I sad, ja lud kad sam ovo napisao?raca je napisao/la:bit će dosta teško proć skupinu pored Arsenala i Bayerna, ali Bavarci bi se do prosinca i uzvrata u Zagrebu mogli umorit pa realna šansa postoji. A ni sad nisu u nekoj formi![]()

I sad, ja lud kad sam ovo napisao?raca je napisao/la:bit će dosta teško proć skupinu pored Arsenala i Bayerna, ali Bavarci bi se do prosinca i uzvrata u Zagrebu mogli umorit pa realna šansa postoji. A ni sad nisu u nekoj formi![]()
Pilot, pa pogriješi.raca je napisao/la:I sad, ja lud kad sam ovo napisao?raca je napisao/la:bit će dosta teško proć skupinu pored Arsenala i Bayerna, ali Bavarci bi se do prosinca i uzvrata u Zagrebu mogli umorit pa realna šansa postoji. A ni sad nisu u nekoj formi![]()
Možda su se ispucali. Ili se barem Lewandowski ispucao.Ferrari1345 je napisao/la:I onda shvatiš da im na sljedećoj utakmici doma dolazi Dinamo
Ipak se nisu ispucali (nije se ispucao).Frantic je napisao/la:Možda su se ispucali. Ili se barem Lewandowski ispucao.Ferrari1345 je napisao/la:I onda shvatiš da im na sljedećoj utakmici doma dolazi Dinamo
Nažalost po Dinamo.Ferrari1345 je napisao/la:KomedijaPoslat ovako neiskusnu ekipu je zbilja veći optimizam nego sto McLaren radi u F1... Razumijem za naprijed ali za obranu...
...I onda shvatiš da Bayern 80% svojih golova postiže u drugom poluvremenu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije, slažem se.zekohonda je napisao/la:sretno u uzvratu!
kad je krenulo drugo poluvrijeme, prvo sam mislio da je nekakva bakljada u pitanju, onako naglo se spustila. treba tamo pametno odigrat i puno bolje nego u zenici. ono sinoć nije bilo dobro.