GOTOVO! WTR CADILLAC #10 POBJEDNIČKA JE POSADA 24 SATA DAYTONE 2019.!
Čestitke Alonsu, Kobayashiju, Tayloru i van der Zandeu na velikoj pobjedi! Žao mi je što nisam uspio popratiti većinu utrke i šteta je što u zadnjih par sati nismo imali akcije, ali presretan sam zbog rezultata!
Ako su neki hejteri sumnjali u legitimnost Alonsovih uspjeha s Toyotom, u ovih im je 24 sata definitivno začepio usta
Sjajan start 2019., idemo po taj Indy 500 u svibnju
Utrka u brojkama za Alonsa.. impresivno, pogotovo onih 50 sek prednosti u mokrim uvjetima..
Veselim se Indyju.. tko zna, ako to osvoji ove godine mozda ce ciljati na povratak u F1 2020/21
Utrka u brojkama za Alonsa.. impresivno, pogotovo onih 50 sek prednosti u mokrim uvjetima..
Veselim se Indyju.. tko zna, ako to osvoji ove godine mozda ce ciljati na povratak u F1 2020/21
Vidis nisam znao da je Fernando dok je bio na drugoj poziciji "pozvao" na stopiranje utrke zbog kise unatoc tome sta to moze samo vodeci u utrci i unatoc tome sta je bio svjestan da bi s tim mogao "otpisati" pobjedu. Pohvalno i humano da se mene pita .
P.S. I ja se nadam pobjedi u Indy 500 i da nam se sta prije vrati u F1.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Koliko je to točno, i istina..... ne pitaj me......
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
u skladu sa njegovom izjavom sa linka kojeg si priložio 'U jednom je intervjuu izjavio da svoju budućnost vidi u endurance prvenstvu što je poprilično iznenađenje.' mu se i nastavila karijera. lambo trofeo, pa blancpain. i ove godine prepostavljam da će vozit blancpain.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Grijeh je svih nas što dosad nismo spomenuli pobjedničku postavu LMP2 klase koja je također imala F1 ikonu u svojim redovima...Čestitke Lordu Pastoru i ostatku DragonSpeeda #18
Otvorio sam Twitter u trenutku kad je WTR tvitao "WHITE FLAG!", stoga sam se taman uključio na trenutak u kojem je pobjednik prošao kroz cilj Pobjednik je drugu godinu zaredom WTR Cadillac #10, ovog puta s posadom Kobayashi-van der Zande-Dixon-Briscoe! Čestitke
https://twitter.com/MotorsportsNBC/status/1221503488334626822
Čestitke ekipi Cadillaca na pobjedi.
Da sam imao vremena, volio da sam gledao bar dio utrke.
Je li bilo kiše?
Hoće li netko biti dobar, pa staviti highlightse?