Ma ocona se bez veze napada. I ako je napravio neku greskicu maxova je opet 100x veca. Ocon vozi super, nema incidenata osim sa perezom koji ga gurne u zid kad god stigne
Imao je brzinu i naravno da je ocekivao od maxa da postuje plave zastave i da je isao i isao jer ono, lik lu su plave zastave i nema sta glumiti. Eventualno je mogao cekati jos jedan krug jer u drs2 nema sanse da bi uspio a cekati jos jedan krug bi mu kompromitiralo utrku. Uostalom, sta kurac ja imam cekat nesto ako su ovome ispred pokazane plave zastave.
Zna se, plava zastava znaci proputiti prvom prilikom. Max je to otegnuo do ciljne ravnine koja je najbolje mjesto pogotovo jer ga nitko nije stiskao od iza i imao je sigurnu pobjedu sa velikom prednosti. Zatim, otegnuo je jos malo i jos malo i od tolkog natezanja je pukloooo...
Opet kazem, sam je kriv. Umjesto da kontrolira utrku jer je imao odlicne gume i razmak i p1 ne, on ide nesto glumit.
Ne bih se cudio da je htio zadrzati ocona iza pa kasnije govoriti ako je brzi neka me predje i hvaliti se kako je zadrzao ocona na svjezim i brzim gumama i tako dokazati kakav je majstor. Tko zna...
Ipak, mislim da je sad naucio i da vise nikada nece tako naivno prosuti pobjedu. Ima srece sto takve stvari uci dok nije u borbi za naslov...
Usput receno, em je prosuo pobjedu em vrlo vjerojatno p4 u poretku vozaca jer max bi sad bio ispred bottasa i imao bi velike sanse obraniti p4 u abu dhabiu a ovako mu sanse i nisu neke ukoliko utrka bude cista tako da ono... Skroz lose...
A ocon ima od mene apsolutnu podrsku i pretjerano se likuje na njega a zapravo je ispao zrtva. Duopla. I u sudaru i kazni i nakon utrke..