Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
ja s guštom pročitam njegove tekstove iz povijesti motorsporta.
ove iz bliske povijesti baš i ne.

po svemu sam zaključio da zna jako puno o motorsportu, ali nekad zna bit malo konfuzan. naslovi su nekad clickbaitaški i naravno, ne slažem se sa svime što napiše.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Prije desetak i vise godina objavljivao je odlicne tekstove u Automaniji. O Juanu Manuelu Fangiu i Senni napisao je vrhunska stiva. Bio je relativno aktivan i na F1Racingu u zlatno doba. Neka stiva mu zvuce povrsno, dok su ostala solidna ili cak vrhunska.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Ferrari je napisao/la: 02.11.2018., 13:54
Prvo Minaj pa sada ova....ukus mu je :facepalm:

Može on puno bolje od ovih "starleta".
Joooooj odrona majko mila. :shock: :rofl:
I ova je lafo neki celebrity.
Bože sačuvaj. :facepalm:
Pa šta je njemu?
Lijep je, zgodan, ima para, citiram jednog lika "može platit svom ocu da ga naguzi", a on ovamo voda neke guzle sa guzicama ko trokrilni ormari i koje su bez šminke ružne ko đavo.
Pa sve moje bivše djevojke + moja žena su bolje od Minay i ove ruskinje barem za klasu.
Pogledaj Alonsa. Čovjek je odlikaš po tom pitanju. :klanjam:
Mislim, neka radi šta hoće, ali meni je ovo grozno i odvratno (a to su blage riječi).
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 03.11.2018., 09:48
Ferrari je napisao/la: 02.11.2018., 13:54
Prvo Minaj pa sada ova....ukus mu je :facepalm:

Može on puno bolje od ovih "starleta".
Joooooj odrona majko mila. :shock: :rofl:
I ova je lafo neki celebrity.
Bože sačuvaj. :facepalm:
Pa šta je njemu?
Lijep je, zgodan, ima para, citiram jednog lika "može platit svom ocu da ga naguzi", a on ovamo voda neke guzle sa guzicama ko trokrilni ormari i koje su bez šminke ružne ko đavo.
Pa sve moje bivše djevojke + moja žena su bolje od Minay i ove ruskinje barem za klasu.
Pogledaj Alonsa. Čovjek je odlikaš po tom pitanju. :klanjam:
Mislim, neka radi šta hoće, ali meni je ovo grozno i odvratno (a to su blage riječi).
Na šta sve čovjek naleti kad traži recept za palačinke :D
To sam naletio na nekom .hr portalu, pa su za nju napisali da je sama sebe nazvala ruskom Kim Kardashian :facepalm:
Iskreno bolja je od Minaj, mada obe su odron.
A Nicole nema konkurenciju ni nakon toliko vremena :rofl:
slikaslika

sandalovina
Karting
Karting
Scherza je boginja :klanjam:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Šarafciger je i dalje premium za sve ove...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

sandalovina
Karting
Karting
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

smr201
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 3 mj
zekohonda je napisao/la: 02.11.2018., 18:58 ja s guštom pročitam njegove tekstove iz povijesti motorsporta.
ove iz bliske povijesti baš i ne.

po svemu sam zaključio da zna jako puno o motorsportu, ali nekad zna bit malo konfuzan. naslovi su nekad clickbaitaški i naravno, ne slažem se sa svime što napiše.
Sam autor u komentarima kaže da puno više voli pisati o povijesti i da ga je na članak o Lewisu urednik morao nagovarati 2 godine.
Vidi se da piše na silu, dok neki članci o povijenskim temama mu stvarno budu vrhunski.
Ovdje uspoređuje NR sa Barrichellom i trabunja o gubljenju naslova protiv timskog kolege, a Fangio izgubio prvu sezonu od timskog kolege npr.
Pogodio je i tu par stvari, ali u globalu fulan fudbal.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Vettel-Ferrari je napisao/la: 04.11.2018., 08:33 ...
Interesantan govor James Allison-a :prcnjau:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ipak nije bila zadnja :prcnjau: https://twitter.com/andyjones23/status/1064114349533483009

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Fulo samo 4 titule :klanjam:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Svaki McLarenovac 2012 :zubo: :rofl:
slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Respect!
[tweet][/tweet]
Ako može neko da uredi ovaj tweet i postavi kako treba, bio bi mu zahvalan.
Još više ako bi me podučio gdje griješim :)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 26.11.2018., 13:22 Respect!
[tweet][/tweet]
Ako može neko da uredi ovaj tweet i postavi kako treba, bio bi mu zahvalan.
Još više ako bi me podučio gdje griješim :)
Druže to ti je instagram link, a koristiš tweet tag. Bojim se da ne možeš postavljati instagram statuse (ili kako se već zovu, ne koristim ga) u formatu kao tweetove, jer instagram tag nije implementiran.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Hvala na poduci :thumbs:
Ne koristim ni tweeter ni Instagram. Valjda mi od tud ideja da je to isto :bonk:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
@Har Kl Ništa :pivo:

Da se vratimo temi i videu s linka... Svaka im čast i drago mi je baš da nakon zadnje dvije sezone imaju opušten odnos i respekt jedan prema drugom. Moram priznati da je Hamilton zadao ozbiljne udarce Vettelu, sportske dakako i da je Vettel u ozbiljnom zaostatku u njihovom srazu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Ubio ga ko levata :rofl:
Pozitivno za njegove navijače je to što konačno priznao da nije vozio na svom nivou.
Za njega nema brige što se brzine i konzistentnosti tiče. Sve on to ima.
Problem je što nema strpljenja i po često donese pogrešnu odluku u pogrešno vrijeme.
Na osnovu zadnjih izjava, imam osjećaj da zna gdje se treba popraviti.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Slažem se, rekao bih da je on zbog nekih frustrirajućih situacija izgubio hladnu glavu, a on kad nije hladne glave spreman je na svakakve budalaštine, da to tako kažem :zubo: Rekao bih da su frustracije krenule od Kine, kad je zbog Maxa izgubio vodstvo u prvenstvu, a u te tri utrke je puno bolje otvorio sezonu od Lewisa. Ishod te utrke je bio fakat frustrirajuć, znači Max ga udari ni krivog ni dužnoj zbog preagresivnog napada na mjestu gdje nije bilo još uvijek izgledno da ga napadne, a napao bi ga i prešao sigurno na startno-ciljnom pravcu, ako ne i na pravcu prije zadnjeg zavoja i onesposobio ga za utrku da je gubio pozicije od slabiji bolida zbog oštećenog bolida i onda što je najgore od svega Max dobije kaznu koja je u biti išla u korist Hamiltonu, jer je Hamilton završio zbog nje na kraju ispred Maxa, što je bilo frustrirajuće u PM, ja sam izludio tad. Onda je došao Baku, u kojem je pola utrke kontrolirao i zbog Ferrarijeve strategije i SC završio iza Bottasa i frustriran tim mislio samo na pobjedu i Bottasa ispred sebe, zaboravivši totalno da mu je glavni konkurent iza i da će iskoristiti svaku grešku, što je poslije rezultiralo prvom Lewisovom pobjedom, a u toj utrci je možda bio u najgorem izdanju ove sezone. Te dvije utrke su ga vjerujem učinile dosta nervoznim što se odrazilo kasnije na sezonu. Ali za grešku u Njemačkoj nema izlike i to je bila i ostala glavna prekretnica sezone.

Hamilton je odvozio sezonu vrhunski, nema se šta reč, ali je imao veliku dozu sreće u ključnim trenutcima i to mu je diglo moral i motivaciju u visine, dok je konkurenciju totalno degradiralo. A i sam pobjednički momentum i iskustvo u kojem se Hamilton s Mercedesom nalazi od 2014. sezone je velika prednost na njegovoj strani, što bi bilo na Vettelovoj isto da je se i nakon 2013. nastavilo s V8 motorima.

LH44
Formula 1
Formula 1
Ma ja opet volim taj Vettelov karakter, temperament, ono kad ga neko nanervira spreman je svašta uraditi i napraviti, po karakteru sam od svih vozača nekako najbliži njemu :mrgreen: Volio bi da to ne mjenja, ali da zbog tog temperamenta ne ispašta na stazi, kao što je znao gluposti praviti. Ono što najviše treba da sredi u glavi je to da kad mu se desi nešto neplanirano da tad ne gubi glavu i ne forsira, jednostavno da zna kad treba popustit kad treba grist.

Volio bih da dogodine osvoji naslov, 3. sreća :D

Aaa Hamilton nema šta mjenjat osim da sebi ne dozvoljava vikende na kojima se samo pojavi, kao Kanada, Kina i Baku manje više. Bez toga bi razlika ove sezone bilo preko 100 bodova :D
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡