Frantic je napisao/la: 11.07.2018., 22:44
Šta kažu?
"They're going home".
Čestitke komšije
Do 68. minute bolja Engleska, poslije 68. bolja Hrvatska.
Ko će me i čime (kako) častit, ako postanete prvaci?
Vettel pobjedom u Švabiji
Ma haj, može i to .
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Evo pustio je
Lewis Hamilton
You did us proud. Real grit, determination and never giving up until the very end. You should hold your heads up high England football team #worldcup
Svaka čast momcima, zaslužili su finale, a nadam se i dobrom igrom i naslov prvaka protiv Francuske!
Nisam fan nogometa i ovo mi je inače prva utakmica koju sam cijelu pogledao, koju doduše nisam ni blizu emocionalno doživio kao npr. zadnjih 10 krugova na VN Velike Britanije, ali je ovaj povijesni uspjeh Hrvatske reprezentacije vrijedilo ispratiti. Stvarno nevjerojatna pobjeda i uspjeh tako malog, ali u sportu jakog i uspješnog naroda
Sretno im u finalu, vjerujem da nakon svih ovih pobjeda mogu i do pobjede protiv Francuza!
Nevjerojatno! Što god se dogodi u nedjelju, mi imamo najbolju hrvatsku reprezentaciju ikad! U finalu smo! Napokon mogu prestati biti ljubomoran na one koje su gledali generaciju '98. koju upravo ova generacija ima priliku "osvetiti". Nama je krvnik bio Thuram, sad je vrijeme da Pivarić zabije prvi hattrick za repku
Što se tiče igre, rani (fenomenalni) gol nas je totalno ukočio, puno je grešaka bilo, falila nam je završnica, ali kao što je već @Frantic spomenuo, od 68. Hrvatska postaje ona prava i zasluženo pobjeđuje
IDEMO U FINALE
Zadnja izmjena: croatic f1, dana/u 12.07.2018., 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
Nego gdje su odjednom nestali oni arogantni, dosadni natpisi "its coming home"???
Forza Ferrari & Hrvatska... i kao što je gore napisano od croatica bez obzira na ishod u nedelju ja sam je*eno ponosan na ono što su napravili na ovom svjetskom prvenstvu
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ja sam negdje na početku prvenstva uplatio 10 centi, čisto iz zezancije, jer se ne kladim, da Hrvatska osvaja, 13 koef.
Pa mogu mi donijeti hamburger, ako pobjede.
Ali ako vođa pobjednika postane Luka Modrić, onda možda neće biti tako, piše ESPN. Modrić, u najmanju ruku, nije savršeno popularan u Hrvatskoj; u stvari, on je nepoželjan gost dobrom dijelu stanovništva.
zjurina je napisao/la: 12.07.2018., 17:06
Ostao sam bez teksta kad sam vidio ovo...
Ali ako vođa pobjednika postane Luka Modrić, onda možda neće biti tako, piše ESPN. Modrić, u najmanju ruku, nije savršeno popularan u Hrvatskoj; u stvari, on je nepoželjan gost dobrom dijelu stanovništva.