Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
-
Djuro Vukasovic
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Postoji li mogucnost da Administrator promjeni moj username?
P. S. Sa kog sajta se najbrze uploaduju slike za forum?
P. S. Sa kog sajta se najbrze uploaduju slike za forum?
Racing isn't just something I do.It's part of who I'm

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore.

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Pozdrav Djuro, promjenu imena smo zabranili već par godina unatrag jer je bio jedan period gdje se nije znalo tko pije, a tko plaća. Tako da sad ne radim ni iznimke.
Ako se mene pita, ništa ne fali ovom kojeg imaš, poštujem kad netko stoji iza onog što piše.
Ako se mene pita, ništa ne fali ovom kojeg imaš, poštujem kad netko stoji iza onog što piše.

-
Djuro Vukasovic
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Onda mi barem na ime dodaj nadimak hahah. Kad sam se ulogovao zaboravio sam nadimak staviti 

Racing isn't just something I do.It's part of who I'm

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pitanje.
Kad se logiramo preko portala opet nas baca na forum. Zasto ?
Vjerojatno ima neki dobar razlog. Ali po meni ako se logiram na portalu logicno je da zelim ostati na portalu. A ako zelim na forum tamo cu se logirati.
To nebi bila neka stvar da mi se ne dogada problem koji je ovdje vec dosta spominjan.
Znaci hocu nesto komentirati na portalu trazi me da se logiram. Logiram se , baci me na forum vratim se na naslovnu i opet trazi log in. To je samo preko mobitela. Preko kompa nema problema , refresham i budem logiran i sve ok.
P.S. znam da se to vec spominjalo ali eto kod mene i dalje tako
Kad se logiramo preko portala opet nas baca na forum. Zasto ?
Vjerojatno ima neki dobar razlog. Ali po meni ako se logiram na portalu logicno je da zelim ostati na portalu. A ako zelim na forum tamo cu se logirati.
To nebi bila neka stvar da mi se ne dogada problem koji je ovdje vec dosta spominjan.
Znaci hocu nesto komentirati na portalu trazi me da se logiram. Logiram se , baci me na forum vratim se na naslovnu i opet trazi log in. To je samo preko mobitela. Preko kompa nema problema , refresham i budem logiran i sve ok.
P.S. znam da se to vec spominjalo ali eto kod mene i dalje tako

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Portal nema login, spojeni su, jedan je samo i to preko foruma. Kad se logiras preko tog jedinog na forumu, moraš biti ulogiran i na portalu.
Ako kažeš da te vrsti na naslovnicu nelogiranog, onda refreshaj pa bi trebao doći na svoje.
Ako kažeš da te vrsti na naslovnicu nelogiranog, onda refreshaj pa bi trebao doći na svoje.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Zasto se ne napravi neka tablica sa time ko za koga navija. Otvorite temu svak napise za koga navija i na kraju se izbroji i napravi neka tablica. I onda samo popunjavate kako ko dolazi.
Interesatno
Interesatno

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Lako to vidim kad se popuni još profila 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Bilo bi zanimljivo da. Barem tablica od vozaca. Jer tablica za momcadi bi 95% bio Ferrari i onda ovo nesto sitno rascjepkano na druge ekipeKrstas je napisao/la: 01.11.2018., 12:58 Zasto se ne napravi neka tablica sa time ko za koga navija. Otvorite temu svak napise za koga navija i na kraju se izbroji i napravi neka tablica. I onda samo popunjavate kako ko dolazi.
Interesatno![]()

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Da, nakon Britanije se zaustavilo, upale su mi neke druge obaveze, počeo sam raditi novi Manager za iduću godinu, tako da je patila ta rubrika. 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
Kad se napiše komentar pa potom edituje, pojavi se duplo (i iriginalni i edit) u sekciji aktivnost gdje pratimo pojedine kolege.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zanimljiv bug... Pogledat ću, hvala 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Trebalo bi sad biti ok. Ako se opet dogodi - pošalji link do komentara pa ću provjeriti.