Carlos Sainz Jr

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sainz je jasno rekao da ne želi biti u Toro Rossu slijedece godine i tako ce i biti...

A sad...Renault je dostupan, McLaren...možda Ferrari (malo vjerojatno)...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 07.07.2017., 15:40 Sainz je jasno rekao da ne želi biti u Toro Rossu slijedece godine i tako ce i biti...
Želje i mogućnosti su dva različita pojma. Ukoliko, kao što Horner kaže, Red Bull ima ugovor s njim, bez njihovog potpisa Carlos nažalost ne može nigdje. On kaže da Red Bull ima izlaz iz ugovora na kraju ove sezone što znači da oni ukoliko žele mogu raskinuti suradnju s Carlosom, ali ne i obrnuto ako ćemo vjerovati Horneru. Baš nešto sumnjam da bi Red Bull stavio u ugovor juniora opciju za vozača, to nema nikakvog smisla za njih.

Nadajmo se da nije tako.
Obrigado Felipe

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Zato mi je uvijek drago kad vidim RB parkiran kraj staze .. Osim ako je od Daniela ..
Fino Alla Fine

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Vettel
Kontakt:
Da ih barem odjebe, makar kratkoročno bio bez momčadi. Glupost je prosipati njegov talent u Toro Rossu. Iz Red Bulla kao pošteni i sve po ps-u, a što je onda s lažnim obećanjima.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Felipe je napisao/la: 07.07.2017., 15:47
Ferrari je napisao/la: 07.07.2017., 15:40 Sainz je jasno rekao da ne želi biti u Toro Rossu slijedece godine i tako ce i biti...
Želje i mogućnosti su dva različita pojma. Ukoliko, kao što Horner kaže, Red Bull ima ugovor s njim, bez njihovog potpisa Carlos nažalost ne može nigdje. On kaže da Red Bull ima izlaz iz ugovora na kraju ove sezone što znači da oni ukoliko žele mogu raskinuti suradnju s Carlosom, ali ne i obrnuto ako ćemo vjerovati Horneru. Baš nešto sumnjam da bi Red Bull stavio u ugovor juniora opciju za vozača, to nema nikakvog smisla za njih.

Nadajmo se da nije tako.
Znači Horner će me uvjeriti da njihov zaposlenik ne može dati otkaz?

Kako da ne...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Tenzije između Carlosa i Red Bulla su dosegle maksimum ovog vikenda, i Horner i Marko su opleli po njemu nakon one izjave. Možda i Red Bull na kraju odjebe njega, a ne obratno, svašta još može biti između njih do kraja sezone. Samo se nadam da će se Carlos izvući i da neće doživjeti sudbinu Buemija ili Vergnea koji više nisu uspjeli naći mjesto u F1.

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Ferrari je napisao/la: 07.07.2017., 17:55 Znači Horner će me uvjeriti da njihov zaposlenik ne može dati otkaz?

Kako da ne...
Mislim da tu nema otkaza, ne stavlja se u profesionalni ugovor opcija za otkaz. U sportskim ugovorima se stavljaju samo opcije, ili popularnije klauzule, za jednu ili drugu ili obje strane. Tako na primjer nakon prve godine/sezone momčad ili vozač u ugovoru ima opciju da se povuče iz ugovor ukoliko to žele. Na istu foru može vozač imati opciju u ugovoru da ukoliko zadovolji dobije neko povišicu, ili ako ispuni određenu normu dobija neku nagradu.

Ugovor se može otkupiti od strane druge momčadi , u to sam prilično siguran, ali onda ta druga momčad mora platiti obeštećenje navedeno u ugovoru bivšoj momčadi (što je obično jako masno), i onda se onaj ugovor prenosi samo s jedne momčadi na drugu a svi detalji ostaju isti (plaća, dužina itd.). E sad druga je priča što ta momčad koja otkupi ugovor obično aktivira tu opciju, povuče se iz postojanog ugovor i napravi novi s tim vozačem pod uvjetima oko kojih su se dogovorili. Tako da mislim da tu nema otkaza, bar ja ne pamtim da netko u profi sportu tek tako daje otkaz a da u ugovoru nema nikakak izlaz koji bi taj otkaz opravdao.

Jesi možda gledao treći trening na Skyu? Javlja se Horner iz boksa i govori Croftyu kako će Sainz sigurno voziti u Toro Rossu sljedeće sezone, osim ako im ne stigne neka velika novčana ponuda od drugog tima (obeštećenje za otkup ugovora). To mi ukazuje da Red Bull vjerojatno sada ima opciju da izađe iz ugovora, ali Sainz nema nikakva prava.

Mene samo zanima, ukoliko Max ili Daniel uskoro iz bilo kog razloga napuste Red Bull, hoće li se šefovi Red Bulla smilovati i oprostiti Sainzu ove komentare i njegovo ponašanje, ili će uzeti nekog drugog i zgaziti Carlosa dok mu ne istekne ugovor s njima.
Obrigado Felipe

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
croatic f1 je napisao/la:Tenzije između Carlosa i Red Bulla su dosegle maksimum ovog vikenda, i Horner i Marko su opleli po njemu nakon one izjave. Možda i Red Bull na kraju odjebe njega, a ne obratno, svašta još može biti između njih do kraja sezone. Samo se nadam da će se Carlos izvući i da neće doživjeti sudbinu Buemija ili Vergnea koji više nisu uspjeli naći mjesto u F1.
Ma neće, naći će se mjesto za njega. A i tata će mu nešto srediti u najgorem slučaju.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Junioru je danas rođendan. :party:
Neka je sa srećom i sve najbolje!
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Carlos u novim bojama:

slika

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 01.09.2017., 18:48 Junioru je danas rođendan. :party:
Neka je sa srećom i sve najbolje!
I još jedan. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Feliz cumple Carlos :party:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Pridružujem se čestitkama.
Danas ladno u q3, a kad se kladim na njega ne uđe u q2. :bang:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/RenaultSportF1/status/1066771760857694214 Šteta velika što se oprašta od Renaulta, nekako mi je njemu prirodnije okruženje Renault već McLaren, kao i on Renaultu više od Ricciarda. Ali šta je tu je. Odugovlačenje Red Bulla oko Sainza je natjeralo Renault na ovakav rasplet.

stefan BELLOF
Karting
Karting
S nama već: 9 god 8 mj
Iskreno,mene on bas nicim nije odusevija. Vozac na mistu,nitko tko ga angazira nece pogrijesit,ali jednostavno nema ono nesto,barem meni. Malo grijesi,uglavnom je na razinibonoga sto vozi(ni je ni to lako bit uvik),ali nista specijalno

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Niko ne vozi iznad razine bolida koji vozi, bez obzira što se neke uzdiže iznad tog nivoa. Ali važno je konstantno voziti na toj razini.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/Carlossainz55/status/1135670360186208267

Frantic
Formula 1
Formula 1
Čovjek vozi fenomenalno ovu sezonu. :klanjam:
Čitavu trku Lord mu je bio u mjenjaču i ništa.
Dobro, to jeste Lord, ali ipak vozi Red Bull.
5. mjesto za Carlosa, a nismo ga kako treba ni vidjeli u prenosu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kakva atmosfera u McLarenu :D https://twitter.com/Carlossainz55/status/1158106841953558535

EDIT: :rofl:
slika
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Neka uživaju malo za promjenu, zaslužili su. :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡