Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kako su prekrasne ove scene iz Zagreba...Jednako kao da smo prvaci, svaka čast narodu na ovakvom veličanstvenom dočeku, dečki su to apsolutno zaslužili 

- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Vida je barjaktarsenna66 je napisao/la: 16.07.2018., 18:27 Da se naježiš.....neopisivo.
Vida je jedan od onih koji bi nakon aftera u pola 7 ujutro rekao: "a di cemo sad?"

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ovakav docek ne dobiju ni osvajaci zlata 

- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Hrvatska je definitivno fenomen samo takav, imao sam sreće u zadnjih 4 mjeseca upoznati gomilu prijatelja koji mi zadnja 2 dana samo šalju poruke čestitki i divljenja našem narodu - od Kanade do Ukrajine.
Doček je jedan od najvećih i najveličanstvenijih koje sam ja ikad vidio u Zagrebu. Zadnji kojih se mogu sjetiti po slikama, brojevima i osobnom iskustvu su dolazak pape i općenito ulice grada 1995. nakon Oluje.
Mogu se tu pribrojiti i rukometaši i 1998., ali ova tri su mi baš posebno jaka u srcu....

Doček je jedan od najvećih i najveličanstvenijih koje sam ja ikad vidio u Zagrebu. Zadnji kojih se mogu sjetiti po slikama, brojevima i osobnom iskustvu su dolazak pape i općenito ulice grada 1995. nakon Oluje.
Mogu se tu pribrojiti i rukometaši i 1998., ali ova tri su mi baš posebno jaka u srcu....

Sisu (fin.)
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kamo mi je drago gledati ovaj doček. Svi kao jedno!
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
550 000+ 

Sisu (fin.)
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Od Iloka i nazad krenuli u 6h i sad došli kući. Krenimo redom uopće nisam ni želio ići no ono ajd idem jbg jednom se tako šta doživi i nebi želio da me kasnije hunta po snovima žal što nisam bio i dobro sam odlučio. Već od kolodvora more ljudi se slijevalo prema trgu nisam ni slutio da će toliko biti puno a došao na trg oko 11h nikako se nije moglo doći pred glavnu tribinu koliko je već ljudi bilo. Klopa, cuga, pjevanje svi različiti a svi imali jedno zajedničko Hrvatska. Ludilo od atmosfere!!! Preko phonea se pratilo gdje su reprezentativci i onda sam tek skontala koliko je ljudi bilo na ulicama sve je bilo puno. Jedini propust koji sam napravio jest da nisam išao u te ulice kojima su prolazili kasno vidio rutu. No nije mi teško palo ipak sam ih nekako na trenutke vidio kad su došli na binu. Ovako nešto nikad nisam doživio i sretan sam što sam bio dio velikog slavlja zajedno sa našim herojima!
P.s. Da smo kojim slučajem uzeli zlato mislim da bi došla cijela Hrvatska u ZGB!
Pohvale svim ljudima koji su bili u ZGB ni jedan jedini incident nisam doživio i u neku ruku to me šokiralo kako se to dogodilo. Hahaha ipak se može biti normalan neka se ova tradicija i dalje nastavit!!!
Pozdrav svim dobrim ljudima budite bolja slika samih sebe i možda konačno nam krene na bolje novo sutra!!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
P.s. Da smo kojim slučajem uzeli zlato mislim da bi došla cijela Hrvatska u ZGB!
Pohvale svim ljudima koji su bili u ZGB ni jedan jedini incident nisam doživio i u neku ruku to me šokiralo kako se to dogodilo. Hahaha ipak se može biti normalan neka se ova tradicija i dalje nastavit!!!
Pozdrav svim dobrim ljudima budite bolja slika samih sebe i možda konačno nam krene na bolje novo sutra!!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
stefan BELLOF
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
Koliko tocno golova i opasnih situacija je nastalo nakon Striniceve pogreske?BrrZiiii je napisao/la: 14.07.2018., 18:01 počinje Pivarić a ne onaj krele Strinić...pada gol i vodimo unutar prvih 15 minuta...
Svjetsko je NAŠE !
Tocno 0,slovima: nula,dok je jedina alternativa njemu,Pivaric nicim izazvan igrao rukom i poklonija Rusima slobodni za 2:2.
Bilo bi lipo kada bi se tog Strinica malo prestalo omalovazavat. Momak je nas najbolji livi bek,za pivarica je doktor. Obzirom da vjerojatno malo vas prati njegove igre zadnjih godina ni sami nemate pojma koliko ste u krivu.
Onako kako je Perisic imao posebne zadatke,tako je i Strinic vjerojatno imao posebne naredbe.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Strinic je svakako nas najbolji bek.. Prema naprijed ko da ima mentalnu blokadu, nije bas uvijek bio tako neucinkovit.. Za iza poprilicno solidan bek, od Pivarica bolji svakako.. Pivaric potentniji prema naprijed ali poprilicno nepouzdan u obrambenim zadacima.. A na kraju, barem ovaj izbornik nema neke ultimatume tko mora igrat a tko ne mora.. Covjek je sa repkom koja nije mogla proc skupinu na velikim natjecanjima, koja se raspadala svaku bitnu tekmu, usao u finale.. Izgubio je od boljeg, jaceg, odmornijeg suparnika.. Uspjeh koji ce biti vrlo tesko ponovit..
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Izbrisane sve offtopic poruke.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ali mislim da je vrijeme da zaključaš temu.

Prvenstvo prošlo, tako da....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”