Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Gledao preko Netflixa, mora biti na piratebayu.
- ShangaiDevil
- Baniran
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Ferrari Williams
A neznam kucam na trazilicu ali bezuspjesno

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 10 god
FfsShangaiDevil je napisao/la:A neznam kucam na trazilicu ali bezuspjesno
https://1337x.to/torrent/1789191/The-Wa ... 64-Ganool/
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Kaiser
- Karting
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Contratiempo mi je vjerojatno najbolji film koji sam pogledao ove godine, definitivna preporukaMrDoomroom je napisao/la: 23.08.2018., 19:57 Ne znam koliko ste upućeni u Španjolske filmove ali ova dva preporučujem stvarno su dobri
The Body
https://youtu.be/NyE5LnY3dT0
Contratiempo
https://youtu.be/Fo6-sfYjn1s
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ko voli opičene, blesave i bolesne filmove obavezno pogledati Outlaws and Angels.
Za mene, 1 od 2 najblesavija westerna, ima primjesa Tarantina....
Za mene, 1 od 2 najblesavija westerna, ima primjesa Tarantina....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Upravo završio 7. sezonu Homeland.
Znači sezona mi je bila apsolutni vrh, možda i najbolja do sada. U biti cijela serija mi je na tako visokom nivou da mi je teško reći koja mi je sezona jača od koje, ali definitivno bih je smjestio u top 3 serije od svega što sam gledao.
Krenut ću sada sa House of Cards. Veliki sam fan političko-špijunskih intriga, a mislim da će mi ova baš lijepo sjesti.
Znači sezona mi je bila apsolutni vrh, možda i najbolja do sada. U biti cijela serija mi je na tako visokom nivou da mi je teško reći koja mi je sezona jača od koje, ali definitivno bih je smjestio u top 3 serije od svega što sam gledao.
Krenut ću sada sa House of Cards. Veliki sam fan političko-špijunskih intriga, a mislim da će mi ova baš lijepo sjesti.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Ja sam morao prekinut s Homeland nakon što je Carrie počela ridati u ama baš svakoj epizodi.Iceman je napisao/la: 13.10.2018., 12:16 Upravo završio 7. sezonu Homeland.

Što se tiče House of Cards, prva sezona je sjajna, druga malo manje, treću sam odgledao čisto iz navike, dalje ništa.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Slazem se sa oba prethidna posta. Honeland 7 (ako se ne varam to je ona kad ona spasava predsjednicu i kad onaj njen frend prolupa) i da, sezona je, uz prvu, najbolja i najnapetija. Serija mi je odlicna ali i ante ima pravo. Iako mi je carry super ali sta je je place non stop. Rastresena i uzdrmana previse ali tako je kako je. Nastavit cu do kraja gledat. Uz homeland obozavam povezat the americans. Isto napeta serija i mozda nesto najbolje na tematiku spijuna sto sam ikada pogledao. Preporuka!!
House of cards tako tako. Kevin vuce seriju i bas je lik ali da, pocela mi serija pafst kako se blizila kraju tako da sam nakon 4 sezone ili 5, ne sjecam se, odustao...
Takodjer, nasa serija novine, apsolutno me odusevila. Takodjer preporuka..
Ova tema je nekako premirna a siguran sam da bar pola forums gleda serije (filmovi su klasika iako od kad sam poceo gledst serije filmove sam skroz izbacio a inu zadnjih 10 godina film kao umjetnost je oso u kurac) i da bi se na svasta u vidu preporuka i recenzija naletilo a ponekad cak i zapelo u raspravi ali dobro... Ipak smo tu zbog f1
House of cards tako tako. Kevin vuce seriju i bas je lik ali da, pocela mi serija pafst kako se blizila kraju tako da sam nakon 4 sezone ili 5, ne sjecam se, odustao...
Takodjer, nasa serija novine, apsolutno me odusevila. Takodjer preporuka..
Ova tema je nekako premirna a siguran sam da bar pola forums gleda serije (filmovi su klasika iako od kad sam poceo gledst serije filmove sam skroz izbacio a inu zadnjih 10 godina film kao umjetnost je oso u kurac) i da bi se na svasta u vidu preporuka i recenzija naletilo a ponekad cak i zapelo u raspravi ali dobro... Ipak smo tu zbog f1

- Iceman
- Formula 1
Dobro ona ima tih svojih momenata.... znaš zbog čega (da ne spojlam)... i to se ponavlja u svakoj sezoni ako se ne varam. Možda malo pretjeruju s time jer ne znam u kojem svemiru bi ona s takvim problemom bila top agent.avetma je napisao/la: 13.10.2018., 14:12Ja sam morao prekinut s Homeland nakon što je Carrie počela ridati u ama baš svakoj epizodi.Iceman je napisao/la: 13.10.2018., 12:16 Upravo završio 7. sezonu Homeland.
Krenut ću sada sa House of Cards. Veliki sam fan političko-špijunskih intriga, a mislim da će mi ova baš lijepo sjesti.Inače mi je bilo odlično prije toga.
Što se tiče House of Cards, prva sezona je sjajna, druga malo manje, treću sam odgledao čisto iz navike, dalje ništa.
Ali iskreno nisam se previše obazirao na to jer mi serija apsolutno ubija radnjom. Inače pratim geopolitiku pa mi ovo sjedne ko budali šamar.
Za House of Cards čuo sam pozitivne kritike + brat je gledao, tako da sa time sada krećem.
Btw The Americans su u toj kategoriji tako da me to čeka u 2019.
- Iceman
- Formula 1
@zelot - sorry uopce nisam skuzio tvoj post, a vidim da isto spominješ the americans.
Što se tiče filmova apsolutno sam nezaintersiran po tom pitanju. Gotovo da ih ne gledam, osim ako ih ne gledam s nekime. Serije su apsolutni hit i volim pratiti radnju duže vrijeme.
Što se tiče filmova apsolutno sam nezaintersiran po tom pitanju. Gotovo da ih ne gledam, osim ako ih ne gledam s nekime. Serije su apsolutni hit i volim pratiti radnju duže vrijeme.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
bas to, sa flimom je ono... 2 sata i gotova prica. ako je dobar opet gotovo a ako nije uzalud dva sata. sa dobrim serijama kojih ima na desetine je to mjesecima uzivanje, likovi bolje razradjeni, prica takodjer.. ma serije su vrh 
npr serija Banshee je vrh, 4 sezone, bolja od bolje, likovi u seriji top a zenske da ne spominjem.. vrhovi
takodjer, peaky blinders su takodjer odlicni..
najbolja svih vremena vjerojatno lost i got, cak mozda lost malo jaca jer vuce na sljedecu epizodu kao niti jedna do sada...

npr serija Banshee je vrh, 4 sezone, bolja od bolje, likovi u seriji top a zenske da ne spominjem.. vrhovi

najbolja svih vremena vjerojatno lost i got, cak mozda lost malo jaca jer vuce na sljedecu epizodu kao niti jedna do sada...
- Slavenowsky
- Formula 1
Preporučujem svima 'Better call Saul' seriju, serija je maestralna!
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Slavenowsky
- Formula 1
Ja čekam 5 sezonu, ostale 4 su mi bile vrh, iz sezone u sezonu serija je sve bolja, pogotovo ova 4!zelot je napisao/la: 13.10.2018., 22:24 E da to sam gledao par epizoda prve sezone pa nekako zapostavio ali mislim da cu nastaviti, bas dobro da si me podsjetio
Inace saul mi je u bb bio jedan od najjacih likova.. Pravi mutikas jebo sebe![]()
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Majki2111
- Formula 2
- Navija za: Red Bull, Alonso
Ponovo sam nakon puno godina pogledao Titanik. Vrhunski film. Pogotovo zadnjih sat vremena. Nema veze kaj je romantika (čak mi više baca na dramu). Ali vrhunski. Film priča događaj. Baš vrh vrh vrh. Pogotovo glazba.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja sam stao na drugoj sezoni i zaboravio totalno, a serija je extra. Moraš baš mozak uključit dok gledašSlavenowsky je napisao/la: 13.10.2018., 22:19 Preporučujem svima 'Better call Saul' seriju, serija je maestralna!

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
A ja nikako da krenem to gledati. Inace Breaking Bad mi je vjerojatno najbolja serija ikada koju sam gledao ( 3 puta ) i mozda ne gledam " Better call Saul " iz razloga sta mislim da nebi ispunila moja ocekivanja. Ali vjerojatno se varam i morat cu kad tad krenut gledatLH44 je napisao/la: 11.11.2018., 09:37Ja sam stao na drugoj sezoni i zaboravio totalno, a serija je extra. Moraš baš mozak uključit dok gledašSlavenowsky je napisao/la: 13.10.2018., 22:19 Preporučujem svima 'Better call Saul' seriju, serija je maestralna!![]()

Ja sam Titanic smatrao dobrim filmom punom drame , romantike itd. Vise manje zenskastim filmom. Ali kako vrijeme ide sve vise i ja shvacam da je film vrhunski. Vrhunski napravljen , snimljen , isprican , odglumljen i bas ce biti onako pravi klasik i za 200 godina ( normalno u nekom 5D , 6D formatuMajki2111 je napisao/la: 11.11.2018., 00:51 Ponovo sam nakon puno godina pogledao Titanik. Vrhunski film. Pogotovo zadnjih sat vremena. Nema veze kaj je romantika (čak mi više baca na dramu). Ali vrhunski. Film priča događaj. Baš vrh vrh vrh. Pogotovo glazba.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ma ja sam presto gledat jer je tad kad sam gledao izašao Narcos, a hype oko te serije je bio ogroman onda.AlkY je napisao/la: 11.11.2018., 11:20 A ja nikako da krenem to gledati. Inace Breaking Bad mi je vjerojatno najbolja serija ikada koju sam gledao ( 3 puta ) i mozda ne gledam " Better call Saul " iz razloga sta mislim da nebi ispunila moja ocekivanja. Ali vjerojatno se varam i morat cu kad tad krenut gledat