Prijava poruka i komentara
Obavezno pročitati prije pisanja!
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Što to znači?
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Obzirom da sam na godišnjem i nemam svoj komp da rješavam probleme kako spada, privatne poruke su onemogucene do daljnjeg.
Isprike svima koji su ovih dana primali spam.
Isprike svima koji su ovih dana primali spam.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
vidim da se vetma vratio s godišnjeg...ili zlouptrebljava godišnji i troši vrijeme na brisanje glupih komentara. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Odmor je precijenjen, lurkam ja uvijek tu negdje

- f1_zg
- Formula 4
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
avetma je napisao/la: 17.08.2018., 02:08Spamere blokiram, nije to ništa novo. Ne znam kako si mislio da će završiti tvoj pohod da ispod komentara pišeš "minus" ili "plus" riječima nakon što su minus i plus uklonjeni? Mislim, da je bilo ostaviti sve ove komentare koji su tamo napisani - to bi zapravo bio najbolji potez, da se ispod tog članka vidi sva raskoš internet diskusije kad se napiše nešto malo kontroverznije. Izgledalo je u jednom momentu kao index na steroidima. A to ne bu išlo dok ja vodim kolof1_zg je napisao/la: 16.08.2018., 23:24 Vaša svetosti, sad više ne mogu komentirati niti jedan članak a ne samo Vašu kolumnu? Na Forumu smijem komentirati? Kako to ide? Može par Zdravo Marija pa da ponovo mogu pisati?![]()
![]()
![]()
Čekaj, ti zaista nisi shvatio da su minus i plus sa smileyima u komentarima zafrkancija a ne spam?

Koji to moj komentar liči na Index diskusiju? Jesam vrijeđao nekoga? Omalovažavao? Napisao neistinu?
Onda si me napao da ti samo ponavljam nešto i nemam argumente, pa sam ti i to oborio.
Evo ti i citat:" Fair play? Ajmo redom.
Lauda kad je cinkao Hunta da mu je bolid preširok dva centimetra da ha diskvalificira? Schumi koji se zaleće u druge vozače namjerno? Prost koji gura Sennu sa staze, pa iduće godine Senna gura Prosta? Hamilton koji vozi sporije da bi netko prestigao Rosberga i uzeo mu naslov? Itd…"
Ali ne, Alonso je najgori i zato nije velik, a Lauda, Schumi, Prost, Senna i Hamilton jesu

Ili te na kraju dana samo boli što sam napisao da uglavnom skidaš te minuse i pluseve kod svojih tekstova, a kad se razvije burna diskusija kod nekih drugih autora onda pustiš i minuse i pluseve da šibaju. Možda zato što si napisao nešto što jednostavno ne stoji, pa sam povukao paralelu s Maradonom na koju nisi imao odgovor?

A to da ti vodiš kolo, tu se slažem. Stvarno si mi pao u očima nakon ovog, prije sam mislio da se isto tako kao i ja zafrkavaš ovdje, malo svađuckaš i kuriš Alonso fanove. To mi je čak simpa, volim dobru raspravu. Portal ti je fakat na razini, ali daj čovjeće odrasti. Sad su ti i fotomontaže s tvojom slikom počeli objavljivati na komentarima, zašto si to radiš? Pa ne možeš ljude blokirati i brisati im postove samo zato što su ti povrijedili ego.

Sve u svemu ispričavam se ako sam prekršio nekakva pravila komentiranja u ovom postu ili ranije (što je apsurd da ne smiješ komentirati stavove autora kolumne i njegovu uređivačku politiku pošto je autor kolumne taj koji iznosi stavove i ujedno glavni urednik koji vodi uređivačku politiku????), te ako sam te svojim cinizmom i ironijom uvrijedio jer ovo je samo moj hobi, sport koji pratim i nemam namjeru ulaziti s nekim u neprijateljstva radi najobičnije razbibrige koju svi skupa očito suviše strastveno pratimo.
Blokiraj me doživotno, baš me briga, samo me nemoj optuživati za nešto što nisam napravio, tj. napisao.
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tvoja zafrkancija je moderatorima dodatan posao, a uz to i nije nešto smiješna. U zajednici se sudjeluje na način koji bi funkcionirao da svi rade isto što i ti. Drugim riječima - da su svi komentirali na način kao i ti - nastao bi kaos. Ja i još par ljudi je tu da se potrudimo da sve ostane koliko toliko uredno i pregledno. Znači, kad obavimo dnevne poslove ili između dnevnih poslova svratimo na portal i onda tu zateknemo nekog tko je mislio da je dobra ideja početi pisati ispod komentara doslovno "minus" ili "plus". To je problem, jer da par stotina ljudi koliko je tu aktivno počne to isti raditi - portal ne bi ličio ni na što. Zato postoje neka pravila, napisana i nenapisana.f1_zg je napisao/la: 17.08.2018., 09:24 Čekaj, ti zaista nisi shvatio da su minus i plus sa smileyima u komentarima zafrkancija a ne spam?![]()
- Od napisanih je bitno da se ne komentira druge osobe s portala, i da nije isto pisati o hattricku ili pigmalionu kao pisati o Alonsu ili Vettelu. Vjerujem da su razlozi jasni.
- Od nepisanih pravila se koristi pravilo 13. odnosno komon-sens po kojem se onda briše flejm, spam i sve drugo što ne doprinosi ni na jedan način temi o kojoj se priča.
Recimo, mi sad pričamo o moderaturi u temi koja se zove "Fernando Alonso" i ja moram potrošiti deset minuta života najprije da ti objasnim ovo što mi se nekako i podrazumijeva, ali treba biti korektan i pristojan, a onda premjestiti ove poruke u temu za prijavu komentara i komentiranje moderature.
Što se Alonsa tiče (i kolumne i teme na forumu) - meni je sasvim svejedno hoće li on sad u Indy ili će ići na mjesec, to mi ništa ne znači. U utrkama bih ga primijetio uglavnom kad bi ga obilazili za cijeli krug pa bi s kuriozitetom gledao hoće li otežati nekome život ili će se fino pomaknuti. Ono što kolumna kaže, u kratkim crtama, jest da mi je drago kako odlazi jer mislim da je toksičan za F1, te da mi je drago kako nije osvojio više naslova od 2006. zbog svih mutnih stvari koje su se oko njega događale. Ako to izaziva neke od navijača da prozivaju mene, okej, ali svejedno moram držati red na portalu tako da radije prozivajte u Facebook inbox ili u prikladnoj temi na forumu, a ne u komentarima.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Minus i plus sam skinuo jer se opet pojavio fantomski minusaš koji ima potrebu 20 puta udariti minus na komentar koji mu se ne sviđa. Zanimljivo kako je ama baš svaki put kad bi se to dogodilo sadržaj komentara bio protiv Alonsa. Nijedan drugi navijač nijedne druge ekipe ili vozača nije išao toliko daleko da izvodi vratolomije u browseru kako bi dao više glasova istom komentaru. Ali da, u meni je problem. Rekao bi Brundle: "Get real, son."Ili te na kraju dana samo boli što sam napisao da uglavnom skidaš te minuse i pluseve kod svojih tekstova, a kad se razvije burna diskusija kod nekih drugih autora onda pustiš i minuse i pluseve da šibaju. Možda zato što si napisao nešto što jednostavno ne stoji, pa sam povukao paralelu s Maradonom na koju nisi imao odgovor?![]()
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Koliko misliš da je fer biti blokiran zbog komentara: "Ante, bas si jadnicak"? Ajd realno, nakon što tisuću puta napišem da je zabranjeno komentirati druge članove, te da komentirate vozače/ekipe/događanja na stazi - ti kao jedan od najiskusnijih članova opet pomisliš da je dobra ideja takvo što napisat.
Evo ti mi odgovori - kad da te odblokiram i zašto?
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Najača je ova ekipa koja glumi nekakve opake momke i još kažu "Aj blokiraj me nije me briga šta ćeš ti meni" da bi došli sutra pitati "Ej kada ću moći opet komentirati" 

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Jesi li blokirao clana koji je napisao : "A lukavog Vetme" koji je isto kometnitao tebe, bez obzira na kontekst. Ako je zabranjeno komentirati clanove neka vrijedi za sve. Komentiranje bilo pozitivno ili negativno je komentiranje....avetma je napisao/la: 17.08.2018., 11:07 Koliko misliš da je fer biti blokiran zbog komentara: "Ante, bas si jadnicak"? Ajd realno, nakon što tisuću puta napišem da je zabranjeno komentirati druge članove, te da komentirate vozače/ekipe/događanja na stazi - ti kao jedan od najiskusnijih članova opet pomisliš da je dobra ideja takvo što napisat.
Isto tako je smijesno da ne mogu poslat neku poruku nego moram razgovarat preko foruma.
Dali ces me odblokirat ili ne i kada ovisi o tebi..... zelis li me zadrzati kao kikijv97
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
I od svih opcija, ti se odlučiš na relativizaciju... Bravo, ajmo onda iznova, evo pravilo od slova do slova:kikijv97 je napisao/la: 17.08.2018., 11:54 Jesi li blokirao clana koji je napisao : "A lukavog Vetme" koji je isto kometnitao tebe, bez obzira na kontekst. Ako je zabranjeno komentirati clanove neka vrijedi za sve. Komentiranje bilo pozitivno ili negativno je komentiranje....
Pravilo 3: Izričito je zabranjeno i moderatori su slobodni upotrijebiti sankciju po vlastitom izboru za svaki slučaj vrijeđanja i omalovažavanja drugih članova.
- f1_zg
- Formula 4
I fantomski minusaš se pojavljuje samo kod komentiranja tvojih tekstova? Osim što voliš premještati i brisati postove očito imaš i tendenciju privlačenja minusašaavetma je napisao/la: 17.08.2018., 10:27Minus i plus sam skinuo jer se opet pojavio fantomski minusaš koji ima potrebu 20 puta udariti minus na komentar koji mu se ne sviđa. Zanimljivo kako je ama baš svaki put kad bi se to dogodilo sadržaj komentara bio protiv Alonsa. Nijedan drugi navijač nijedne druge ekipe ili vozača nije išao toliko daleko da izvodi vratolomije u browseru kako bi dao više glasova istom komentaru. Ali da, u meni je problem. Rekao bi Brundle: "Get real, son."Ili te na kraju dana samo boli što sam napisao da uglavnom skidaš te minuse i pluseve kod svojih tekstova, a kad se razvije burna diskusija kod nekih drugih autora onda pustiš i minuse i pluseve da šibaju. Možda zato što si napisao nešto što jednostavno ne stoji, pa sam povukao paralelu s Maradonom na koju nisi imao odgovor?![]()

"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
-
kikijv97
- Baniran
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Mrzim Ferrari
Koliko mi je poznato to su pravila foruma a ne komentiranja clanaka.avetma je napisao/la: 17.08.2018., 11:57I od svih opcija, ti se odlučiš na relativizaciju... Bravo, ajmo onda iznova, evo pravilo od slova do slova:kikijv97 je napisao/la: 17.08.2018., 11:54 Jesi li blokirao clana koji je napisao : "A lukavog Vetme" koji je isto kometnitao tebe, bez obzira na kontekst. Ako je zabranjeno komentirati clanove neka vrijedi za sve. Komentiranje bilo pozitivno ili negativno je komentiranje....
Pravilo 3: Izričito je zabranjeno i moderatori su slobodni upotrijebiti sankciju po vlastitom izboru za svaki slučaj vrijeđanja i omalovažavanja drugih članova.
- f1_zg
- Formula 4
Pa dobro što sad ti citiraš pravila koja si sam napisao i ti si jedini koji ih možeš tumačitiavetma je napisao/la: 17.08.2018., 11:57I od svih opcija, ti se odlučiš na relativizaciju... Bravo, ajmo onda iznova, evo pravilo od slova do slova:kikijv97 je napisao/la: 17.08.2018., 11:54 Jesi li blokirao clana koji je napisao : "A lukavog Vetme" koji je isto kometnitao tebe, bez obzira na kontekst. Ako je zabranjeno komentirati clanove neka vrijedi za sve. Komentiranje bilo pozitivno ili negativno je komentiranje....

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Tako je, nakon što sam napravio portal trebao sam zamoliti tebe da napišeš pravila i da mi ih protumačiš pa da mogu nastaviti dalje raditi. Ovo je postalo toliko glupo da ću jednostavno stati tu.f1_zg je napisao/la: 17.08.2018., 12:01 Pa dobro što sad ti citiraš pravila koja si sam napisao i ti si jedini koji ih možeš tumačitiKoji teatar apsurda
![]()
Znači, ako imate nešto za prijaviti, molim konkretnu poruku ili komentar ovdje i obrazloženje zašto prijavljujete. Ako ne - držite se teme i poštujte pravila foruma koji, naravno, zdravorazumski vrijede i na portalu. Hvala.
- f1_zg
- Formula 4
Gledaj, ako na dva komentara piše "minusavetma je napisao/la: 17.08.2018., 10:25Tvoja zafrkancija je moderatorima dodatan posao, a uz to i nije nešto smiješna. U zajednici se sudjeluje na način koji bi funkcionirao da svi rade isto što i ti. Drugim riječima - da su svi komentirali na način kao i ti - nastao bi kaos. Ja i još par ljudi je tu da se potrudimo da sve ostane koliko toliko uredno i pregledno. Znači, kad obavimo dnevne poslove ili između dnevnih poslova svratimo na portal i onda tu zateknemo nekog tko je mislio da je dobra ideja početi pisati ispod komentara doslovno "minus" ili "plus". To je problem, jer da par stotina ljudi koliko je tu aktivno počne to isti raditi - portal ne bi ličio ni na što. Zato postoje neka pravila, napisana i nenapisana.f1_zg je napisao/la: 17.08.2018., 09:24 Čekaj, ti zaista nisi shvatio da su minus i plus sa smileyima u komentarima zafrkancija a ne spam?![]()
- Od napisanih je bitno da se ne komentira druge osobe s portala, i da nije isto pisati o hattricku ili pigmalionu kao pisati o Alonsu ili Vettelu. Vjerujem da su razlozi jasni.
- Od nepisanih pravila se koristi pravilo 13. odnosno komon-sens po kojem se onda briše flejm, spam i sve drugo što ne doprinosi ni na jedan način temi o kojoj se priča.
Recimo, mi sad pričamo o moderaturi u temi koja se zove "Fernando Alonso" i ja moram potrošiti deset minuta života najprije da ti objasnim ovo što mi se nekako i podrazumijeva, ali treba biti korektan i pristojan, a onda premjestiti ove poruke u temu za prijavu komentara i komentiranje moderature.
Što se Alonsa tiče (i kolumne i teme na forumu) - meni je sasvim svejedno hoće li on sad u Indy ili će ići na mjesec, to mi ništa ne znači. U utrkama bih ga primijetio uglavnom kad bi ga obilazili za cijeli krug pa bi s kuriozitetom gledao hoće li otežati nekome život ili će se fino pomaknuti. Ono što kolumna kaže, u kratkim crtama, jest da mi je drago kako odlazi jer mislim da je toksičan za F1, te da mi je drago kako nije osvojio više naslova od 2006. zbog svih mutnih stvari koje su se oko njega događale. Ako to izaziva neke od navijača da prozivaju mene, okej, ali svejedno moram držati red na portalu tako da radije prozivajte u Facebook inbox ili u prikladnoj temi na forumu, a ne u komentarima.

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Zadnja poruka izbrisana, napisao sam jasno gore:

Nikakvo drugo uvrijeđeno prenemaganje, samo konkretne prijave.Znači, ako imate nešto za prijaviti, molim konkretnu poruku ili komentar ovdje i obrazloženje zašto prijavljujete. Ako ne - držite se teme i poštujte pravila foruma koji, naravno, zdravorazumski vrijede i na portalu. Hvala.