Lewis ovdje nije imao nikakve šanse osim nekakvog lucky puncha kakvog je izvukao protiv Volkova, DC je ovo prihvatio baš zato što mu je ovo easy win. I sam Lewis je nekoliko puta izjavio da ne zaslužuje šansu za naslov, čak je rekao da bi bila sramota za cijelu diviziju kad bi on uzeo pojas, a to realno govori sve o ovom meču. Meni se zbog takvog stava dopao i baš sam htio da poremeti sve planove UFC-a eventualnom pobjedom.
Sad sve može ići po planu, DC-a više neće zanimati trenutni pojas iz poluteške i vjerojatno odlazi u mirovinu nakon meča s Lesnarom. Rekao je da bi to trebalo biti na UFC-u 235 u ožujku, a zainteresiran je još samo za borbu s Jonesom u poluteškoj. Miočiću kaže da će šansu dati samo ako mu propadne borba s Lesnarom i ako Jones izgubi od Gustaffsona, dakle šanse za revanš su sad još manje.
On se sigurno neko vrijeme neće boriti, trenutno putuje po svijetu, upoznaje razne diktatore i priča o boksačkom meču s Mayweatherom. Još uvijek traju zavrzlame oko posljedica ispada na UFC 229 tako da dok se to ne riješi, sigurno neće biti nikakvih borbi, a onda tko zna.