Vozačke postave su inače kompletirane, no osim ove promjene u Mahindri za prvu utrku, promjena se očekuje i u Nissanu gdje Albon vjerojatno neće voziti:
FIA je objavila službeni popis vozača i momčadi za sezonu 2018./19.
Alexander Albon je naveden na ovom popisu, ali i dalje je izgledno da on neće voziti za Nissan e.dams. Albon nije testirao za njih zbog pregovora Nissana i Red Bulla tijekom testiranja u Valenciji, a vjeruje se da će u konačnici dobiti mjesto u Toro Rossu. Oliver Rowland glavni je kandidat za to mjesto, a momčad još ima vremena za promjenu.
Felix Rosenqvist je ovdje naveden za Mahindru, no on bi trebao voziti samo saudijski ePrix, nakon toga preuzima Wehrlein.
Ma i ranije je bilo nekih priča o ovome.
Pisali smo na forumu prije godinu-dvije....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Upravo gledao na dnevniku. Vergne u Sarajevu. Otkrivaju Gen2 Techeetah-ov bolid, i pričaju o mogućoj utrci 2020. godine. Prošli put je bila samo priča, i govorilo se o upadanju u sljedeću sezonu. Što je bilo nerealno za očekivati. Ali ovo, izgleda da se ipak nešto kuha. Bilo bi odlično da ovo ostvare.
Perica9 je napisao/la: 29.11.2018., 21:22
Za dva dana vidiš Bandićev protuudar
Može
Spomenuo je @Frantic, već je bilo priča i diskutirali smo o tome na forumu. Bilo bi svakako lijepo da netko iz regije uspije dovesti ovako veliko natjecanje, ali konkurencija je velika i to neće biti nimalo lak zadatak. Dolazak JEV-a i Techeete izgleda obećavajuće
HOK je napisao/la: 30.11.2018., 18:18
Obzirom da je sezona F1 završila , odlučio sam početi pratiti FE. Još nemam svog favorita , svaki savjet je dobrodošao.
Pametna odluka Jutros je taman kompletirana i posljednja vozačka postava, stoga biraj:
DS Techeetah: Vergne, Lotterer
Audi: di Grassi, Abt
Virgin: Bird, Frijns
Mahindra: d'Ambrosio, Rosenqvist/Wehrlein
Nissan e.dams: Buemi, Rowland
Jaguar: Evans, Piquet
Venturi: Mortara, Massa
NIO: Turvey, Dillmann
Dragon: Lopez, Gunther
BMW Andretti: da Costa, Sims
HWA: Paffett, Vandoorne
Poslednja ePri utrka koja je otkrila trasu je Sanya, ovo je procurelo s službenog sajta:
Po svemu sudeći lokacija staze se nalazi kod Sanya Atlantis Hotela te će dva najveća pravca prolaziti kroz jedan most!
Fotografija te lokacije, skroz levo se nalazi ogromni parking na kome će biti smešten padok i garaže a u centru se može videti spomenuti most, ovaj hotel može menjati boje fasade te po potrebi praviti vatromet šou
HOK je napisao/la: 30.11.2018., 23:24
Koliko sam upoznat gledati se može na eurosport1 programu. Imam preko weba IPTV , valjda će biti dobar signal.? Ima li još koja opcija u HR,?
Ako je sve isto kao i lani, za Hrvatsku (kao i veći dio Europe), ekskluzivna prava drži Eurosport. Ja sam lani sve pratio preko raznih streamova, nekad sam imao pristup službenom Facebook liveu, nekad ne, ne znam iskreno na koju foru je to prolazilo
Za UK će postojati službeni YT stream, ne znam postoji li još isti za sve zemlje koje nemaju službenog broadcastera, uglavnom snaći ćemo se
Kao što znate prva Formula E utrka je u Ad Diriyah 15. prosinca , a glasanje na FANBOOST počinje 10. prosinca., dakle do tada preostaje :
08 dana :18 sati :18 minuta :-), još malo ...