Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ipak ništa od senzacije, očekivan ishod glavne borbe. Nadao sam se da Crna zvijer može razjebati sve UFC-ove planove, ali nažalost ništa od toga :mrgreen:

Lewis ovdje nije imao nikakve šanse osim nekakvog lucky puncha kakvog je izvukao protiv Volkova, DC je ovo prihvatio baš zato što mu je ovo easy win. I sam Lewis je nekoliko puta izjavio da ne zaslužuje šansu za naslov, čak je rekao da bi bila sramota za cijelu diviziju kad bi on uzeo pojas, a to realno govori sve o ovom meču. Meni se zbog takvog stava dopao i baš sam htio da poremeti sve planove UFC-a eventualnom pobjedom.

Sad sve može ići po planu, DC-a više neće zanimati trenutni pojas iz poluteške i vjerojatno odlazi u mirovinu nakon meča s Lesnarom. Rekao je da bi to trebalo biti na UFC-u 235 u ožujku, a zainteresiran je još samo za borbu s Jonesom u poluteškoj. Miočiću kaže da će šansu dati samo ako mu propadne borba s Lesnarom i ako Jones izgubi od Gustaffsona, dakle šanse za revanš su sad još manje.
zelot je napisao/la: 04.11.2018., 11:24 Jel ima novosti o khabibu? Oce se nastavit borit u ufc?
On se sigurno neko vrijeme neće boriti, trenutno putuje po svijetu, upoznaje razne diktatore i priča o boksačkom meču s Mayweatherom. Još uvijek traju zavrzlame oko posljedica ispada na UFC 229 tako da dok se to ne riješi, sigurno neće biti nikakvih borbi, a onda tko zna.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Plan je da se bori sa Lesnarom. Ako ovaj iz nekog razloga se ne bude mogao boriti onda se zeli tuci sa Jonesom u light heavyweight kategoriji. Ako i to otpadne onda dolazi Miocic.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Dok se po medijima povlačila suluda ideja o boksačkom meču između Habiba i Mayweathera, Floyd je dogovorio možda još luđu borbu - borit će se protiv Tenshina Nasukawe na Rizinu 14 na Staru godinu!
http://fightsite.hr/rubrike/ostale-vije ... -nasukawe/

Vladimir Kličko razmišlja o povratku u ring:
http://fightsite.hr/rubrike/k1-boks/kli ... ri-godine/

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
croatic f1 je napisao/la: 05.11.2018., 17:44 Dok se po medijima povlačila suluda ideja o boksačkom meču između Habiba i Mayweathera, Floyd je dogovorio možda još luđu borbu - borit će se protiv Tenshina Nasukawe na Rizinu 14 na Staru godinu!

Vitali je prošao te godine, a bio je bolji borac od Vladimira. On bi se lagano poigrao sa današnjom konkurencijom u teškoj kategoriji, samo ne znam u kakvoj je formi. Davno se on oprostio. Vladimir je još u dobroj formi.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Realno box je dozivio transformaciju i nema vise lewisa holefilda i tysona...

Skuzili ljudi da krakatost puno znaci i sad se samo sa distance roka.. A i od gore sp9menutih na ovamo skoro pa se i ne mogz sjetiti nekog zanimljivog boksaca... Sve je to nekako palo...

Sto se klicka tice, volio bih da se vrati da barek sa te strane imamo zanimljivost meca iako nisam njegov fan...

Off... Gledam malo ovog jon jonson-a. Lik mi je bas nekako cool. Valjda jedini u ufc da je takav. Cini se vrlo pametan, stalozen, smiren, zna se i nasmijati. Cak, simpatucan je i ugodan oku i uhu rekao bih.. Bas onako gospodin koji zna sta hoce i kako do toga doci i onom svedjaninu ne bih bio u kozi bas..

Ugl nisam znao za njega do neki dan al sad mogu rec da sam cak i njegov navijac. Na presicama je super. Ne ko onaj zjalo gregor i vecina drugih. Odmjeren i taman

sandalovina
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
Pastor je napisao/la: 06.11.2018., 21:52
croatic f1 je napisao/la: 05.11.2018., 17:44 Dok se po medijima povlačila suluda ideja o boksačkom meču između Habiba i Mayweathera, Floyd je dogovorio možda još luđu borbu - borit će se protiv Tenshina Nasukawe na Rizinu 14 na Staru godinu!

Vitali je prošao te godine, a bio je bolji borac od Vladimira. On bi se lagano poigrao sa današnjom konkurencijom u teškoj kategoriji, samo ne znam u kakvoj je formi. Davno se on oprostio. Vladimir je još u dobroj formi.
Vitali ima moj respekt, ziva legenda, nikad poda nije dotaknuo, mozda i najjaca brada ikad, jos i danas se sjetim onog lennoxovog uppercuta, a ovaj ni da trepne. Inace koliko znam oba dva klicka su i dalje u formi, nisu se zapustili i apsolutno sam za povratak bilo kojeg. Zna li se zasto wlad nikad nije boksao za wbc titulu nakon sto se vitali povukao, mogao je biti undisputed a on se borio sa onim levatima od boraca bez titula? A i trebalo mu je dosta da sakupi ta 4 pojasa, a joshua sada kroz cetiri borbe moze doci u posjed svih pet
btw. vitali je kada je odlazio dobio pravo da bude izazivac za naslov po wbc-u ako se odluci vratiti samo neznam jel to vrijedi i danas ili je postojao nekakav rok za povratak?

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ako koga zanima, posljednja press konferencija Wilder-a i Fury-a pred borbu u nedjelju ujutro(kod nas):

Kakve su vam predikcije?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Ovo se gleda u nedjelju. Dajem prednost Furiju jer je tehnicki bolji boksac a Wilder je one trick pony. Protiv Ortiza je opasno visio i bilo je smijesno za gledati kako mu sudci idu na korist. Sad je samo pitanje koliko je stanka utjecala na Furija.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Boks slabo pratim, Wildera nikad nisam gledao kako se bori, ali u nedjelju ujutro ili u snimci planiram to promijeniti, nadam se dobroj šori :)

MMA nismo dugo komentirali na forumu, a bilo je dosta zanimljivosti od ovog UFC-a 230 kojeg smo zadnjeg komentirali. Za početak, jedan od najluđih nokauta u povijesti - Yair Rodriguez u posljednjoj sekundi protiv Korejskog Zombija :klanjam:
https://twitter.com/ufc/status/1061504022119538690 Prošlog smo vikenda u Pekingu imali dva teškaška okršaja, u obje borbe sve je riješeno nokautom u prvoj rundi, Reem dobio Pavloviča, Ngannou Blaydesa. Reemov nokaut je čist, ali ovaj Ngannouov mi baš i nije, tj. mislim da je sudac još trebao pustiti borbu.

Tito Ortiz se osvetio Chucku Liddellu za dva dosadašnja poraza, Liddell je nastavio gubitnički niz u prvoj borbi nakon 8 godina, mnogi kažu da se nije trebao vraćati:
https://twitter.com/SportsQuotient/status/1066563584476483584 Ovaj vikend također je bogat što se tiče MMA, UFC održava Fight Night u Adelaideu, prijenos/snimka će biti na gol.hr/Nova TV. U naslovnoj borbi Junior dos Santos ide na Taija Tuivasu, neporaženog australskog teškaša, a na cardu su još i dvije legende - Mark Hunt u oproštajnoj borbi protiv Justina Willisa te Shogun Rua protiv Tysona Pedra.

Ovog vikenda nastupaju i naši borci, Antun Račić i Roberto Soldić nastupaju na KSW-u 46, ovaj put čini se nažalost ništa od prijenosa na RTL-u.

Potvrđene su i dvije zanimljive borbe za prvi PPV event u 2019. - Dillashaw kreće u "ubojstvo" muha divizije protiv prvaka Cejuda, a Ben Askren debitira u velteru protiv Lawlera.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Nisam ni ja gledao dosad borbe od Wildera, ma da ga znam odavno već. Ali sam pogledao včrs borbu mu s Ortizom, kao i ponovo borbe Klička protiv Furya i Joshue. Dedinitivno, Wilder je tehnički dosta slabiji boksač od Furya i ako Fury bude u izdanju kao protiv Klička, dajem mu prednost, ako preživi i ostane svjež prvih par rundi, on će vjerojatno diktirati tijek i tempo borbe.

Što se tiče UFC-a gledao sam snimke borbi Oveerema i Ngannua i složio bih se s @croatic f1 da je sudac prerano završio borbu Ngannua. Kako god, volio bih vidjeti revanš njih dvojice i nešto mislim da su velike mogućnosti da im bude to iduća borba.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ništa od Mirkove tradicionalne borbe na Staru godinu, sljedeća borba u prvoj polovici 2019.
http://fightsite.hr/rubrike/vijesti-iz- ... yweathera/

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Ja se pak nadam pobjedi wildera jer mislim da fury nema sanse da dobije eventualni mec sa joshuom, tamo na wembleyu sa onim lopinama od sudaca nemas sanse dobit joshuu na bodove. Isto tako wilder ima vece sanse da popije ko protiv joshue vise nego fury, ali isto tako ima vece sanse za srusit joshuu nego fury. Joshua naravno ne treba srusiti nikoga

zanimljivost; navodno 3 dana prije borbe prodano samo 13 hiljada ulaznica, ako je istina stvarno sramota i bas mi je zao wildera
Nemam potpis.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Tako i ja nekako vidim odnos ta tri boksača. Stilovi i vještine su im isprepleteni da ni jedan nema apsolutnu prednost naspram druge dvojice. Fury po meni ima puno veće šanse za pobjedu protiv Wildera već protiv Joshue, a Joshua bi vjerojatno puno teže preživio borbu s Wilderom već Fury-em.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Fury nakon dvije godine stanke izdominirao Wildera do 12 runde kad je sjeo udarac. Svejedno mislim kao i vecina da je Fury trebao dobiti i ne znam sto je gledao sudac koji je ocijenio 115-100 u korist Wildera. Fury je daleko bolji boksac, frajer ima 20 i nesto kila vise od Wildera i bolji kardio. U sljedecem mecu Wilder jedino nokautom moze dobiti Furija, a zanimljiv mi je bio i govor tijela Wildera nakon meca. Kao da je i sam svjestan da je "izgubio".

ujac
Karting
Karting
Realno ocekivana borba, fury je rasturio ali je za glupiranje i zasluzio dva rusenja. Ja iskreno i ne bih dao furyu pobjedu, em je wilder aktualni prvak + domaci teren + dva rusenja, neka remija, bolje nego da je ijedan dobio pa da se kurci naokolo
Nemam potpis.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Odlična borba, vrijedna ranog ustajanja. Fury je mogao ovo lako dobiti da nije previše opušten ušao u zadnju rundu i s tim si izbio sigurno pobjedu i naslov iz ruku, ovako je nakon onog rušenja u 12. rundi najrealniji ishod, iako sam mislio da će Fury nakon što se digao (iz mrtvi) svejedno dobiti borbu. Sve u svemu, ovakva borba se rijetko viđala zadnjih 10-15 godina i stvarno je bio boksački spektakl kakav teška kategorija zaslužuje.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Mr., zar nije bilo 115-111 Wilder, 114-112 Fury i 113-113?
Po meni ne može niko zaslužiti pobjedu ako ga protivnik 2x patosira.
S obzirom na to da je Fury bio bolji što se tiče ostatka, mislim da je remi najrealniji.
Jedino sad što Joshua mora dodatno čekati, da se vidi s kim će u ring.....
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

ujac
Karting
Karting
Ma to je space samo krivo napisao, nemoguce je da je omjer 115-100
Nemam potpis.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1