Ekipa, trebam zeni kupiti auto
Posto smo guste zadovoljili mercedesom drugi auto je ono... Sto manji, sto jeftinin u svakom smislu (potrosnja odrzavanje trajnost) a u tom podrucju sam banana. Znam jedino za golfa dvojku ali ih nema jbg. Inace, odmah bi ga uzeo i bio bi treca dvica u mom vlasnistvu hehe..
Zato, trebam savjete i prijedloge a i posto je cilj do 2k eura vjerujem da ce mnogi moci iz osobnog iskustva reci svasta jer svi smo mi vozili takve aute..
Npr za 2k vidim neki fiat grande punto 1.2 8v 2008 godina valjda..
Nude se i oni ford ka za manje od 2k..
Ima neki suzuki swift isto...
Uglavnom, gore nabrojani au samo smjernice neke..
Auto joj treba do posla a to je cca 15-20km otvorene ceste.. Velicina nije bitna toliko da i smart dolazi u obzir.
Ciljam na benzinca nekog od 0.8 do 1.4 litara.. Znaci nesto malo za skoknuz na poso i doma i do ducana eto da je palim mercedesa za 5km bas..
Sto bi preporucili i sto je u tom segmentu se pokazalo kao "nepoderivo" pali toci i vozi i da ne trune..
Svi prijedlozi dobro dosli jer eto nesto moram uzet jer nema kako na posao...
Za dizel onako, mozda cak i njega iako mislim da nema je i benzinac ok. Em zbog njemacke i kenjanja po dizelima em zbog otvorene ceste i 50ak km u prosjeku dnevno... Naravno, u odabiru dizel/benz igrat ce i veliku ulogu na sta naletim jer nema bas prevelikog izbora pa...
Uglavnom, citroencici, pezoici, fiatici, renaultici, vw-ovcici, suzukijici, fiatici i to