F1 2015 - The Game

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Jucer mi je nakon dugog kašnjenja napokon došla ova igra :klanjam: . Bilo bi ružno da jedan F1 forum nema ovu temu pa je otvaram. Znam da vas ima dosta koji su ovo igrali, koji igraju i koji će igrati...
[ link do slike ]
Da ne duljim bezveze, službena igra Formule 1. Trenutno se vrti na svim aktualnim konzolama (PS4 i XONE) i računalima (PC). Igra je vec mjesec dana na tržištu. Sadrži aktualnu i prošlogodišnju sezonu

[ link do slike ]

slika

Imate igru? Igrate? Jeste igrali prijasnje nastavke? Preferirate druge igre, tipa rFactor, F1 challange? ili nešto sasvim suprotno od F1, gran Turismo, Forzu?
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Odlična igra po onome što sam vidio!
Do sada sam igrao sve od njihove prve, tj. od 2010. pa do 2013.
2014. nisam igrao.

A od ostalih igara probao sam i rFactor, Gran Turismo.
GT igram stalno. Nije mi loša.

Mada me trenutno jako zanima Project CARS. Čini mi se da je trenutno po svemu najbolja! :thumbs:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Očajni developeri igre. Imaju podršku samo za malu listu volana, i to mahom najnovijih i najskupljih. Hrpa ekipe se buni da je nevozljivo jer nepodržani volani (iako su u F1 2014 podržani) nemaju Advanced postavke gdje se može nariktati dead zone. Znači malo pomaknete volan i bolid vam leti sa staze.. sa svim "pomagalima" vozite slalom.

Odgovor od developera je taj da tu nemogu ništa dok neuvrste druge modele u sljedećim nadogradnjama.. a to će vjerovatno ići mic po mic.. do nikako. Prošli put u F1 2014 (ako se nevaram) imali su update (mislim i jedini) gdje su samo dodali dva volana na listu.

Jadno, jadno!! :facepalm:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Marros
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Josipe 123. Evo tri mjeseca igram Project Cars. Odigrao sam F1 za vrijeme Ps2, pa sve F1 za vrijeme Ps3. Realno gledajuči zbilja je Project Cars odlična stvar.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Project cars bi uzeo odmah da glupi Ps4 ima podršku za G27... Al koliko čujem dobra je igra. Iako vise preferiram GT6 jer ju igram stalno i najbolja mi je po tom pitanju...
Sto se tiče F1 2015, ako govorimo o samoj igri, tj. vožnji ona nije tako loša ali sama igra je preeesiromašna. Nikakvi modovi, nema karijere, nema SC...
O Bugovima i glupom AL-u neću ni pričati. Danas odigrao quick race, Hamilton ispred mene vodi i nakon zavoja samo produži? Na kraju se vrati u stazu i vozi je u prvoj brzini...?! Da ne kažem da je pola grida odustalo zbog toga. Bolidi samo nestaju...
Prošli tjedan sam igrao F1 Championship edition (F1 2006). Koliko je samo tako igra bogata sadržajem. Testiranja, classic cars, krug zagrijavanja, slaganje grida, ...a bome je i u nekim segmentima grafički ljepša (10 godina stara igra)

Sent from my iPhone using Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Marros
Karting
Karting
S nama već: 9 god 11 mj
Ferrari 1345, ja sam kupio Thrustmaster t80 volan. Platio sam 84 eura. Sad nije vrhunski volan no fino se vozi. Nema forcefeedback-a i to je boljka, ali šta češ, bolje išta nego ništa. Project Cars sam nabavio ponajviše zato što sam ipak nostalgičar, pa mogu voziti i starije bolide F1, i neke starije "makine" kao što su Ford Capri Zakspeed i Bmw 320 turbo, ili Grupa A turistički automobili iz 80-ih. I još zbog toga što si mogu osobno sam kreirati broj konkurenata na stazi i što postoje one dobre stare staze (Watkins Glen, Nordschleife Le Mans itd.) Za F1 2006 si u pravu iako mi je grafički F1 2005 bila još i bolja, a bolidi su se zbilja fino vozili.

rosberg
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: mercedes
kakvi su dojmovi?ja pratim tiametmarduka na youtubeu i cini mi se dobra igra,nema vise toga da se bolidi samo drze linije kod preticanja,malo prosireni paddock,ali sa jos dosta rupa,trebalo bi to biti dosta bolje po meni,ali svakako napredak u odnosi na zadnju igricu koja je bila glupa kopija prethodne

ShangaiDevil
Baniran
Baniran
Navija za: Ferrari Williams
rosberg je napisao/la:kakvi su dojmovi?ja pratim tiametmarduka na youtubeu i cini mi se dobra igra,nema vise toga da se bolidi samo drze linije kod preticanja,malo prosireni paddock,ali sa jos dosta rupa,trebalo bi to biti dosta bolje po meni,ali svakako napredak u odnosi na zadnju igricu koja je bila glupa kopija prethodne
sta si drugo ocekivao
svake godine dobit ces istu igru u drugacijem pakiranju kojoj je dizajn malo promijenjen
tuzno je sto toliko naplacuju a izbacuju isti proizvod vise godina za redom
:klanjam: :facepalm: :klanjam: (@Iceman)

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Od 2013. nema nikakvog pomaka na bolje, samo na gore, i to je žalosno za firmu kakva je Codemasters.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

rosberg
Karting
Karting
pa sta nije poboljsana 2015

rosberg
Karting
Karting
bolidi se vise ne drze samo svoje linije nego pokusavaju preticati svugdje

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Iako sam propustio zadnje dvije, f1 2013 (zapravo odigrao jednu utrku dok je bila besplatna) i f1 2014 mogu rec da Codemaster nije ništa napredovao... F1 2013 je po kritikama bila najzanimljivija i najigranija i još je bila krcata raznoraznim sadržajima (classic mode....). Onda je došla 2014 koja je bila značajniji downgrade po pitanju vožnje. Sad su izbacili 2015 koja je poboljšanje po pitanju vozivosti, čak po tom pitanju mi ne izgleda tako loše. Naravno igrano na joysticku pa se nemogu do kraja izjasnit po tom pitanju. Ali igra je tako siromašna i dobivam osjećaj da iman neki demo sa cijelim gridom i stazama. Igra je krcata bugovima koje developeri očito ne žele ili im se neda ispravit. Pobrali su pare i boli ih prst...
Igram je uglavnom kad dobijem zelju za neku utrku, ništa vise. Karijere ni nema, ostalo mi se ni ne igra. Online još nisam probao, neko čudno spajanje ima i još nijedanput me nije spojilo :lol:
Al je katastrofa ako si na to mislio. I dalje se kod branjenja možeš postavit po sredini i neće te napadat... Uglavnom voze po trkaćoj liniji kad ih napadaš. To još nisu rijesili

Moja je želja da netko ozbiljniji prihvati taj posao. Codemaster se do sad ni po čemu nije iskazao sa tehničke strane i nadam se da će ih Bernie s vremenom šutnut kako to radi i sa europskim stazama :mrgreen:

No ako je tko voljan i ako ima ovo na PS4, možemo bacit koju utrku onlajn

Sent from my iPhone using Tapatalk
slika

dragic
Karting
Karting
Navija za: chilton
auuu, danas sam skinuo igricu sa neta i ovo je teski shit!!! grafika katastrofa,vec nakon 15 minuta mi se pocelo mantati u glavi od prebrze slike.kontrola bolida jos gora,uopce nemozes kontrolirati putanju,skrenes volan a on ga rotira za 180 stupnjeva,proslih godina sam morao lomiti prst da bi bolid tako puno skrenuo.ima nekih pozitivnih stvari ali ovo je ipak katastrofa, u rangu glupe 2014-te.

dragic
Karting
Karting
bas ovo kako je ferari rekao,kao da vozis demo,a ne sluzbenu f1 igru,place mi se kad vidim kako se igraju fifa i pes a ovo sranje propada.
slazem se da bi bolid trebao biti tezak za voznju i da ga igrac treba obuzdati,ali brate ovo je DOSLOVNO NEVOZLJIVO! igrao danas i tko zna kad vise

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ja sam zato još uvijek na F1 2013. Jednostavno najbolja do sada.

dragic
Karting
Karting
ja sam 2013 igrao najvise mada mi je bolja bila 2012, ali jednostavno mi se ne da vise voziti sa tim starim vozacima,jednostavno je dosadilo

RedBull
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 1 mj
Molim vas pomoc! moze li mi netko dati koristan link za download igre skinuo sam jedan jedini na piratebayu ali je igra katastrofa skroz se cudno ponasa...hvala!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Igra se čudno ponaša? Što joj se dogodilo...

c0bra01
Karting
Karting
Navija za: Ferrari!
Explorer je napisao/la:Igra se čudno ponaša? Što joj se dogodilo...
:rofl: :rofl:

Evo ne mogu da vjerujem. :bonk:

RedBull
Baniran
Baniran
Grafika je skroz cudna odvozim jedan krug a u glavi mi se manta samo tako...stvarno bih cijenio neki koristan link
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡