senna66 je napisao/la: 21.10.2018., 12:05
Ovi moji Lakersi stvarno onako, razočarali, očekivao sam više....
Polako
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Kako losa tekma Bostona.. Mislim da ni jednom nisu vodili.. A gust pogledat produzetke i jos LeBron&Co. prospu pobjedu u produzetku nakon sto su iscupali +8 spursa i zadnji 90ak sekundi..
Falili Rondo i Ingram
Nema veze, nakon dugo vremena liče na nešto.
3 jaka protivnika, 3 tekme sa po 125-130 poena u prosjeku, jbga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
LBJu napokon pobjeda sa LAL.
Curry 51 uz 11 trojki
Dvije 50-ke u dva dana (u nedjelju navečer Griffin)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ne sipmatiziram Currya bas ali kad ima ovakvu inspiraciju to mozes samo gledat , smijat se i cudit se. Jer lik ne fula odakle god da potegne. Svaka mu cast
Odlična večer već drugi dan zaredom. Leonard ubacio 35 poena za petu pobjedu Raptorsa za redom. Not bad at all.
Curry danas, Griffin jučer, kakve partije
Ni mali Mitchell nije bio loš u pobjedi Jazzera, 38 poena i 8 asistencija.
Bez poraza su trenutno Pelicansi, Nuggetsi, Raptorsi, Bucksi i Pistonsi. Malo iznenađujuće, morate priznat
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
74. triple-double
Lonzo izgleda popravio šut.
Bolje igraju bez Ronda i Ingrama.
Zanimljivo je (znam, samo 5 tekmi su odigrali, spustiće se to) da imaju čak 8 igrača sa dvocifrenim brojem poena.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Sinoć sam usput malo bacio ono i na Knickse i Warriorse. Nevjerojatno, cijela utakmica u egalu, drže se Knicksi do 10 minuta prije kraja i onda serija GSWa 35-9
Nije da sam očekivao da mogu izdržati Knicksi, ali ovo je stvarno previše..
Mene raduje što se trpa puno koševa
U 11 dana i 74 utakmice, samo 10 ih je završeno sa manje 200 poena (u zbiru), a samo 20x (od mogućih 148x) ekipe su, pojedinačno, dale manje od 100 poena.
I raduje me kad vidim cifre 149, 143, 142, 137, 133, 131, 129, 125, 124,....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Kod Ratnika izgleda svake noći neko na drogama.
I to teškim.
Kod Lakersa se vratili Rondo i Ingram i oni nastavili sa porazima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”