Znaš kada bi ovo Rosberg napravio? Nikad.Slavenowsky je napisao/la: 30.09.2018., 15:33Druze moj Ferrari se ugusi od morala, pa gledaj gdje su sada. Ferrari je zbog VN Austije bacio ogromnu mrlju na Schumachera. Samo sto se Schumacher nije smijao na podijumu i nije kilavo davao svoj trofej Barichellu, kao sto je to Hamilton radio Bottasu. A isto tako Bottas se i nije nesto pretjerano bunio, niti je bio previse razocaran, jer u momentu kada ga Hamilton zove na podijum izgledao je kao pokunjen pas.Ferrari je napisao/la: 30.09.2018., 15:17 Mislim da ovo nije bilo ni malo korektno prema Bottasu...jedno je pustiti kada si u minusu i kada loviš prvenstvo (ono što je Ferrari trebao raditi), a drugo je kada si već brži na toj stazi, imaš veliku prednost i onda napraviš onu zamjenu.
I još lažeš vozaču. Znači užas.
Mozemo mi moralisati do sutra, od toga se ne zivi. Ovo sto Mercedes radi jeste kurtoazijski, ali rade sigurnu stvar. Bolje imati 50 bodova razlike, nego 45. Tako da sada maju minimalno 2 utrke prednosti da mogu da zamjene motor ili da zrtvuju isti.
Jednostavno Mercedes nas drzi u saci. Igraju se s nama, pogotovo rade psiholoske igrice, koje nas s vana ne doticu, a iznutra izjedaju! Danas pored p1 i p2, James Allison izlazi na podijum i slavi! Pored onih jako losih izjava od njega, ono klincenje na podijumu je samo slag na tortu.
Kao i hrpa drugih vozača.
Već sam rekao...Bottas je tu u Mercedesu jer je samo sretan što vozi tu gdje vozi...i zato što neće uznemiriti Hamiltona.
Sada svi govore o Leclercu kako će on uznemiriti Vettela itd...pa isto bi se dogodilo i da je Ocon u Mercedesu pokraj Hamiltona. Ne bi mu sigurno bilo ovako.
Mahh...razumijem ja bodovi itd...ali daj. Nema šanse da izgubiš prvenstvo pa mjenjaš vozače na pola utrke...