VN Rusije (Sochi) 28.-30. rujna 2018.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Kakvo deranje guzova Ferrariju....
Rekoh ja da bi Bottas mogao do PPa (na nekom članku na naslovnoj).
A s obzirom u kakvoj je Ferrari formi, može komotno i pobijediti.
Ham će ionako završiti ispred Vettela, osim u slučaju neke teške i nepredviđene 3.14zdarije.

Rekoh ja da bi Bottas mogao do PPa (na nekom članku na naslovnoj).
A s obzirom u kakvoj je Ferrari formi, može komotno i pobijediti.
Ham će ionako završiti ispred Vettela, osim u slučaju neke teške i nepredviđene 3.14zdarije.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Repriza proslogodisnjeg starta 

Fino Alla Fine
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Jedna za Ferrari
"A sad adio i ko zna gdje i ko zna kad"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wglDvH56M78[/youtube]
"A sad adio i ko zna gdje i ko zna kad"
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wglDvH56M78[/youtube]
-
klikerbgd
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Sebastian
Nema pomoci nikakve od Kimija,a danas je ta greska isla na ruku Sebu,da je odvezao do kraja bio bi on treci ,o tome govorim kada poredim drugog vozaca Merca i drugog Ferraria . Ili kada poredim sefa tima Tota i Maurizia . Ili velikig sefa brku koji dolazi na koliko trka i podrska je timu a ovi ne zna ko gde i kako vodi . Sve su to te razlike koje na kraju daju ovaj rezultat ....
- Frantic
- Formula 1
I ti misliš da koriste neke "trikove".....Ferrari je napisao/la: 29.09.2018., 15:04 Kako je Hamilton našao 3 desetinke u prvom sektoru?
Na prvu bi rekao da imaju trikove, ali...

Bottas je u prvom krugu u Q3 imao S1 33,4, a Ham 33,2. Ham je izgubio tu prednost (i malo više) u S2, u S3 su bili skoro pa izjednačeni, pa je prednost Bottasa bila 0,004sec, nakon tih prvih pokušaja.
U drugom pokušaju Bottas je imao u S1 33,3, a Ham 33,1, u S2 Ham je pogriješio, ....., i završilo se kako se završilo.
Ham je u oba pokušaja imao prednost u odnosu na Bottasa u S1 od 0,2sec, a u drugom pokušaju jeste našao 0,3sec u S1, ali u odnosu na Bottasa, dok je u odnosu na svoj S1 iz prvog pokušaja našao 0,1sec.
Dok Bottas puno bolje odrađuje taj S2 od Hama.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma samo kažem da je Ferrari ovako izvukao kvale sa prednosti od pola sekunde mediji bi već govorili o "tajnoj bateriji", skrivanje kamera itd.Frantic je napisao/la: 29.09.2018., 15:15I ti misliš da koriste neke "trikove".....Ferrari je napisao/la: 29.09.2018., 15:04 Kako je Hamilton našao 3 desetinke u prvom sektoru?
Na prvu bi rekao da imaju trikove, ali...![]()
![]()
Bottas je u prvom krugu u Q3 imao S1 33,4, a Ham 33,2. Ham je izgubio tu prednost (i malo više) u S2, u S3 su bili skoro pa izjednačeni, pa je prednost Bottasa bila 0,004sec, nakon tih prvih pokušaja.
U drugom pokušaju Bottas je imao u S1 33,3, a Ham 33,1, u S2 Ham je pogriješio, ....., i završilo se kako se završilo.
Ham je u oba pokušaja imao prednost u odnosu na Bottasa u S1 od 0,2sec, a u drugom pokušaju jeste našao 0,3sec u S1, ali u odnosu na Bottasa, dok je u odnosu na svoj S1 iz prvog pokušaja našao 0,1sec.
Znaš o čemu govorim.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Ferrari je napisao/la: 29.09.2018., 15:18Ma samo kažem da je Ferrari ovako izvukao kvale sa prednosti od pola sekunde mediji bi već govorili o "tajnoj bateriji", skrivanje kamera itd.Frantic je napisao/la: 29.09.2018., 15:15I ti misliš da koriste neke "trikove".....Ferrari je napisao/la: 29.09.2018., 15:04 Kako je Hamilton našao 3 desetinke u prvom sektoru?
Na prvu bi rekao da imaju trikove, ali...![]()
![]()
Znaš o čemu govorim.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Arrivabene nema muda lupit šakom od stol, kao čovjek se čini dobar, kao Šef slab. Wolff je za njega i sve tata i Horner isto. Još jedna sezona ode u pm. Zar netko očekuje sa istim ljudima nešto 2019? LOL. Pola ih treba poterati... Ovo je sramota i tragedija za momčad poput Ferrarija. Dokle više?
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
S druge strane uvijek može gore.
McLaren 4.1 sec od prvog mjesta
Uvjeren sam da je McLaren najgori bolid trenutno (mogu tu i tamo bljesnuti na baš sporim stazama), ali kada znamo da su u Williamsu Sirotkin i Stroll koji bi bili vjerojatno oko 7-8 desetinku u istom bolidu sa Alonsom onda je to dovoljan dokaz.
McLaren 4.1 sec od prvog mjesta

Uvjeren sam da je McLaren najgori bolid trenutno (mogu tu i tamo bljesnuti na baš sporim stazama), ali kada znamo da su u Williamsu Sirotkin i Stroll koji bi bili vjerojatno oko 7-8 desetinku u istom bolidu sa Alonsom onda je to dovoljan dokaz.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
Žao mi je vidjeti McL takav, stvarno.Ferrari je napisao/la: 29.09.2018., 15:32 S druge strane uvijek može gore.
McLaren 4.1 sec od prvog mjesta![]()
I Williams.
Ali mi to nije nikakava utjeha.....

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Mislim da svi lagano pretjerujete kad pričate o trikovima i ko zna čemu.
Po meni Ferrari je u silaznoj putanji što se tiče discipline, organiziranosti, pripremi itd. Nije Ferrari zbog ne znam kojeg razloga izgubio na performansama, niti ih je Mercedes preko noći dobio.
I dalje smatram da su bolidi al pari, ali samo bolidi. Momčad i vozači nisu (kad govorimo o glavnim violinama). Mercedes je bolje organiziranija momčad, a Hamilton je pasalo to nekome ili ne u svojoj ligi.
Ok danas nije osvojio PP, eto Bottas se probudio na stazi koja mu vjerojatno u kalendaru najviše odgovara, ali smatram da je nivo koji je trenutno nedodirljiv.
Ferrari griješi u mnogo čemu. Možemo krenuti od izbora guma, pa do strategije. Uglavnom puno greški za top ekipu.
Mislim da će se Ferrari dići u narednim utrkama, ali ovo je Hamiltonovo/Merc prvenstvo.
Šteta jer imali smo dobrog kapitalca u rukama, samo je trebalo to iskoristiti.
Po meni Ferrari je u silaznoj putanji što se tiče discipline, organiziranosti, pripremi itd. Nije Ferrari zbog ne znam kojeg razloga izgubio na performansama, niti ih je Mercedes preko noći dobio.
I dalje smatram da su bolidi al pari, ali samo bolidi. Momčad i vozači nisu (kad govorimo o glavnim violinama). Mercedes je bolje organiziranija momčad, a Hamilton je pasalo to nekome ili ne u svojoj ligi.
Ok danas nije osvojio PP, eto Bottas se probudio na stazi koja mu vjerojatno u kalendaru najviše odgovara, ali smatram da je nivo koji je trenutno nedodirljiv.
Ferrari griješi u mnogo čemu. Možemo krenuti od izbora guma, pa do strategije. Uglavnom puno greški za top ekipu.
Mislim da će se Ferrari dići u narednim utrkama, ali ovo je Hamiltonovo/Merc prvenstvo.
Šteta jer imali smo dobrog kapitalca u rukama, samo je trebalo to iskoristiti.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Nije tebi lakokikijv97 je napisao/la: 29.09.2018., 15:34 Bas uzivam gledajuci kako Ferrari opet ispada jadan... Ziva bijeda od te momcadi. Nikad od njih nista. Da se nisu 2007 klali u Mclarenu niti kimi nebi osvojio naslov.

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Imas problem?
nesto sam krivo rekao?
Da, uzivam gledajuci kako se pate... nista cudno, kao i svake godine vec 15 godina....