Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- hattrick
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ante, od kad navijaš za Alonsa? 

Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
@avetma - ovo sa novim profilom je simpa & cool, ali sad mi se u novom "navija za" kučicama ne slaže više sa onim što mi piše u Forumu...
Za kojeg vozača/vozače navijate - trenutno Vettel + Ocon, Gasly & Leclerc
Za koju momčad navijate - Ferrari + Honda
Vs.
Registriran: Sri Velj 25, 2015 16:01
Navija za: Vettel, Ferrari.McLaren
Pogledaj profil
Za kojeg vozača/vozače navijate - trenutno Vettel + Ocon, Gasly & Leclerc
Za koju momčad navijate - Ferrari + Honda
Vs.
Registriran: Sri Velj 25, 2015 16:01
Navija za: Vettel, Ferrari.McLaren
Pogledaj profil

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To na forumu za koga tko navija neće još dugo biti tu.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To ću još vidjet. Trenutno možeš ovdje: https://www.f1puls.com/forum/ucp.php
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Ante.. može jedno pomalo privatno pitanje.. dali u privatnom životu ponekad ponosno spomeneš ovaj portal i njegove forumaše nekom tko i nema baš neke veze sa tim sportom, u nekom neobaveznom razgovoru .. ?
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Ne baš, ako netko pita onda možemo popričati, ali nema razloga da samoinicijativno spominjem, barem se ne sjećam da jesam.
Zašto ti to palo na pamet?
Zašto ti to palo na pamet?

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Btw. sad u profilima postoji opcija da zapratite do 10 korisnika odjednom. Samo unesete pocetno slovo korisnika kojeg želite pratiti i tako ih dodajete.
Puno je brže od otvaranja i zapraćivanja svakog profila posebno.
Puno je brže od otvaranja i zapraćivanja svakog profila posebno.
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Ljubazno molim da se u box i pokraj komentara vrati ikonica s linkom na ostale komentare, to je bilo vrlo prakticno. Barem u box, ako ne i na komentarima.
Druga ljubazna molba je da u popisu članaka i ikona komentara bude aktivna kao i broj komentara. Na touchu nije lako naciljati broj, bilo bi duplo lakse da radi i ikonica.
Druga ljubazna molba je da u popisu članaka i ikona komentara bude aktivna kao i broj komentara. Na touchu nije lako naciljati broj, bilo bi duplo lakse da radi i ikonica.
-
Djuro Vukasovic
- Karting
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Nisam znao gdje da napisem ovo, al racunajte od mene donaciju, kad dodjem doma sa broda..
Zelim da pomognem jer je ovk najbolji F1 sajt na balkanu. Oko proljeca bi trebao biti doma pa eto..
Zelim da pomognem jer je ovk najbolji F1 sajt na balkanu. Oko proljeca bi trebao biti doma pa eto..

Racing isn't just something I do.It's part of who I'm

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore.

You can never cross the ocean until you have the courage to lose sight of the shore.
-
dzalac
- Karting
- S nama već: 7 god 5 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Moram se pohvalit da sam nakon godinu i pol svakodnevnog boravka na portalu tek sad shvatio da se zove F1puls a ne F1PLUS....i to samo zato što piše na novoj kartici "nije plus nego puls" što mi je upalo u oko....valjda je to napisano zato što nisam jedini

- avetma
- Administrator
- Kontakt:

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Arhiva komentara je off, to sad imaš u profilu. Jest da je dva klika udaljeno, ali jedno ucitavanje.wapi je napisao/la: 27.10.2018., 12:57 Ljubazno molim da se u box i pokraj komentara vrati ikonica s linkom na ostale komentare, to je bilo vrlo prakticno. Barem u box, ako ne i na komentarima.
Ovo drugo sredim, hvala!