Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
LA Lakers slično kao i CAVSi za vrijeme LeBrona povuci nas u PO sam. Jedina stvar koja me trenutno bode u oči jest da igraju jednu od najlošijih obrana u NBAu. Biti će rubno za njih ove sezone i teška borba za ulazak u PO.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Frantic je napisao/la: 27.10.2018., 15:14 Mene raduje što se trpa puno koševa
U 11 dana i 74 utakmice, samo 10 ih je završeno sa manje 200 poena (u zbiru), a samo 20x (od mogućih 148x) ekipe su, pojedinačno, dale manje od 100 poena.
I raduje me kad vidim cifre 149, 143, 142, 137, 133, 131, 129, 125, 124,.... :kokice:
Da budem iskren mene to za razliku od tebe uopce ne raduje, to je znak da se ne igra obrana da se samo ispucavaju trice i da se igra brza kosarka.Neznam mozda je to dobro mozda ne ali ja vise volim vidit 2 kvalitetne obrambene ekipe kako igraju egal utakmicu i kako se obe ekipe vrte oko 100 poena cca. poen gore dole.
Ocu reci da je pace u ligi u zadnjih 5, 6 godina nenormalno narastao a to se bar meni ne svidja.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
MrDoomroom je napisao/la: 30.10.2018., 08:47 LA Lakers slično kao i CAVSi za vrijeme LeBrona povuci nas u PO sam. Jedina stvar koja me trenutno bode u oči jest da igraju jednu od najlošijih obrana u NBAu. Biti će rubno za njih ove sezone i teška borba za ulazak u PO.

Sredit ce se Lakersi, ocekujem bezbrizan ulazak u PO.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
alonso5 je napisao/la:
U 11 dana i 74 utakmice, samo 10 ih je završeno sa manje 200 poena (u zbiru), a samo 20x (od mogućih 148x) ekipe su, pojedinačno, dale manje od 100 poena.
I raduje me kad vidim cifre 149, 143, 142, 137, 133, 131, 129, 125, 124,.... :kokice:
Da budem iskren mene to za razliku od tebe uopce ne raduje, to je znak da se ne igra obrana da se samo ispucavaju trice i da se igra brza kosarka.Neznam mozda je to dobro mozda ne ali ja vise volim vidit 2 kvalitetne obrambene ekipe kako igraju egal utakmicu i kako se obe ekipe vrte oko 100 poena cca. poen gore dole.
Ocu reci da je pace u ligi u zadnjih 5, 6 godina nenormalno narastao a to se bar meni ne svidja.
Slažem se s tobom. Sinoć GSW 149 koševa...malo previše.

Čudni su mi malo Lakersi. Ako je LeBron prošle godine s Cavsima (koji bez njega imaju 0-5, ili čak 0-6, nisam siguran) mogao proći Boston i Toronto, očekivao sam da će ove godine otići bar do finala zapada. Stvarno je prerano za bilo što zaključivati, ali čini mi se da ne izgleda baš dobro. Tek dokaz koliko je zapad jači od istoka.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Multi 21 je napisao/la:
MrDoomroom je napisao/la: 30.10.2018., 08:47 LA Lakers slično kao i CAVSi za vrijeme LeBrona povuci nas u PO sam. Jedina stvar koja me trenutno bode u oči jest da igraju jednu od najlošijih obrana u NBAu. Biti će rubno za njih ove sezone i teška borba za ulazak u PO.

Sredit ce se Lakersi, ocekujem bezbrizan ulazak u PO.
Okay tko ne prolazi? 3 "sigurna" picka Phoenix, Dallas, Sacramento. Ostali su svi podjednako jaki, a to znači LBJ svaku utakmicu +35min.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
alonso5 je napisao/la: 30.10.2018., 18:48
A mene raduje što se više ne igra "San Antonio Spurs košarka sa odbranama i sa po 90-95 poena po tekmi". ;)
Ukusi su različiti. :pivo:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Slazem se sa vecinom oko broja koseva na tekmama. Svaka tekma sve vise slici na All Star utakmicu. Poceli smo sve vise prigovarati na All Star utakmice jer se obrane uopce ne igraju vise. A kako je krenulo sad ce i svaka tekma u sezoni biti takva :D.
Jedino kod Utah-e uleti tu i tamo koja tekma ispod 100 poena i to je to.
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
slika

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Rose 50 poena i blokada za pobjedu. Čovjek se rasplakao poslije utakmice, sasvim razumljivo. Svaka mu čast na čeličnoj volji
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Steta ozljeda nakon MVPa.. Ponado sam se novoj dinastiji u Bullsima..
Nisam ni ja neki fan ovih tekmi sa 240 poena.. Meni to neozbiljno..
LeBron be like, evo ti 15 lopti pa klepi 50 koseva..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Svaka cast Roseu. Jasno je da je to bljesak i da ce tesko to ponoviti. Ali trebala mu je takva tekma. I suze su ocekivane jer lik je svasta prosao i zasluzio je takvu tekmu.
Evidentno je da je dosta sporiji nego prije ali bar malo je podsjecao na "starog" Rosea sa onim probijanjima. Nije bilo ludog zakucavanja ali opet jako lijepo za vidjeti :)
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Probudi me malac i taman mi dodje obavijest da pocinju Pacersi i Celticsi :D Aj reko da pogledam, cak nisam ni zaspo, zato cu dns ko kokos bit dok malac ne bude iso spat pa ubit oko malo.. Inace zanimljiva tekma, Oladipo trojka 3 sekunde do kraja za pobjedu a do tad je bas bio cigladipo...
Fino Alla Fine

f1zd
CrashOverride je napisao/la: 04.11.2018., 07:18 Probudi me malac i taman mi dodje obavijest da pocinju Pacersi i Celticsi :D Aj reko da pogledam, cak nisam ni zaspo, zato cu dns ko kokos bit dok malac ne bude iso spat pa ubit oko malo.. Inace zanimljiva tekma, Oladipo trojka 3 sekunde do kraja za pobjedu a do tad je bas bio cigladipo...
I ja sam gledao zadnjih nekoliko minuta, stvarno koji je to luđak Oladipo. Lik se sjuri niz teren i bez razmišljanja opali tricu, a gube dva koša. :prcnjau: :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
A cijelu vecer baca cigle 😂 Malo se popravio pred kraj.. Al fino su ih dobili Pacersi.. Nadam se boljoj sezoni od prosle koja nije bila losa..
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 04.11.2018., 07:18 Probudi me malac i taman mi dodje obavijest da pocinju Pacersi i Celticsi :D Aj reko da pogledam, cak nisam ni zaspo, zato cu dns ko kokos bit dok malac ne bude iso spat pa ubit oko malo.. Inace zanimljiva tekma, Oladipo trojka 3 sekunde do kraja za pobjedu a do tad je bas bio cigladipo...
Ja sam prestao pratiti NBA/NFL taman nekako sa rođenjem prvog djeteta. Ne baš odmah, možda sam trpio jednu godinu :)
Žao mi je i sad što ne mogu da ih pratim, tako da ti zavodim. I sada pamtim dolazak na posao, a kolega kaže: Dobro Jutro, nadam se da si se naspavao :)
Uživaj dok me ostariš dovoljno :)

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Moram priznat da je teze pratit s rodjenjem malaca.. Previse se cijeni san :zubo:
PO svakako dosta vise pogledam nego regularno.. A recap svake tekme obavezno 😁 Zena i dalje misli da nisam normalan 😀
Fino Alla Fine

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
BREAKING: Jimmy Butler TRADED to 76ers in deal that includes Dario Saric and Robert Covington.

Ode Šarić na zapad u Minnesotu.

f1zd
Sarma je napisao/la:BREAKING: Jimmy Butler TRADED to 76ers in deal that includes Dario Saric and Robert Covington.

Meni se ovo nikako ne sviđa..

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
f1zd je napisao/la: 10.11.2018., 19:16
Sarma je napisao/la:BREAKING: Jimmy Butler TRADED to 76ers in deal that includes Dario Saric and Robert Covington.

Ma ni meni, ali realno nije loš posao Phile...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sarma je napisao/la: 10.11.2018., 19:17
f1zd je napisao/la: 10.11.2018., 19:16

Ma ni meni, ali realno nije loš posao Phile...
Ne da nije loš, nego sjajan posao Phile.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡