Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
pohvale thoru!

može li na naslovnoj stranici za desktop računala da bude po 10 poruka 'zadnje sa foruma'. sad ih je po 8, a novih komentara je po 10.
i još onda ako je moguće da 'zadnje s foruma' razvučeš do dna, da bude u liniji sa novim komentarima. ovako mi bode oči malo. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Evo 10, slučajno mi je ostalo 8 :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 15.01.2019., 20:42 pohvale thoru!

može li na naslovnoj stranici za desktop računala da bude po 10 poruka 'zadnje sa foruma'. sad ih je po 8, a novih komentara je po 10.
i još onda ako je moguće da 'zadnje s foruma' razvučeš do dna, da bude u liniji sa novim komentarima. ovako mi bode oči malo. :P
Ah, jesmo zahtjevni. :mrgreen:
Princeza na zrnu graška. :prcnjau:

Hvala @Thoru :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Metrike:
trenutna aktivnost: broj komentara u zadnjih tjedan dana
aktivnost: broj komentara podijeljen s brojem tjedana od registracije na portalu

Sve te metrike ti prikaže kad odeš na nečiji profil. Ako imaš dojam kako se kreću ti brojevi u populaciji onda prikaz toga mogu biti nekakve kazaljke na kružnim cajgerima s zeleno, žuto, crveno ofarbanim zonama i ispisom broja negdje u cajgeru.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
98 posto pozitivno 3 negativno.
Kako je to moguce :mrgreen:

slika
slika

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Jebeno zaokruživanje.

Očito je da imaš 39 pluseva i jedan minus. => karma 38.
39/40 = 0.975 => 98% 1/40 = 0.025 => 3%

Sve kaj Ante treba napraviti je da ovaj drugi dio ne računa kao 1/40 nego kao 100% - 98%....

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Zapravo imaš 97,5 i 2,5, a round funkcija zaokružuje obojicu naviše, tako da si dobio 98 i 3. :bonk:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Da, već je wapi napisao. Refreshaj, sad bi trebalo bit ok.

Jhkuiz5
Karting
Karting
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Sebastian vettel
U ovom djelu di se swajpaju clanci , na mobilnoj verziji,slike nisu dobre velicine jer se npr na zadnjem clanku o ricu di je naslovna slika renault vidi samo nault dio je izrezan , takoder i dio sauberovog bolida u clanku prije, ne znam jel tako zamisljeno da budu slike ili je samo neki bug, sve u svemu odlican novi dizajn

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Slike neće uvijek hvatati pravi kadar, a ovisno o rezolucijama/veličini uređaja - nekad će se i glave sa slika rezati, ništa oko toga ne mogu puno poboljšati. :)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@avetma Izgleda mi da je u redizajnu portala, koji je vizualnu stvarno lijep, fokus na forumu nešto manji već prije, odnosno vrijeme pristupa mu je produženo, jer npr. ako se neka ciljana tema s foruma ne nalazi u "Najnovije s foruma" potrebno je ponovo se vraćati na vrh (Navigation Bar) i odabrati "Forum", a čini mi se da je vrijeme za to sad duže, jer je odjeljak "Najnovije s foruma" sad niže na stranici već prije. Pa bih predložio dva prijedloga u vezi toga:

- Prvi prijedlog mislim da je jednostavan za implementaciju, jedino ne znam koliko će tebi biti vizualno prihvatljiv, jest da ispod izlistanih forumskih tema u odjeljku "Najnovije s foruma" bude link npr. "Više s foruma" koji će bacati na početnu stranicu foruma.

- Drugi prijedlog bi zahtijevao više posla, a nije dosad ako se ne varam bio na portalu, tako da i ako ga ne bude neće faliti, jest da se prelaskom miša preko kategorije "Forum" u navigaciji izlista opadajuća lista najnovijih tema s foruma.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
slažem se sa vettelom.
enivej, trenutno ne mogu nikako objaviti komentar na portalu. logiran sam, kad klinkem na vijest kod komentara na kojeg hoću replicirat stoji 'Prijava za stare korisnike'. mogu lijevo utipkati svoje podatke, i onda me odvede na forum. vratim se na naslovnicu, i opet isto. ctrl f5 nije pomogolo.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 23.01.2019., 16:39 @avetma Izgleda mi da je u redizajnu portala, koji je vizualnu stvarno lijep, fokus na forumu nešto manji već prije, odnosno vrijeme pristupa mu je produženo, jer npr. ako se neka ciljana tema s foruma ne nalazi u "Najnovije s foruma" potrebno je ponovo se vraćati na vrh (Navigation Bar) i odabrati "Forum", a čini mi se da je vrijeme za to sad duže, jer je odjeljak "Najnovije s foruma" sad niže na stranici već prije. Pa bih predložio dva prijedloga u vezi toga:

- Prvi prijedlog mislim da je jednostavan za implementaciju, jedino ne znam koliko će tebi biti vizualno prihvatljiv, jest da ispod izlistanih forumskih tema u odjeljku "Najnovije s foruma" bude link npr. "Više s foruma" koji će bacati na početnu stranicu foruma.

- Drugi prijedlog bi zahtijevao više posla, a nije dosad ako se ne varam bio na portalu, tako da i ako ga ne bude neće faliti, jest da se prelaskom miša preko kategorije "Forum" u navigaciji izlista opadajuća lista najnovijih tema s foruma.
Nisam skroz skuzio problem, čini mi se. Čovječuljak u top baru te vodi drito na taj dio di su zadnji komentari i teme na forumu. A ako si nisko skrolao negdje i ne vidiš više top bar, onda imaš dolje desno strelicu koja te vraća na vrh.

Iako, ovaj prvi prijedlog je izvediv, pa ću vidjeti kad budem radio da to sredim. Tnx :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
zekohonda je napisao/la: 23.01.2019., 19:59 slažem se sa vettelom.
enivej, trenutno ne mogu nikako objaviti komentar na portalu. logiran sam, kad klinkem na vijest kod komentara na kojeg hoću replicirat stoji 'Prijava za stare korisnike'. mogu lijevo utipkati svoje podatke, i onda me odvede na forum. vratim se na naslovnicu, i opet isto. ctrl f5 nije pomogolo.
Ako ctrl i f5 na naslovnici ne rješava problem, nemam pojma što bi moglo biti. Probaj u inkognito modu browsera obaviti isti proces pa mi javi rezultate. Da bolje dijagnosticiram o čemu se radi...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 23.01.2019., 20:55 Nisam skroz skuzio problem, čini mi se. Čovječuljak u top baru te vodi drito na taj dio di su zadnji komentari i teme na forumu. A ako si nisko skrolao negdje i ne vidiš više top bar, onda imaš dolje desno strelicu koja te vraća na vrh.

Iako, ovaj prvi prijedlog je izvediv, pa ću vidjeti kad budem radio da to sredim. Tnx :thumbs:
Čovječuljak postoji kako vidim samo na mobilnoj verziji, tj. za manje rezolucije, iako mu dosad nisam skužio svrhu, uglavnom dobra fora :thumbs:

Dosta više posjećujem portal na laptopu, pogotovo za komentiranje i postanje, pa sam više na desktop verziju mislio. Ali i ova strelica koja vraća na vrh dosta skraćuje vrijeme, a nju isto nisam skužio na desktop verziji dok nisi rekao za nju.

A što se tiče drugog prijedloga, mislio sam na Dropdown Menu koji bi nakon što se pređe mišom preko kategorije "Forum" u top baru izlistao "Najnovije s foruma" tj. najnovije teme u kojim je nešto postano, kao što sad "F1puls Special" izlistava dodatne kategorije unutar njega. Samo što to zahtjeva stalnu dinamiku, pa ne znam koliko je to prihvatljivo zbog opterećenosti servera.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 23.01.2019., 21:38
Čovječuljak postoji kako vidim samo na mobilnoj verziji, tj. za manje rezolucije, iako mu dosad nisam skužio svrhu, uglavnom dobra fora :thumbs:

Dosta više posjećujem portal na laptopu, pogotovo za komentiranje i postanje, pa sam više na desktop verziju mislio. Ali i ova strelica koja vraća na vrh dosta skraćuje vrijeme, a nju isto nisam skužio na desktop verziji dok nisi rekao za nju.

A što se tiče drugog prijedloga, mislio sam na Dropdown Menu koji bi nakon što se pređe mišom preko kategorije "Forum" u top baru izlistao "Najnovije s foruma" tj. najnovije teme u kojim je nešto postano, kao što sad "F1puls Special" izlistava dodatne kategorije unutar njega. Samo što to zahtjeva stalnu dinamiku, pa ne znam koliko je to prihvatljivo zbog opterećenosti servera.
Aha, da ako misliš na desktop, tu si u pravu - forum zaista jest malo niže, ali ne previše. :)
Drugi prijedlog je sjajan, ali je science-fiction... Nema šanse da bi moglo funkcionirati kad se nakrcaju posjeti. Forum je jako intenzivan za server pa zato gostima (tko nije logiran) na naslovnici uopće ne pokazuje zadnje teme. Umjesto toga sam stavio obavijest da se trebaju logirati ako žele vidjeti što je novoga na forumu. Staviti to u izbornik bio bi suicid...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 23.01.2019., 22:02
Aha, da ako misliš na desktop, tu si u pravu - forum zaista jest malo niže, ali ne previše. :)
Drugi prijedlog je sjajan, ali je science-fiction... Nema šanse da bi moglo funkcionirati kad se nakrcaju posjeti. Forum je jako intenzivan za server pa zato gostima (tko nije logiran) na naslovnici uopće ne pokazuje zadnje teme. Umjesto toga sam stavio obavijest da se trebaju logirati ako žele vidjeti što je novoga na forumu. Staviti to u izbornik bio bi suicid...
Budimo realni, tražim nemoguće :mrgreen:

Opet kažem, nije tog ni dosad bilo, tako da neće nedostajati :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Kic je naš novi donator, 10€ za portal. Hvala :pivo: :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
Živio @Kic :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mala novost:

slika

Kad vidite ovu točkicu na mobilnoj verziji - to znači da je od vašeg zadnjeg posjeta portalu bilo novih komentara na članke.

Na desktop verziji to je točka u naslovu:

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡