Ma krivo sam napisao, bilo je 115 - 111Frantic je napisao/la: 02.12.2018., 09:51 Mr., zar nije bilo 115-111 Wilder, 114-112 Fury i 113-113?
Po meni ne može niko zaslužiti pobjedu ako ga protivnik 2x patosira.
S obzirom na to da je Fury bio bolji što se tiče ostatka, mislim da je remi najrealniji.
Jedino sad što Joshua mora dodatno čekati, da se vidi s kim će u ring.....
Borilački sportovi
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
114-110. Gledaj, meni je boks glupo bodovati uopšte. Neka se biju dok neko ne bude nokautiran. Ali pošto se boduje, zna se i kako se boduje. 10-8 je runda sa knock down-om. 10-9 je runda koja je otišla na nečiju stranu, bez knock downa. Ovaj što je sudio 115-111 u koris Wildera nije normalan. Za ove dvije runde gdje je rušio Furyja, tu je dobio ta 4 poena prednosti, ali lik je onda preostalih deset rundi sudio 5-5, što nema veze s mozgom. Ja sam očekivao da će sudije pokrasti Furyja, i da će dati glatko pobjedu Wilderu. Ali kad ti ni domaćinsko suđenje, uz dva knock downa, ne može nagurati pobjedu, jasno je da je nisi ni zaslužio.Frantic je napisao/la: 02.12.2018., 09:51 Mr., zar nije bilo 115-111 Wilder, 114-112 Fury i 113-113?
Po meni ne može niko zaslužiti pobjedu ako ga protivnik 2x patosira.
S obzirom na to da je Fury bio bolji što se tiče ostatka, mislim da je remi najrealniji.
Jedino sad što Joshua mora dodatno čekati, da se vidi s kim će u ring.....
Ja sam gledao stream sa američkim komentatorima. Ljudi ispljuvaše ovog sudca što je sudio za Wildera. Pa i ovaj što je neriješeno sudio, trebao je samo tri runde navući u korist Wildera, ali ovaj 115-111 ga je baš pretjerao. Realno, onih deset rundi bez knock downa, bilo je 9-1 za Furyja, u najgorem slučaju.
Sad malo o borcima. Ovaj Wilder meni ne izgleda ko teškaš. Samo zbog visine može proći. Ne znam na osnovu čega ga toliko pušu, kao neku nadolazeću zvijezdu. Liku je već 33 godine. Kažu komentatori teški udarač. Šta je do sada udarao? Vreće za udaranje? Na prvom pravom ispitu pao ko kruška. A nije ni Fury neka sila. Ima lik brzine, nevjerovatno eskivira. Ali vidi se da nije utreniran. Mogao bi biti sila da radi na sebi, recimo upola kao Kličko.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pogledao sam snimku na RTL-u, prije svega se mora reći da je borba bila odlična. Ona zadnja runda je bila brutalna. Wilderu svaka čast na udarcima kojima je rušio Furyja, ali isto tako svaka čast Furyju koji se nakon istih dizao i nastavio normalno boksati. Jedva čekam revanš
Kad malo razmislim, ova odluka je korektna. Osobno, meni su bili podjednaki tijekom cijelog meča, ja bih čak prednost dao Wilderu zbog dva nokdauna. Ovaj remi je sjajan jer znači da nas čeka revanš, ali s druge strane to znači da Joshua još neko vrijeme neće imati ozbiljnog izazivača.
Što se tiče MMA, jučer je naš dvojac iz KSW-a ostvario pobjede, Račić odlukom, a Soldić brutalnim nokautom

Kad malo razmislim, ova odluka je korektna. Osobno, meni su bili podjednaki tijekom cijelog meča, ja bih čak prednost dao Wilderu zbog dva nokdauna. Ovaj remi je sjajan jer znači da nas čeka revanš, ali s druge strane to znači da Joshua još neko vrijeme neće imati ozbiljnog izazivača.
Što se tiče MMA, jučer je naš dvojac iz KSW-a ostvario pobjede, Račić odlukom, a Soldić brutalnim nokautom

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nisam znao kako se boduje u boxu (fala @Pastore), ali meni izgleda sasvim korektno, ako je neko bolji u npr. 8 rundi bez knockdowna, a ovaj drugi u 4 runde, ali u 2 runde napravi knockdown, da to bude remi.
A možda je sve i nariktano (kad se već moglo), da se napravi revanš i još jedan spektakl, pa onda pobjednik sa Joshuom.
A možda je sve i nariktano (kad se već moglo), da se napravi revanš i još jedan spektakl, pa onda pobjednik sa Joshuom.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Za mene je ono bila cista krađa s razlogom da se ponovi mec i zaradi vise love.
-
ujac
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
Ma nije ovo nikakva kradja, a i nekako olako se potencira ta nekakva furyeva nadmoc nad wilderom. Wilder je svoje posteno obavio, dva puta ga je bacio na pod (prvi put si je fury sam kriv, nije trebao pasti i nebi bilo dileme sa bodovima, ali kada onako podcjenjuje protivnika spustanjem garda ni najmanje mi nije zao sto nije dohvatio tu pobjedu), s time da imate na umu da se ovdje radi o tysonu furyu, tipu koji bi se digao da ga krdo bizona pregazi i koji je srusio velikog klicka. Wilder je ovdje zaradio vise postovanja za mene jer je stavio vise toga na kocku, usudio se furyu dati priliku sto nisam siguran da bi puno top boksaca napravilo i posteno se potukao. Sad ja neznam sta ste vi mislili da bi wilder trebao tehnicki nadboksati furya? Wilder je svoje napravio. A sada kada sam malo opet pogledao ipak ovo sve od furya nije bas toliko uvjerljivo. Izazivac mora biti duplo bolji od prvaka ako hoce titulu. A i ako cemo ruku na srce, sudac je furyu ipak poklonio nesto vremena kad je bio u knockdownu
Nemam potpis.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Uglavnom slažem se što je @ujac napisao, mislim da bi tek bilo nepravedno da je Fury nakon onog nokdauna u 12. rundi pobjedio, jer je dvaput padao u borbi, a runde je dobijao minimalnom prednosti(imao je na kraju samo 10-tak više čistih plasirani udaraca, što je malo s obzirom da je njega Wilder dvaput na pod slao). Za pobjediti prvaka i postati prvak u svakom borilačkom sportu se očekuje da pokažeš dosta više od prvaka, a ne samo da uspiješ preživjeti predviđen broj rundi. Od Fury-a se to i očekivalo i to mu je bila glavna namjera u ovoj borbi iz koje bi vrlo vjerojatno izašao kao pobjednik da se manje kreveljio i uložio sav trud u zadnjoj rundi da se ne dovede u opasnost u koju jest. Wilderu je bilo jasno da ga u toj rundi mora oboriti misli li pobjediti, što je i uradio, ali se Fury digao kad je izgledalo da je već sve gotovo i s tim je realno odveo borbu u neizjednačen ishod i mislim da odluka nije mogla biti korektnija i ispravnija. Ovako imaju priliku obojica da nauče iz ove borbe i u revanšu pokažu gdje su i kako mogli bolje. Samo je pitanje kad će i hoće li doći do revanša, velike su šanse da hoće, ali Fury sinoć nakon borbe je izbjegavao pričati o tome, dok je Wilder odmah pokazao volju i želju za tim.
- croatic f1
- F1puls suradnik
A sad malo o onome što je u naslovu teme
Odličan event imali smo u Adelaideu, 2 od 3 legende koje su se borile su slavile. Mark Hunt se nažalost od UFC-a oprostio porazom, bio je nemoćan protiv Willisa te zasluženo izgubio.
Shogun Rua i JDS su pak briljirali, fenomenalnim preokretima došli su do pobjeda. Shogun je zasluženo dobio bonus za borbu večeri protiv Tysona Pedra. U prvoj je rundi jedva izdržao Pedrov nalet, činilo mi se da je gotov, ali izdržao je do kraja runde i onda čudesno okrenuo borbu - prvo je u 2. rundi dominirao u parteru, a onda je sjajnim udarcem u 3. rundi srušio Pedra i dokrajčio go GNP-om
JDS je nanio prvi poraz u karijeri Tuivasi, također je gubio u 1. rundi, ali onda je u drugoj sjajno pogodio Tuivasu i srušio ga na pod, konačno ga je dokrajčio serijom udaraca na parteru.
Sljedeći vikend imamo borbu za naslov u perolakoj - Holloway vs Ortega!

Odličan event imali smo u Adelaideu, 2 od 3 legende koje su se borile su slavile. Mark Hunt se nažalost od UFC-a oprostio porazom, bio je nemoćan protiv Willisa te zasluženo izgubio.
Shogun Rua i JDS su pak briljirali, fenomenalnim preokretima došli su do pobjeda. Shogun je zasluženo dobio bonus za borbu večeri protiv Tysona Pedra. U prvoj je rundi jedva izdržao Pedrov nalet, činilo mi se da je gotov, ali izdržao je do kraja runde i onda čudesno okrenuo borbu - prvo je u 2. rundi dominirao u parteru, a onda je sjajnim udarcem u 3. rundi srušio Pedra i dokrajčio go GNP-om

JDS je nanio prvi poraz u karijeri Tuivasi, također je gubio u 1. rundi, ali onda je u drugoj sjajno pogodio Tuivasu i srušio ga na pod, konačno ga je dokrajčio serijom udaraca na parteru.
Sljedeći vikend imamo borbu za naslov u perolakoj - Holloway vs Ortega!
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Joj komentara, ono kao da je Massa zaslužio biti prvak 2008. Ali ono što se računa su bodovi, i Hamilton je po bodovima zasluženo prvak. Ne volim ni ja što se boduje boks. Zato ima mali milion ukradenih pobjeda, jer svaki sudija boduje kako mu se ćefne. To je veliki problem, jer i pored svih kamera, niko ne dovodi u pitanje toliko drastične razlike u bodovanju između dva suca. A bilo bi tako lako, i nemoguće za lažirati, da se bore do knock outa.
Imaju kamere, ima usporeni snimak. Cijeli svijet je vidio. Kad se već boduje, a boduju se čisti udarci. Ne promašaji. Mislim da bi se većina složila, i stručnjaka i laika ko je tu pobjednik, na bodove.
Imaju kamere, ima usporeni snimak. Cijeli svijet je vidio. Kad se već boduje, a boduju se čisti udarci. Ne promašaji. Mislim da bi se većina složila, i stručnjaka i laika ko je tu pobjednik, na bodove.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Odlične vijesti: Cro Cop bi 10. uzastopnu pobjedu trebao loviti 16. veljače u debiju za Bellator u revanšu protiv Roya Nelsona!
http://fightsite.hr/rubrike/ostale-vije ... u-veljaci/
Ovaj vikend imamo UFC 231: Holloway vs Ortega (nedjelja, 4 ujutro, gol.hr) i Hrgović vs Perrea (subota, 19:40, RTL).
http://fightsite.hr/rubrike/ostale-vije ... u-veljaci/
Ovaj vikend imamo UFC 231: Holloway vs Ortega (nedjelja, 4 ujutro, gol.hr) i Hrgović vs Perrea (subota, 19:40, RTL).
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Max mi nikad nije bio nekakav wow borac, mislio sam da je precjenjen. Ali ovo sinoć... D-O-M-I-N-A-C-I-J-A
Navodno mu je ovo zadnja borba u ovoj kategoriji. A Joanna nije svoja od borbi s Rose. 

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- croatic f1
- F1puls suradnik
Sinoć sam pogledao snimku eventa na Novoj, jedva sam preživio do glavne borbe
Holloway je jednostavno izmasakrirao Ortegu, brojke kažu 454 plasiranih udaraca od kojih je 290 bilo značajno, što je novi UFC-ov rekord
Prekid je bio pametna odluka, Ortegi svaka čast na izdržljivosti, ali bio bi živa boksačka vreća u posljednjoj rundi. Bilo bi sjajno vidjeti revanš Maxa i Conora, davno je bila ta njihova prva borba, danas bi to sigurno bilo puno drugačije.
Odlična mi je bila i borba Manuwa vs Santos, od samog početka krenuli su punim gasom, na kraju Santos sjajnim aperkatom usred izmjene gasi Manuwu.
Vrijedi spomenuti i Hrgovićevu novu pobjedu protiv Johnsona u Zagrebu, neka raste skor i Hrgino samopouzdanje

Holloway je jednostavno izmasakrirao Ortegu, brojke kažu 454 plasiranih udaraca od kojih je 290 bilo značajno, što je novi UFC-ov rekord

Odlična mi je bila i borba Manuwa vs Santos, od samog početka krenuli su punim gasom, na kraju Santos sjajnim aperkatom usred izmjene gasi Manuwu.
Vrijedi spomenuti i Hrgovićevu novu pobjedu protiv Johnsona u Zagrebu, neka raste skor i Hrgino samopouzdanje

- croatic f1
- F1puls suradnik
Odlična makljaža i u revanšu Whytea i Chisore, Whyte slavio brutalnim nokautom u 11. rundi
https://twitter.com/WBHUAlum/status/1076620755654361088 Za tjedan dana slijedi repriza ovog:
https://twitter.com/WBHUAlum/status/1076620755654361088 Za tjedan dana slijedi repriza ovog:
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Znaci Whyte vs Joshua ce biti sljedeca borba. Izgleda da ce se Velasquez boriti s Ngannouom.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Ovisi sve o tome hoće li Wilder htjeti revanš s Furyjem ili će odmah na Joshuu. Joshua je jučer i još ranije naglasio da želi Wildera, a jučer je rekao da je Whyte prvi izbor nakon njega.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Još sinoć vidim objavu na Faceu "Jones pao na testu, cijeli event prebačen iz Nevade u Kaliforniju", mislim si neka sprdnja valjda, kad ono nije...Big drama show 

- croatic f1
- F1puls suradnik
Ranojutarnje buđenje nije uspjelo, ali pogledalo se ono bitno
Sve čestitke Amandi na rušenju Cyborg, krenula je eksplozivno, bila je precizna i riješila borbu nakon par fantastičnih udaraca
Na moju žalost, mr. Pik(t)ogram je pobijedio u glavnoj borbi i uzeo LHW titulu, ali što je je, bio je bolji u oktogonu od Gustafssona. Gus nije pokazao ništa konkretno, jedino što je uzdrmalo Jonesa je bio inače njegov signature move, tj. onaj eye poke
Odlično je tempirao to rušenje, Gus se nije uspio brzo pridići i ovaj ga je bez većih problema dokrajčio.
DC je odmah prokomentirao borbu, White kaže da bismo lako mogli gledati i treći dio njihove borbe https://twitter.com/dc_mma/status/1079249570146570242

Sve čestitke Amandi na rušenju Cyborg, krenula je eksplozivno, bila je precizna i riješila borbu nakon par fantastičnih udaraca

Na moju žalost, mr. Pik(t)ogram je pobijedio u glavnoj borbi i uzeo LHW titulu, ali što je je, bio je bolji u oktogonu od Gustafssona. Gus nije pokazao ništa konkretno, jedino što je uzdrmalo Jonesa je bio inače njegov signature move, tj. onaj eye poke

DC je odmah prokomentirao borbu, White kaže da bismo lako mogli gledati i treći dio njihove borbe https://twitter.com/dc_mma/status/1079249570146570242