avetma je napisao/la: 17.08.2018., 17:07
pigmalion je napisao/la: 17.08.2018., 17:01
Zato što od nekoliko tisuća članova na f1puls, proziva se jedna budala. Teoretski,
to može biti bilo tko od tisuće članova..... a to znači: množina. OK? Teoretski, prozvani su svi,.......
Tako je, kad kažeš da neka budaletina na stadionu viče uvrede, zapravo si uvrijedio sve one koji gledaju utakmicu. Jer logika
Odustani, molim te, postalo je smiješno.
Tvoj primjer je dobar i nije dobar...... zašto?
Ovdje u startu možemo izostaviti tvoje suradnike na f1pulsu. Zatim one članove, u koje imaš povjerenja...... donatori i slično. I opet ostaje veliki broj PRIKRIVENIH potencijalnih prekršitelja. Ne zna se, tko je...... i dalje.
Na stadionu je to sasvim jasno tko je,....... i onda taj lik, ako je u svome filmu, sasvim sam....... povući će se, ili dobiti pristaše.
Nisam s tobom za pivo, ali idemo na virtualnu kafu.......
To ne znači da je kraj ovog posta.
Onoliko koliko ti vjeruješ da je Alonso mali čovjek vrijedan tvog nepoštovanja, toliko je i Alain Prost nevin u sudaru sa Ayrtonom Sennom u Suzuki 1989. Alain Prost i dan-danas tvrdi da nije udario Ayrtona.
S druge strane Ayrton je bio korektan, i rekao je 1990. u Suzuki..... igrate kontra mene, ja ću sada napraviti po svome, i napraviti sudar. To se zove brutalna iskrenost.
U slučaju Alaina Prosta, to se zove laž.
......ne mogu, ali hoću......

.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run