Ovaj vikend će Hamilton startati 111. put za ekipu Mercedes, čime će premašiti dostignuće (110)koje je ostvario za ekipu McLaren.
On je jedini čovek koji je startao u 100 Grand Prixa za dva različita tima i jedini vozač koji je napravio 200 startova za jednog proizvođača motora.
Preuzeo sa F1.com
AlkY je napisao/la: 26.08.2018., 12:24
Ma lik ima previse srece. Jednostavno nezna voziti samo ima srece. Iskljucivo zbog srece je tu gdje je danas
Pa da je jedan od sretnijih, onako generalno kroz karijeru, vala jeste.
Kad na to dodaš da je jebeno brz, eto ga tu gdje jest.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne kontam? Jeli neko rekao da ne zna voziti? Ili se samo neko pravi glup? Dok neki mozgovi govore za Vettela da ne zna voziti po kiši, a možeš i za njega naći hrpu odličnih kišnih utrka...
Pročitao sam negdje da je Hamilton u zadnjih 10 kišnih utrka, pobjedio na njih 9. Ne mogu sad naći gdje sam ovo iskopao, ali stavim kasnije kad / ako nađem. S druge strane Vettelova zadnja pobjeda po kiši je bila u Maleziji 2013. Iskreno nisam provjeravao točnost ovih podataka, ali ako je istina ovo napisano zbilja je fascinantno. Ne znam kad je zadnji put neki vozač ostvario 9 uzastopnih pobjeda u utrkama u kojima je, u većoj ili manjoj mjeri, pala kiša.
Mazzacane je napisao/la:Pročitao sam negdje da je Hamilton u zadnjih 10 kišnih utrka, pobjedio na njih 9. Ne mogu sad naći gdje sam ovo iskopao, ali stavim kasnije kad / ako nađem. S druge strane Vettelova zadnja pobjeda po kiši je bila u Maleziji 2013. Iskreno nisam provjeravao točnost ovih podataka, ali ako je istina ovo napisano zbilja je fascinantno. Ne znam kad je zadnji put neki vozač ostvario 9 uzastopnih pobjeda u utrkama u kojima je, u većoj ili manjoj mjeri, pala kiša.
Ne osporavam Hamiltonovo umijeće, stvarno je najbolji na kiši na gridu, ali moraš uzeti u obzir da je on imao daleko najjači bolid kroz taj period.