagrada.
Da li se tu računa i onaj "prvi" manager?
I da li će "konstruktorski prvaci" dobiti po majicu?
Ako već dobijaju ovi iz 2017. i 2018, bio bi red da dobiju i prvaci iz 2016....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne znam je li to samo kod mene, ali ne mogu postaviti pole position prognozu. U polja za minutu i sekunde ne mogu upisati nikakve brojeve, a za dijelove sekunde (desetnike...) mogu upisati bilo što, a kad kliknem na save, tu se pojavi 345.
@avetma
Kad idem unijeti broj u polje, ne dogodi se ništa, za minutu i sekunde. Za dijelove sekunde radi, ali kad kliknem save, broj se vrati na 345. Pristupam na računalu, preglednik je Firefox.