Iako sam propustio zadnje dvije, f1 2013 (zapravo odigrao jednu utrku dok je bila besplatna) i f1 2014 mogu rec da Codemaster nije ništa napredovao... F1 2013 je po kritikama bila najzanimljivija i najigranija i još je bila krcata raznoraznim sadržajima (classic mode....). Onda je došla 2014 koja je bila značajniji downgrade po pitanju vožnje. Sad su izbacili 2015 koja je poboljšanje po pitanju vozivosti, čak po tom pitanju mi ne izgleda tako loše. Naravno igrano na joysticku pa se nemogu do kraja izjasnit po tom pitanju. Ali igra je tako siromašna i dobivam osjećaj da iman neki demo sa cijelim gridom i stazama. Igra je krcata bugovima koje developeri očito ne žele ili im se neda ispravit. Pobrali su pare i boli ih prst...
Igram je uglavnom kad dobijem zelju za neku utrku, ništa vise. Karijere ni nema, ostalo mi se ni ne igra. Online još nisam probao, neko čudno spajanje ima i još nijedanput me nije spojilo :lol:
Al je katastrofa ako si na to mislio. I dalje se kod branjenja možeš postavit po sredini i neće te napadat... Uglavnom voze po trkaćoj liniji kad ih napadaš. To još nisu rijesili
Moja je želja da netko ozbiljniji prihvati taj posao. Codemaster se do sad ni po čemu nije iskazao sa tehničke strane i nadam se da će ih Bernie s vremenom šutnut kako to radi i sa europskim stazama
No ako je tko voljan i ako ima ovo na PS4, možemo bacit koju utrku onlajn
Sent from my iPhone using Tapatalk