Ma hoće ba milenij da bude 147, 100%. Nisam ni ja Snooker baš upratio kako su rokovi na faxu, nemam kad, jedino pogledam Chelsea kad igra, ali i to me nanervira
aaaa ne bi volio propustit idući meč O'Sullivana, čisto zbog milje stotki
century broj 997.
Spomenuo je komentator da za svaki century sponzori plaćaju 1000 funti u dobrotvorne svrhe, također i ako Ronnie ostvari 1000. century na ovom turniru donirat će dodatnih 1000 funti. Izgleda da je zbog ovoga odbijao one centurye na prijašnjim turnirima.
5-3 za raketu
6-4 i pobjeda Rakete za ulazak u polufinale Players Championshipa. 9. frame prava poslastica koja završava nevjerojatnom amaterskom greškom Higginsa. Raketa je bio vrlo dobar, čini se da hvata formu. Ako neko bude gledao snimku neka preskoči prva 4 framea jer nisu bila baš gledljiva.
Umalo 1000.-ti century.
Izgleda da bi mogao ipak pasti večeras.
Stream na fejsu na stranici Snooker Arsenal ili sluzbena itv4 stranica ako koristite VPN i registrirate se.
8-3
Pa jbt. Jos je i zajebavao malo kao...hoce nece...
U zadnjem frameu ovako ispisati povijest...samo on moze.
Neil nije bio loš...jednostavno mu Ronnie nije dao previše do stola. Jako dobar turnir za Ronniea, pogotovo polufinale i danas.
Iskreno ono jučer mu je bila još bolja predstava jer su uvijeti bili užasni. Stol je bio dosta težak zbog velike vlage što je dosta utjecalo na Mark Allena. Dok se Ronnie odma od prvog framea sjajno prilagodio tim uvijetima i izdominirao.
Danas je igrao protiv Neila koji je na pocetku ove godine počeo hvatati jako dobru formu i koji je okrenuo protiv Trumpa u polufinalu.
Iako je rekao da ostavlja 1000. za China Open imao sam osjećaj da mulja. Drago mi je da to bilo danas
Ja ba to je najbolje, ruga se publici, kao stat će na 99, a onda drugom rukom ubaci. Jedino bi bolje bilo da je jednom rukom ubacio, ali nije bio u poziciji da izvede to.
Aaaa ono jučer je bio Brazzers