Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pridružujem se čestitkama.
Jbte, pa njemu je 31.
Držim fige da uhvati makar koji podijum u karijeri.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Slijedeća godina bi mu mogla biti presudna, s obzirom da će za momčadskog kolegu imati potencijalnog budućeg prvaka.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
To što je Hulkenberg uspjeva, mislim da će rijetko tko ikad moći. Bez sponzora i konkretni rezultata, zbog nažalost nikad valjano iskorištenog potencijala, ostati toliko u Formuli 1 je stvarno nevjerojatno. Nadam se da ćemo dočekat dan da ga vidimo postolju
Iduća sezona mu je stvarno presudna, ali je i Ricciardu ništa manje bitna. Hulkenberga u tom momčadskom dvoboju nikako ne bih otpisao, pogotovo u kvalifikacijama, gdje mu dajem prednost.
I ne zaboravimo da se slijedeće godine izjednačava težina sa sjedištem.
@Vettel-Ferrari, ja se nadam da će on ugrabiti i pobjedu.....
Go Hulk Go
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
@Frantic I ja se tome nadam, draga su mi obojica vozača, ali mi je Hulk ipak draži i volio bih da iskoristi priliku i dokaže se protiv provjerenog vozača
Bit ce zanimljivo pratiti hulka i riccia... Osobno, mislim da ce ricci bit mrvicu bolji ali me nikako ne bi iznenadilo da tek sad kad je ricci tu vidimo kako je hulk dobar (sto ne mislim osobno) i da ga posteno dobije.. Jedva cekam
Čudno je kako neki gledaju na neke vozače. Vettel se već smatra veteranom, kao da je pred penzijom, a ima isto godina kao Hulk. A Ricciardo se smatra nadolazećom zvijezdom, a mlađi je od ove dvojice samo 2 godine.
Još ništa nije gotovo za Hulka. Nevjerovatno je da je toliko godina bez ikakve podrške sponzora ostao u F1. Ali to samo govori o njegovoj kvaliteti. Da smo ranije imali ovo pravilo koje dolazi sljedeće godine za težinu vozača (što je stvarno nevjerovatno i nepošteno da to nismo imali ranije) vjerovatno bi ga već godinama gledali u najboljim bolidima.
Sljedeće godine ima motiv više da se pokaže protiv vozača kojeg se smatra top klasom. A onda može i sam ponovo očekivati pozive top ekipa, ako i Renault sam ne postane jedna od takvih. Sljedeće godine ćemo takođe vidjeti kakav je Ricciardo na tom famoznom kočenju u malo lošijem bolidu. Mislim da Hulk ima dobre šanse u ovom dvoboju.
Pastor je napisao/la: 20.08.2018., 13:35
Još ništa nije gotovo za Hulka. Nevjerovatno je da je toliko godina bez ikakve podrške sponzora ostao u F1. Ali
jedino znam da mu je dekra dugogodišnji sponzor...ali nije to neka lova velika, sigurno.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.