Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
MrDoomroom je napisao/la: 05.02.2019., 12:17 LAL su na drogama ako daju cijelu mladu jezgru momčadi + buduće prve pikove.
I to teškim, izgleda
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
"Lakers pull out of AD talks because of Pelicans' "outrageous" requests including 6-8 draft picks, per Los Angeles Times"

Jbt ne zna se ko je gluplji ovdje. 6-8 pickova? Jesu oni zdravi?

Na kraju će ga pustiti za prvi pick i još nekog ili dva prosječna igrača kad ih AD malo stisne..Ili će otići kao slobodan igrač sljedeće godine...

Btw vidio sam jedan jako zloban, ali urnebesan komentar: "Magic finally learned to pull out" :rofl: :rofl: :klanjam:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Eco John Wall out godinu dana, kažu ahilova tetiva. Četverogodišnji ugovor od 170 milijuna dolara, lijepo :cool:
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
f1zd je napisao/la:"Lakers pull out of AD talks because of Pelicans' "outrageous" requests including 6-8 draft picks, per Los Angeles Times"

Na kraju će ga pustiti za prvi pick i još nekog ili dva prosječna igrača kad ih AD malo stisne..Ili će otići kao slobodan igrač sljedeće godine...

Btw vidio sam jedan jako zloban, ali urnebesan komentar: "Magic finally learned to pull out" :rofl: :rofl: :klanjam:
Krivo mi je priznati ali Stephan A. je u pravu. Ovo je jednostavno samo jedan veliki Fuck you od strane cijele lige Lakersima, Lebronu, bahatim agentima i superstarima željnim "velikih marketa". Kao voda na mlin ide Kristapsov trejd iz NY-a. Uživajmo u ovom koliko možemo. :D

Vjerujem da se do ljeta ništa neće desiti, i da nitko neće dopustiti AD-u da ode direktno u Lakerse.
Obrigado Felipe

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
f1zd je napisao/la: 05.02.2019., 21:45 Btw vidio sam jedan jako zloban, ali urnebesan komentar: "Magic finally learned to pull out" :rofl: :rofl: :klanjam:
znači plačem haha :rofl: :rofl:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
f1zd je napisao/la: 05.02.2019., 21:45 "Lakers pull out of AD talks because of Pelicans' "outrageous" requests including 6-8 draft picks, per Los Angeles Times"

Ovi iz NOPa su:
a) ili na još težim drogama od ovih iz LA (ako su ozbiljni)
b) ili se dooooobro zajebaju i šprdaju (uz smijeh prouzrokovan lakim drogama)
Magic, haha :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Moje neko misljenje je da trebaju odustati od Davisa i traziti neku drugu super zvijezdu jer ovo sto NOP zeku je ne realno, ali najbolje im je sacekat ljeto i free agency u onda u napad jer ove godine ce stvarno biti vrhunskih slobodnih igraca.
Lakersi su najviše popusili kad su se rijesili DAngela i Randlea tu dvojicu nikako nisu smjeli otjerati ali nekako sam misljenje i da ce na kraju ljeta ostati kratkih rukava.
A sto se tice Walla frajer se poskliznuo kod kuce, koji majstor jbte.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navodno je vlasnik NOP-a zabranio trade jer želi dovesti novog GM-a i njemu dati da slaže ekipu.
Ovo s Magicom :rofl: :rofl:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Poanta je u tome da LBJ nema vremena treba mu superstar u ekipi. NOP imaju vremena sa trejdom jer LAL je zagrizao samo je pitanje što LAL želi dati, a vidimo da su spremni na sve. Ja bi volio da AD dođe u LAL čisto da vidim tko će popuniti ostatak momčadi.
P.s. Još im neide ni u prilog što su ih Pacersi razbili sa 42 razlike

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Ne zna se ko koga hebe ali NOP treba iskoristit voljnost Lakersa da im poklone to sto su planirali.. Ni jedan igrac ne vrijedi toga.. A gust je bio jutros pogledat 10 minutni sazetak.. #pacersnation
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
CrashOverride je napisao/la: 06.02.2019., 07:34 Ne zna se ko koga hebe ali NOP treba iskoristit voljnost Lakersa da im poklone to sto su planirali.. Ni jedan igrac ne vrijedi toga.. A gust je bio jutros pogledat 10 minutni sazetak.. #pacersnation
Po sažetku bi rekao da svi ti igrači koje su nudili ne vrijede kao Davis :mrgreen:

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Sad nisam siguran 100% ali mislim da AD i LBJ imaju istog agenta ili agenciju koja ih predstavlja. Moglo se to puno jednostavnije riješiti, a i LAL su naivni ispali što žele dati za AD-a.
Zanimljiva fotografija slika, kad je Ingram bio na slobodnim bacanjima bio je chant "LBJ gonna trade you" mislim da je kemija momčadi nestala, a mladi su uvalili slika LBJu oni imaju vremena.[ link do slike ]

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Neka neka... Nek su ga 😊
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Na žalost gledao sam ovu sramotu sinoć. Zaspao u 3/4. Kakav teški očaj.

slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
Zamislite ovaj plot twist LAL trade LBJ za AD-a uffff ovo bi imalo puno više smisla

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Da bar, ali mislim da nisu Pelicansi toliko ludi.
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Breaking: The Grizzlies are planning to send Marc Gasol to the Raptors for Jonas Valanciunas, Delon Wright, CJ Milles and a 2024 second-round pick, league sources tell ESPN, league sources tell Adrian Wojnarowski.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Navodno je Muscala novi igrač Lakersa, u Clipperse idu Zu i Beasley.
pasmater.
Melo se povezuje s Lakersima.
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Melo će ih usrećiti :klanjam: :chill:
Pao moral ekipe skroz...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡