[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1091: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Undefined array key 0 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 1098: Trying to access array offset on value of type null
VN Singapura (18.-20. rujna) - Stranica 5
- Puls forum
Crofty je totalno ne relevantna osoba...uopÄe ne bi ni trebao komentirati ovako...eto raditi ce kvali vremena sa punim spremnikom
Ste Äuli rang o Hamiltonu i Senni?
Mozak mi izgorio.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Vau, izgleda da Äe se opet desiti ono Å”to se deÅ”ava veÄ godinu i pol. Na stazi na kojoj ne oÄekujemo apsoluto niÅ”ta Äemo dobiti sjajnu utrku. I nemam apsolutno niÅ”ta protiv toga. [ link do slike ]
Ma ovo mi je cudno skroz da je Mecedes sporiji za sekundu odjednom. Nije moguce nikako. Ako ostane ovako nitko sretniji od mene, mada mislim da Mercedes jos krije nekog asa u rukavu.....
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna
Propustio sam treÄi trening misleÄi da kreÄe u 13h
Sad kad vidim ova vremena stvarno se Äine nestvarnim, je li se Mercedes poigrava ovo sa ostalim ili fkt nisu mogli bolja vremena postiÄi? Ne mogu vjerovat da je samo ovolika razlike izmeÄu Alonsa i Rosberga
Ma blefiraju garant. I to lose blefiraju.... Evo da kasne po pola sek, pa hajde i nekako... A ne sekundu i sekundi i pol....
Sad ce oni sve karte staviti na stol.... Sigurno
Mada bi volio da i taj pole position napokon osvojimo.
Forza Ferrari!!!
Being second is to be the first of the ones who lose. Ayrton Senna
Normalno da Merc blefira...1.5 sekunda? Ma da...ali svejedno oÄekujem krvavu borbu u kvalama sa Ferrarijem jer vrijeme koje je Seb odvozio je bolesno brzo...
Ali kao Ŕto je netko rekao...loŔe blefiraju.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Mozda Mecka i blefira ali mislim da ce ih Seb pobijedit stvarna razlika je mnogo manja od tih 1.5 sec ali kao sto sam rekao a i Hatt je to naveo Vettel ovu stazu ima u malom prstu i mislim da ce ici na PP.
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
Vettel-Ferrari je napisao/la:Propustio sam treÄi trening misleÄi da kreÄe u 13h
Sad kad vidim ova vremena stvarno se Äine nestvarnim, je li se Mercedes poigrava ovo sa ostalim ili fkt nisu mogli bolja vremena postiÄi? Ne mogu vjerovat da je samo ovolika razlike izmeÄu Alonsa i Rosberga
Meni se Äini (iako to i priželjkujem ) da se neÅ”to desilo Mercu, jer nekako sumnjam da žele baciti u vjetar FP3 gdje se namjeÅ”ta setup za kvale nekakvim blefom.. i to pored puno jaÄeg Ferrarija nego proÅ”le godine, i toliko stabilnog RBa na ovoj stazi.. pogotovo znajuÄi kako se na toj stazi jako slabo pretiÄe. neznam.. no Äini mi se da za blef morate imati nekakvog razloga, ovdje ga nevidim.
Nije loÅ”e ... Vettel samo jednu tisuÄinku sekunde (0,001 s !!!!!! ) sporiji nego lanjski Q3 od Hamiltona !
Jedina kvaka je da je danas u ovim FP3 i sam Hamilton SPORIJI OD SAMOGA SEBE za viŔe od sekunde !
Hahaha... Jel to poÄinje Hamiltonova noÄna mora, a Ferrarijevi snovi postaju zbilja ?
Ne vjerujem - bit Äe prije da ovi u MeÄki neÅ”to muljaju, kao i obiÄno.
Lol... a Alonso stotinku i pol sporiji od Rosberga..hahaha.. ma daaaaajj... kak ne.
Je baŔ je Mercedes na razini Mclaren Honde. Budim realni... Vettel je tek dostigao po vremenu Mercedesov W05. Vjerovatno može to joŔ koju desetinku ali Mercedes mi je 2 do 3 desetinke brži. Ljepo je vidjet i Red Bull ovako blizu ali mislim da su iza dva Ferrarija.
JoÅ” sat vremena
@pirellisport : Looks like the gap between soft and supersoft is around 1.5 seconds. Strategy needs to be flexible; two or three stops likely for the race
"Formula 1 je jedini sport Äiji problem rjeÅ”avaju tako Å”to naprave joÅ” jedan problem"