[/quote]
Zasto ci bio ciničan? Čovjek je rekao kako je bilo. Bez Bottasa nema ni titule za placljivca.
[/quote]
Koelga, prvo sabotaza nikako jer tada bi emrcedes sam sebe sabotirao. Ako sabotiras svog vozaca sabotiras i sebe.
Drugo, nitko jije kriv Bottasu do li on sam sebi sto je nakon 5-6 utrka zaostajao 12 000 000 bodova. nakon toga sve je jasno. bottas, bit ces wingmann jer ti naslov osvojit vise ne mozes a jedino ga mozes oduzet hamiltonu i naam te ga dati vettelu.
F1 je takav sport, u onako izjednacenoj borbi vozac si ne smije dopustiti da toliko zaostaje za momcadskim jer onda mora biti wingmann ako mu fali 100 bodova.
zato mi je bilo cudno da Har Kl (jel KL ili K i veliko i? tako govori, a i ti si me iznenadio kao i svatko tko to govori, bez zle krvi naravno
sa nicom i hamom je bilo drugacije jer je ferr bio predaleko iza pa su im mogli dati bahrain i sve ostale utrke neka se izbacuju i bore. ovdje je ferr bio preblizu a ujedno bottas od q3 u australiji je bio vec sekundu i pol valjda iza tako da, sam je kriv.
Nikakva sabotaza. Ko jaci taj kaci, ko je sporij taj pomaze. tako je i tako treba biti. Bi li ti nakon ljetne pauze dopustio bittasu da recimo napda sa p2 hamiltona na p1 dok je seb p3 a bottasu fali citava tablica bodova? Bi liitko dopustio?
iskreno, i da je u takvoj situaciji bottas imao -3 ili +3 boda mislim da im nitko ne bi dopustio da se bore nego bi bilo bring the cars home. i da je ham p2 sa +-3 boda opet isto. a o -100 bodova, nema govora