VN Japana (25.-27. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Mogao je.
Da nije imao kvar, a da su kvarove imali Vettel, Ricciardo i Raikkonen. :rofl: :rofl:
Ne znam Lady, zašto se toliko trudiš da mu nešto pokažeš i objasniš, argumentovano naravno, kad on to ne vidi, ili neće da vidi ili ne znam već šta je u pitanju. :facepalm:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Lewis je mogao pobjediti u Singapuru, isto kao što je Vettel mogao na Suzuci... problem solved :mrgreen:
slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Lady je napisao/la:Ja ne znam Dani da li tebe više boli kod te Singapurske utrke činjenica šta je Merc zeznuo i nije imao bolid za pobjedu, ili činjenica da se Ferrari toliko poboljšao da postoji nekakva naznaka mogućoj pretnji osvajanja titule sljedeće godine i tu od koga drugog nego Vettela?
Zašto si se toliko okomio na Raikkoneneova vrememna kad je on ovdje manje bitan? Bitniji su Ricci i Vettel koji su se nalazili ispred njega i koji su imali puno bolji pace od Hamiltona.
Ja zaista ne znam na koji način da ti pokažem/objasnim da Hamilton nije imao pace na razini Vettela, odnosno, pace za pobjedu. Kažeš mi da uspoređujem vremena kad su imali manje goriva i bilo više položene gume na stazi, + mi dodaješ kako je Hamilton navodno mogao i brže...?? E pa sad ja tebe pitam: jeli mogao možda Vettel brže? S obzirom da je njegov drugi krug, znači 23 kruga prije Hamiltonovog najboljeg kruga, odnosno 23 kruga težem bolidu, i 23 kruga manje gumiranoj stazi Vettel imao čak sekundu bolje vrijeme od Hamiltonovog iz tog famoznog 24-og kruga?
Da, Vettel je taj svoj drugi krug odvozio na super soft gumama koje su oko sekunde brže, ali ipak su to 24 kruga! A kasnije kad je Seb prešao na soft gume, njegova vremena su bila redovito oko 1.50...
Hamilton se niti jednom nije spustio ispod 1.51...

I daj pogledaj gore na tablici koliko je Vettel bio brži od Raikkonena kojeg stalno spominješ? Pa na istoj strategiji Seb je bio u prosjeku brži 6 desetinki po krugu!

Ajde ti Dani meni objasni kako je to Hamilton mogao pobjedit u Singapuru?
Kakva 24. kruga kad je u 13. ušao u boks po nove gume? Što se tiče tvojih komentara na ranije brze krugove , odnosno sporije Hamiltonove dolazim do činjenice zvane team radio gdje Hamilton nakon prelaska na soft gume pita svog trkaćeg inženjera da li sada smije povećati snagu motora. Dakle očito su u početku imali smanjenu snagu, vjerojatno zbog bojazni od rosbergovog kvara i problema sa paljenjem oba mercedesa prije utrke. Prema tome ne znam tko od vas može tvrditi da Hamilton sa normalnom snagom motora ne bi išao još brže. Ili je to samo tvoje fanboy/girl razmišljanje vezano za mogućnosti mercedesa i brzinu Hamiltona?
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Sa 'većom snagom motora' bi se zabio u zid.. naravno u Singapuru. :mrgreen: :P :rofl:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Slažem se da je Hamilton mogao pobjediti u Singapuru.... :rofl:
Zanimljiva rasprava, Lady s čvrstim argumentima, Dani s "odkud znate da nije mogao brže".

HeatBlast44 je napisao/la:Lewis je mogao pobjediti u Singapuru, isto kao što je Vettel mogao na Suzuci... problem solved :mrgreen:
:thumbs:
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Lady
GP3
GP3
Dani je napisao/la:
Kakva 24. kruga kad je u 13. ušao u boks po nove gume?
Ne čitaš dobro Dani.... pročitaj ponovno šta sam napisala, a pogotovo podebljano...
Lady je napisao/la:
S obzirom da je njegov drugi krug, znači 23 kruga prije Hamiltonovog najboljeg kruga, odnosno 23 kruga težem bolidu, i 23 kruga manje gumiranoj stazi Vettel imao čak sekundu bolje vrijeme od Hamiltonovog iz tog famoznog 24-og kruga?
Da, Vettel je taj svoj drugi krug odvozio na super soft gumama koje su oko sekunde brže, ali ipak su to 24 kruga! A kasnije kad je Seb prešao na soft gume, njegova vremena su bila redovito oko 1.50...
.....
Nigdje ne spominjem ulazak u box po nove gume, već ono šta si ti spominjao u ranijem postu, a to je teži bolid i manje gumirana staza....zato i spominjem 23 kruga PRIJE...
Dani je napisao/la:

Prema tome ne znam tko od vas može tvrditi da Hamilton sa normalnom snagom motora ne bi išao još brže. Ili je to samo tvoje fanboy/girl razmišljanje vezano za mogućnosti mercedesa i brzinu Hamiltona?
Kakve fanboy/girl razmišljanje moj Dani?? [ link do slike ]
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
HeatBlast44 je napisao/la:Lewis je mogao pobjediti u Singapuru, isto kao što je Vettel mogao na Suzuci... problem solved :mrgreen:
Tako nekako.... :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡