Kriptovalute (Ethereum, Bitcoin...)

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Navija za: Ferrari
Ja cekam sa 2000 da ubodem koji.. Tih 400 je neka psiholoska granica...
Fino Alla Fine

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
@avetma mogu da pitam koji je najjednostavniji i najbrzi nacin za kupiti ether ako nemamo racun u hr? Pita me jedan jaran iz slovenije (tamo mu je i bankovni racun) kako najjednostavnije da kupi ether pa sad ja neznam nesto si bio govorio da coinbase ceka i po mjesec dana na aktivaciju profila sa svim silnim provjerama. Po meni ova bitcoinmjenjacnica.hr funkcionira odlicno brzo i jednostavno bez ikakvih slika sa osobne i slicnih gluposti pa znas li mozda gdje je najprakticnije i najjednostavnije kupiti ether na isti princip
Nemam potpis.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Nemam pojma kako je za Sloveniju, mislim da oni imaju uplatno/isplatne bankomate gore. Neka progugla malo Ether ATM in Europe, pa će mu dati lokacije bankomata, samo dobro paziti na provizije.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Priblizio se Ether 400 $ Solidan pad u zadnjih 7 dana
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Da, nazalost nikako da odleti u visine jebem ga ja... Od pocetka godine stagnira...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
A da , prosao je onaj "hype" i sad ce se dizati nekoliko puta sporije. Ali bitno da se digne :)
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Najbitnije da se digne :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 03.08.2018., 15:24 Najbitnije da se digne :zubo:
Uvijek bilo :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

ujac
Karting
Karting
Evo ga pao, sad na 365

Sve se nesto mislim da bi bilo dobro da se skroz srusi pa onda uloziti opet oko 100 eura :zubo:
Nemam potpis.

ujac
Karting
Karting
I nakon dva dana pomalo mozemo razmisljati i o padu ispod 300
Nemam potpis.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Da.. Nesto mi nije dalo mira pa nisam uzeo jos 😊 Sve je u dosta velikom padu.. For now :chill:
Fino Alla Fine

ujac
Karting
Karting
35% u zadnjih tjedan dana, istovremeno mi zao sto sam trenutno na gubitku, ali mi je i drago sto cu moci vise kupiti
Nemam potpis.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Nisam od prije sezone gledao coin market (a bilo bi bolje da nisam ni sada) Eth ispod 200usd. Lagano izgubio vjeru u kriptose. Ne bude ovo dobro. Konstantan pad od kada nema reklama po guglu, fejsu, društvenim mrežama..... Po meni niš od ovog.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Al btc se vec dugo drzi na 6+k dok je eth i svi drugi skroz dolje..

I meni se cini da nece od toga bit nista ali sta sad... Mozda se desi cudo ali ne vjerujem.

Moglo bi bit ono da je najveci problem sto nitko ne stoji iza toga potpisom ne daje garanciju nekakvu...

Od trenutka kupovine eth je u samo bekih mjesec dana skocio za duplo ali tada ga nisam prodavao a sad mi ni nema smisla. Ili flop ili trop

Da, to si isto dobro primjetio, kako su ukinuli reklamiranja face google i svi ostali sve oslo niz brdo... Vratite nam reklame! Ocemo reklame!

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ja svoje ne prodajem dok 1eth ne dođe na 10000$ :mrgreen:

raca
GP3
GP3
Kakvo mišljenje vlada među vama za One coin? Skoro sam ušao na nagovor prijatelja, al sam odustao u zadnji čas. Prijatelj me opet nagovara i kaže da ta kripto valuta stalno po malo raste

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Sve što sam čuo o OneCoin jest da je čista prevara. U kripto svijetu je to ponekad teško razlikovati, ali ja se vodim po onoj - je li tehnologija dobra ili ne. OneCoin praktički nema tehnologije. Čim se netko predstavlja kao isključivo privatan blockchain - to je šifra za "bježi kud te noge nose".

raca
GP3
GP3
Bio sam u Antunoviću na njihovom inventu i upravo ta prezentacija i hvaljenje me je odbilo od toga, a predhodno sam pročitao dosta o tvorcu Ruji Ignatovoj. Brat mog prijatelja, a i on sam su dozvolili plaćanje u svojim lokalima u One coinima, čak i neke trgovine u Puli čiji su vlasnici zagrizli za to. Najviše me brinulo to da stalno napominju izlazak na svjetske burze, al nikako da do toga dođe

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Da malo maknemo prašinu s teme.
Prije par dana cca sam čitao nesto (Prpić piše) da se radi na Eth 2.0 ili eth2. Ugl totalno drugacija platforma jer ovaj prvi model nije osrziv (pod to mislim da smatraju sve criptovalute i njihov nacin proizvodnje).
Usput bacio oko na cointmarket pa on mene bacio u bed. Odu pare. Eth 118usd.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Gdje si Prpica našao kao izvor :mrgreen: Radi se na Eth, samo što je ocito prošao onaj prvi boom i većina šire javnosti je od straha iskeširala natrag. Lako za to, držim i čekam :)
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡