Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Kakav je ovo progres bar u korisničkoj ploči na naslovnoj?

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Upravo sam testirao pa skužio: zeleno je broj pluseva, a crno broj minusa na tvojim komentarima.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Kakve komentare pisem ovih skoro 700 pluseva razlike su za mene kao 7 na jackput-u :bonk:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Samo 215 minusa.. jbga očekivao sam više. :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Pretpostavljam da je ovo samo za donatore.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ne, za sve je, ali trenutno to vidi samo xy nasumicnih korisnika, mislim svako treći, kako ne bih opteretio server previše prerano. Još testiram, uskoro bude za sve :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Update o nagradnoj igri: f1_dk se zahvalio i rekao da preusmjerim karte nekom drugom. Idući na listi dobitnika bio je fox.14, tako da će on u Monzu s dvije karte od F1pulsa :)

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
avetma je napisao/la: 24.08.2018., 21:29 Update o nagradnoj igri: f1_dk se zahvalio i rekao da preusmjerim karte nekom drugom. Idući na listi dobitnika bio je fox.14, tako da će on u Monzu s dvije karte od F1pulsa :)
Alonsov navijac ide u Monzu :rofl:
Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Zdravo, Sarma!

Ante lud si :rofl: :rofl:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Evo, testirao sam sve što treba i sad je karma otvorena za sve :)

Znači, radi se o zbroju pozitivnih i negativnih reakcija na vaše komentare ispod članaka. Prikazuje samo djelomičnu karmu, odnosno od početka godine, što znači da je ovo što vidite rezultat karme od 1.1.2018. do danas.

racer 29
Karting
Karting
Navija za: Scuderia Ferrari
Rijetko sam na forumu, puno više visim na člancima, no jednostavno sam se ovdje morao izraziti.. portal je jednom riječju - pregenijalan, uvijek iznova i iznova ne znaš što možeš očekivati; od običnih izvještaja pa do kolumni koje preokreću brda i doline.. a sad i uvođenje noviteta - karme o kojoj smo ovog tjedna naveliko raspravljali, maa :klanjam:
Forza Ferrari!!! :) :) :)

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Hehe, "Karma 2842" :shock: :prcnjau: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li veća karma = lošiji omjer? :bonk:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

wapi Verified
GP3
GP3
Ante imaš bug. Sad sam na Crashivom komentaru kod Kubice isprobao (molim te obriši moja lupetanja). Mogu lupiti samo jedan plus ( to je ok), ali minusa mogu lupiti koliko želim.

Ali mislim da nije dovoljno i minus ograničiti na jedan. Mislim da bi trebao biti samo jedan glas po komentari ili plus ili minus.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Karma 2108 haha
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
wapi je napisao/la: 25.08.2018., 08:25 Ante imaš bug. Sad sam na Crashivom komentaru kod Kubice isprobao (molim te obriši moja lupetanja). Mogu lupiti samo jedan plus ( to je ok), ali minusa mogu lupiti koliko želim.

Ali mislim da nije dovoljno i minus ograničiti na jedan. Mislim da bi trebao biti samo jedan glas po komentari ili plus ili minus.
Aha, ispravio sam sad, hvala :)

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Multi 21 je napisao/la: 25.08.2018., 00:26 Je li veća karma = lošiji omjer? :bonk:
Ne, zaboravi omjere, karma je kao broj bodova. Recimo da si novi član na portalu i imaš jedan komentar, taj komentar ima deset pluseva i dva minusa, znači tvoja karma je 8.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
@Vetma, ispasće da si opsjednut Alonsom, sad kad si uveo i ovo sa karmom.... :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Slučajno se to poklopilo s tim člankom nekidan, mogao sam nazvati "bodovi" umjesto "karma", ali bodovi mi zvuči kao natjecanje. Ovo mi je zanimljivije kao informacija za svakog korisnika. Nema nagrade za velik broj bodova i nema kazne ako je netko u minusu - samo zanimljiv feature. :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
avetma je napisao/la: 25.08.2018., 09:21
Multi 21 je napisao/la: 25.08.2018., 00:26 Je li veća karma = lošiji omjer? :bonk:
Ne, zaboravi omjere, karma je kao broj bodova. Recimo da si novi član na portalu i imaš jedan komentar, taj komentar ima deset pluseva i dva minusa, znači tvoja karma je 8.
Znači "karma" je razlika pusića i minusa.. što znači da bi karma mogla ići i u minus.. recimo karma "-123". Što se tiče moje karme.. prije postotaka vidio sam da imam "zelenog (predpostavljam pluseva)" cca. 1550 dok sam imao 200-tinjak minusa (1550 - 200 = 1350) .. a karma mi je kojih cca 750.. što baš i nije neka dobra matematika, ili to ima neke druge kriterije još osim razlike između +/-
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡