VN Rusije (Sochi) 28.-30. rujna 2018.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Meni nije jasno kako se uspijevate navući na jedno te isto trolanje konstantno? Netko je sretan što je Ferrari ispao? Pa što, nek bude sretan. Omiljeni vozač mu je P16, mora čovjek naći veselja u nečemu. Nikom ništa nije nažao učinio. 

-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
hvala, samo nije to samo trolanje,avetma je napisao/la: 29.09.2018., 16:14 Meni nije jasno kako se uspijevate navući na jedno te isto trolanje konstantno? Netko je sretan što je Ferrari ispao? Pa što, nek bude sretan. Omiljeni vozač mu je P16, mora čovjek naći veselja u nečemu. Nikom ništa nije nažao učinio.![]()
sve je to istina ....

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Najbolji sektori i idealni krugovi Top 4:
Bottas S1 - 33.321 S2 - 31.292 S3 - 26.774 = 1:31.387 (njegov PP)
Hamilton S1 - 33.094 S2 - 31.519 S3 - 26.798 = 1:31.411 (nije odradio najbolje 2. sektor cijeli Q3)
Vettel S1 - 33.380 S2 - 31.419 S3 - 27.081 = 1:31.880
Raikkonen S1 - 33.222 S2 - 31.540 S3 - 27.182 = 1.31.944
A ovoga gore što se zapalio sa Ferrarijem i mržnjom prema njima...baš mi ga je ono žao. Mora mrziti da bi bio zadovoljan.
Bottas S1 - 33.321 S2 - 31.292 S3 - 26.774 = 1:31.387 (njegov PP)
Hamilton S1 - 33.094 S2 - 31.519 S3 - 26.798 = 1:31.411 (nije odradio najbolje 2. sektor cijeli Q3)
Vettel S1 - 33.380 S2 - 31.419 S3 - 27.081 = 1:31.880
Raikkonen S1 - 33.222 S2 - 31.540 S3 - 27.182 = 1.31.944
A ovoga gore što se zapalio sa Ferrarijem i mržnjom prema njima...baš mi ga je ono žao. Mora mrziti da bi bio zadovoljan.

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Istina....AlkY je napisao/la: 29.09.2018., 16:56 Pa kako vas vecina uziva kada Mercedes nebude dobar valjda je dozvoljeno nekome na ovom svijetu biti sretan i kada Ferrariju neide. Cista logika
Zamisli kako ce biti tu ako sutra Mercedesi krepaju.....
- Ferrari
- Formula 1
Užasno generaliziranje...AlkY je napisao/la: 29.09.2018., 16:56 Pa kako vas vecina uziva kada Mercedes nebude dobar valjda je dozvoljeno nekome na ovom svijetu biti sretan i kada Ferrariju neide. Cista logika
Nije dozvoljeno komentiranje članova pa ću se suzdržati, ali netko tko slavi smrt Marchionnea ili se šali jednostavno ima problema.
To je sve što ću kazati.

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
kikijv97 baniran.
Svima ostalima standardna poruka - držite se teme, ne komentirajte jedni druge, probajte ne reagirati na trolanje, i općenito savjet - probajte biti pametni i pristojni, ili ako niste onda probajte što manje to pokazivati jer ponekad zna biti smiješno i sramotno čega sve ima.
Svima ostalima standardna poruka - držite se teme, ne komentirajte jedni druge, probajte ne reagirati na trolanje, i općenito savjet - probajte biti pametni i pristojni, ili ako niste onda probajte što manje to pokazivati jer ponekad zna biti smiješno i sramotno čega sve ima.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Steta sto je gamilton pogrjesio u zadnjem pokusaju. Imao je 0.3 u s1 i vec sam vidio jos jedan megakrug ali nije islo i cestirke bottasu na dobroj partiji kao i kercedesu na vikendu bez greske.
Ferr jbg... Lose ovo izgleda. Netko je rekao, kao u doba najjace mercove dominacije.. Pola sekunde samo tako...
Bogme sebu nije lako. Ferr los. On grijesi takodjer. Dolazi leclerc koji bi ga lako mogao stisnuti pa cak i pobjediti jer ovo nije seb iz rbr. Eventualno onaj u uafnjoj sezoni tamo. A ako bude tako kojim slucajem mogao bi on potraziti novu ekipu jer nece ni on trpiti ovakav ferrari za vjeke vjekova. Vrijeme leti.
Bit ce ok utrka jer imamo rbr koji ce malo zaciniti ali naprijed bi moglo biti lagano merc 1-2 london bus. Sumnjema da ferr ista moze ucinit. Eventualno zajebati
Ferr jbg... Lose ovo izgleda. Netko je rekao, kao u doba najjace mercove dominacije.. Pola sekunde samo tako...
Bogme sebu nije lako. Ferr los. On grijesi takodjer. Dolazi leclerc koji bi ga lako mogao stisnuti pa cak i pobjediti jer ovo nije seb iz rbr. Eventualno onaj u uafnjoj sezoni tamo. A ako bude tako kojim slucajem mogao bi on potraziti novu ekipu jer nece ni on trpiti ovakav ferrari za vjeke vjekova. Vrijeme leti.
Bit ce ok utrka jer imamo rbr koji ce malo zaciniti ali naprijed bi moglo biti lagano merc 1-2 london bus. Sumnjema da ferr ista moze ucinit. Eventualno zajebati

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Gdje je nestala brzina Ferrarija? Do sada su uvijek bili u vrhu po maksimalnoj brzini. Odje ih nije bilo nigdje. Tako da sumnjam da je problem bio u nekoj pripremi i sl. Ili su nešto zajebali sa ovim nadogradnjama. Ali ne znam zašto onda nisu vratili na staro, ako je do nadogradnji...
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ne bih rekao da je Ferrari bio loš, prije da je Mercedes stvarno našao tih par desetinki u svim područjima.Pastor je napisao/la: 29.09.2018., 20:09 Gdje je nestala brzina Ferrarija? Do sada su uvijek bili u vrhu po maksimalnoj brzini. Odje ih nije bilo nigdje. Tako da sumnjam da je problem bio u nekoj pripremi i sl. Ili su nešto zajebali sa ovim nadogradnjama. Ali ne znam zašto onda nisu vratili na staro, ako je do nadogradnji...
Vettel je rekao da je bolid bio dobar.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Vettel govori o ponašanju bolida. Ali ovaj put ne samo da ih je Mercedes preskočio. Mislim da nisu uopšte bili u top 10 po brzini. Mislim da se to još nije desilo ove sezone. Znali su na dosta staza biti brži od svih, i na speed trapu, i na cilju, i na ostala dva mjerenja.
- JFK
- Formula 4
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: No.7
Ne bih rekao da vozači nisu na nivou, i u Ferrariju i u Mercu su bili između sebe vrlo izjednačeni, što bi generalno gledajući značilo da su bili blizu svog maximuma (uz pokoju grešku - sva četvorica).Iceman je napisao/la: 29.09.2018., 15:41 Mislim da svi lagano pretjerujete kad pričate o trikovima i ko zna čemu.
Po meni Ferrari je u silaznoj putanji što se tiče discipline, organiziranosti, pripremi itd. Nije Ferrari zbog ne znam kojeg razloga izgubio na performansama, niti ih je Mercedes preko noći dobio.
I dalje smatram da su bolidi al pari, ali samo bolidi. Momčad i vozači nisu (kad govorimo o glavnim violinama). Mercedes je bolje organiziranija momčad, a Hamilton je pasalo to nekome ili ne u svojoj ligi.
Ok danas nije osvojio PP, eto Bottas se probudio na stazi koja mu vjerojatno u kalendaru najviše odgovara, ali smatram da je nivo koji je trenutno nedodirljiv.
Ferrari griješi u mnogo čemu. Možemo krenuti od izbora guma, pa do strategije. Uglavnom puno greški za top ekipu.
Mislim da će se Ferrari dići u narednim utrkama, ali ovo je Hamiltonovo/Merc prvenstvo.
Šteta jer imali smo dobrog kapitalca u rukama, samo je trebalo to iskoristiti.
Gledajući stratešku stranu moje mišljenje je da je Ferrari pogriješio što Q2 nisu odradili na softu, jer upravo tu (bolju strategiju) će RB primjenuti startajući sa začelja. Ako je postojala šansa da pobjede Mercedes onda je to trebala biti ta odluka. S-US je brža taktika od US-S jer se gume optimalnije troše u oba stinta. U Q2 nisu mogli ispast, dovoljno je bilo da su samo izašli na softu postavivši bilo kakvo vrijeme.
Vidjet ćete da će RB koji ima izbor guma krenuti na softu (pa HS) i koliko će im upravo ta strategija biti od pomoći da budu barem 5 i 6 ukoliko nešto drugo ne pođe po zlu.
- Ferrari
- Formula 1
To bi bila loša ideja jer start je ovdje važan s obzirom da možeš dobiti koju poziciju na 1000m dugoj ravnici.JFK je napisao/la: 30.09.2018., 11:40Ne bih rekao da vozači nisu na nivou, i u Ferrariju i u Mercu su bili između sebe vrlo izjednačeni, što bi generalno gledajući značilo da su bili blizu svog maximuma (uz pokoju grešku - sva četvorica).Iceman je napisao/la: 29.09.2018., 15:41 Mislim da svi lagano pretjerujete kad pričate o trikovima i ko zna čemu.
Po meni Ferrari je u silaznoj putanji što se tiče discipline, organiziranosti, pripremi itd. Nije Ferrari zbog ne znam kojeg razloga izgubio na performansama, niti ih je Mercedes preko noći dobio.
I dalje smatram da su bolidi al pari, ali samo bolidi. Momčad i vozači nisu (kad govorimo o glavnim violinama). Mercedes je bolje organiziranija momčad, a Hamilton je pasalo to nekome ili ne u svojoj ligi.
Ok danas nije osvojio PP, eto Bottas se probudio na stazi koja mu vjerojatno u kalendaru najviše odgovara, ali smatram da je nivo koji je trenutno nedodirljiv.
Ferrari griješi u mnogo čemu. Možemo krenuti od izbora guma, pa do strategije. Uglavnom puno greški za top ekipu.
Mislim da će se Ferrari dići u narednim utrkama, ali ovo je Hamiltonovo/Merc prvenstvo.
Šteta jer imali smo dobrog kapitalca u rukama, samo je trebalo to iskoristiti.
Gledajući stratešku stranu moje mišljenje je da je Ferrari pogriješio što Q2 nisu odradili na softu, jer upravo tu (bolju strategiju) će RB primjenuti startajući sa začelja. Ako je postojala šansa da pobjede Mercedes onda je to trebala biti ta odluka. S-US je brža taktika od US-S jer se gume optimalnije troše u oba stinta. U Q2 nisu mogli ispast, dovoljno je bilo da su samo izašli na softu postavivši bilo kakvo vrijeme.
Vidjet ćete da će RB koji ima izbor guma krenuti na softu (pa HS) i koliko će im upravo ta strategija biti od pomoći da budu barem 5 i 6 ukoliko nešto drugo ne pođe po zlu.
Soft ne bi pružio taj grip na startu kao što će Ultra ili Hyper.
RBR-u je svejedno jer startaju sa začelja.

- JFK
- Formula 4
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: No.7
I Ferrariju bi trebalo biti svejedno jer RB nije odmah iza njih. Sve i da izgube mjesto na startu u par krugova bi ga sigurno vratili jer bi HS počeo vrlo brzo popuštat a Soft došao na optimalnu temperaturu.
Trebali su nešto drugačije pokušat, ovo što sam naveo bi bila najbolja moguća opcija s kojom sigurno ne mogu biti gori od ovoga kako startaju, a imali bi šansu napast Merc.
Trebali su nešto drugačije pokušat, ovo što sam naveo bi bila najbolja moguća opcija s kojom sigurno ne mogu biti gori od ovoga kako startaju, a imali bi šansu napast Merc.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Evo nesto i kise
Fino Alla Fine