Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Stoji već koji mjesec :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@Vetma, problem
Ne otvara vijesti
Tj. otvori ovo
Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/f1puls/public_html/wp-content/themes/F1puls_v3/single.php on line 273
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sređeno, hvala! :)

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Vjerovatno je ovo već predlagano, i ako je neka se ponovi, jer se treba ponoviti: moje mišljenje je da komentari na članke / vijesti / kako-god-već trebaju krenuti od starijeg prema dolje, prema novijim komentarima.
Ovako, kako je sada uvijek treba scrolati prema dolje, pa ići prema gore......
Vidio sam na jednom ili na dva mjesta, kako idu stariji komentari na prvom mjestu prema onima novijeg datuma - prema dolje. I to je uputnije; onaj koji želi vidjeti kako teče rasprava i komentiranje, lakše će pratiti diskusiju prema tom principu - prirodnije je.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Slažem se. Tim više jer odgovori na komentare slijede taj princip.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Slažem se. Znam da je tako bilo u startu, ali sam onda iz nekog razloga promijenio na "stariji na vrhu". Ne sjećam se više zašto. Sad sam sredio, pa ćemo vidjeti kakav će biti osjećaj do početka testova.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Fin vam je đed mraz :pivo:
slika

wapi Verified
GP3
GP3
Izgubio sam karmu. Molim poštenog nalaznika da je vrati.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
wapi je napisao/la: 01.01.2019., 08:53 Izgubio sam karmu. Molim poštenog nalaznika da je vrati.
Ostala u 2018oj...
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Karma je zamišljena da ide sezonski, odnosno, s novom godinom se resetira. Doduše, sad mi se čini da nije loša ideja ni da ostane ukupno. Vidjet ću :)

wapi Verified
GP3
GP3
S da bude rolling karma? Zadnjih godinu dana. To ti je glede baze isto što i ovo kako je bilo pred kraj godine....

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
i dalje me vrti sa loggiranjem...idem napisati komentar na portalu i vidim lijevo gore da sam prijavljen, i kaže mi da se loggiram.
druga stvar, nakon tog loggiranja: idem napisati poruku na forum, dobijem obavijest 'The submitted form was invalid. Try submitting again.'.
pa onda uspijem iz trećeg pokušaja.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
zekohonda je napisao/la: 08.01.2019., 09:01 i dalje me vrti sa loggiranjem...idem napisati komentar na portalu i vidim lijevo gore da sam prijavljen, i kaže mi da se loggiram.
druga stvar, nakon tog loggiranja: idem napisati poruku na forum, dobijem obavijest 'The submitted form was invalid. Try submitting again.'.
Strpljen - spašen :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Radim sad na nekim drugim stvarima, tako da onaj osnovni problem oko odlogiranja i dalje ostaje neriješen. Koliko sam primijetio, javlja se u dva slučaja:
1) kad s naslovnice ideš na forum i pritom otvoriš više tabova u kratkom vremenu
2) kad ulaziš u temu na forumu koja u sebi ima nesigurne slike (linkane sa http umjesto sa https adresa)
i dalje me vrti sa loggiranjem...idem napisati komentar na portalu i vidim lijevo gore da sam prijavljen, i kaže mi da se loggiram.
Ovo tvoje zvuči kao mišmeš s tabovima. Bio si logiran na forumu, u međuvremenu te u drugom tabu odlogiralo na portalu. Nakon što si se ponovo logirao na portalu - moraš refreshati forum, ne možeš samo ići pisati post. Malo detaljnije - svaki login postupak ima svoj unikatni potpis (hash), a program u tom trenu vidi da korisnik zekohonda na portalu piše s jednim hashom, a na forumu s drugim - zato ti je javio "submitted form was invalid".

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Malo je cudno sad kad se najnoviji komentari nalaze na dnu. Je li to jos jedan experiment ili ce tako ostati ?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Mr.Spaceguy je napisao/la: 08.01.2019., 21:16 Malo je cudno sad kad se najnoviji komentari nalaze na dnu. Je li to jos jedan experiment ili ce tako ostati ?
Kao i na forumu :) Vjerojatno će ostati, nemam pojma zašto je uopće bilo onako naopako, a znam da smo raspravljali o tome par godina unatrag...

wapi Verified
GP3
GP3
Imam prijedlog za novu metriku: impact factor.
To bi bilo zbroj pluseva i minusa podijeljen sa brojem komentara.
Ovom metrikom se mjeri koliko li je komentator relevantan tj. da li piše nešto što će utjecati na druge ljude dovoljno da lupe plus ili minus.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Preko mobitela mi piše da je komentar ostavio F1puls, kada kliknem i otvorim komentar je od @wapia što i je. Testirao sam malo i par puta mi tak izbacilo malo jedno malo drugo i jučer sam to primjetio...

https://prnt.sc/m6jq5v

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@wapi - vidjet ću što s tim, hvala!
@Sarma - bug, nisam siguran kako je moguć, ali se neću sad baviti s tim jer ga ionako neće biti u redizajnu portala.

Novi donator, nakon dugo vremena! Hvala Thor, produljio zivot portala za 3 dana! :pivo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡