Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji

⚽ Nogomet je sport u kojemu se dvije momčadi od 11 igrača nadmeću na pravokutnom igralištu travnate površine.

Slavko
Karting
Karting
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Verstappen
Što se mene tiče, Belgija je favorit. Provukli su se u zadnje 2 utakmice, ali kada igraju na svom nivou izgledaju nepobjedivo, kontre su im paklene, a u odbrani imaju bedem samo takav. Također su pakleni iz prekida, jer imaju visoke igrače i dobre skakače.
Jedina mana je što se često znaju uspavat tokom utakmice, eno protiv Japana, a i sinoć protiv Brazila su dobili bez veze gol.

Uglavnom za mene su oni opet favoriti za titulu, iako su zadnje 2 pobjede škakljive.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Belgija ima teške panjeve u odbrani.
Barem kad se ne diže lopta, jer su prilično visoki.
Vidjelo se to protiv Japana, a i sinoć.
Dakle, Jesus Verthongenu progura loptu kroz noge i prolazi dalje a onaj panj Kompany ruši čovjeka i umalo ne napravi penal, iako Jesus nije mogao do lopte. Sekundu jači kontakt i Mažić je mirne duše mogao svirati penal.
Doduše, malo me demantuje činjenica da je dosta brazilskih pokušaja po zemlji bilo osujećeno, a Brazilci su gol postigli upravo glavom.
Nisu zaslužili po do sada prikazanom biti prvaci.
Kao što sam napisao neki dan, od Tunisa su jači za klasu, od Paname za dvije, Englezi su 3.14čkasto pustili, Japan ne bi ni dobili (ma ne bi ni izjdnačili), da klada od Verthongen nije postigao onakav gol za smanjenje na 2:1. Iako im valja čestitati na preokretu i onoj fantastičnoj kontri.
Takođe, i za sinoć im čestitam na branjenju i kontrama (naročito onoj iz koje je poostignut drugi gol).
Ali prvi gol je bio autogol, a na 0:0 Silva umalo butinom nije dao onaj bubreg kad Courtios samo pogledom pratio loptu. Bilo je još par smušenih situacija od strane belgijske odbrane pred svojim golom na 0:0. I trebaju (kao što Hrvati trebaju Subašiću :mrgreen: ), Courtoisu dići omanji spomenik, makar bistu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
@Frantic
Panjevi od 300 mil???
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Golman je sinoc bio igrac utakmice..
Sinoc bi penal bio cist ko suza da lopta nije izasla vam terena, barem ja to tako vidim, ne znam koje je sluzbeno objasnjenje..
Obrana im je bila na najvecim iskusenjima jer je Brazil napadacki najpotentniji protivnik do sad i imali su malo srece kod 0:0, pa kod gola i cinjenice da nije igro Casemiro jer mu zamjenu bas nije nista mazilo tu tekmu..
Za mene su Francuzi u prednosti..
Fino Alla Fine

Slavko
Karting
Karting
Navija za: Verstappen
aaa ne znam, sinoć su se posle 2-0 uspavali, kad kažem uspavali, povukli i čekali kraj tekme. Mogli su oni bez problema izletit još koju paklenu kontru, uzmu loptu i vuku je do tamo, pa se onda zbune i izgube loptu. Hazard im je sinoć dosta kontri usporio bez potrebe, kad je jednostavno mogao gurnut loptu u prostor i da se stavi točka na i. Brazil je definitivno zaslužio produžetke, ali po meni samo zato jer su ovi to mogli sebi dozvoliti. Protiv Francuza će morat svaku kontru maximalno iskoristit, mada ja svejedno mislim da Francuzi nisu jači od Belgije, ni po čemu.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kako god bilo radje belgija nego brazil kao protivnik. Mene malo prpra ne rusa nego vise tekme koju igramo jer bila bi steta sad uspast kad smo najtezi dio odradili. Sad kad je sve moguce bas bi bilo grozno da nam se dogodi sto i brazilu npr.

Iako vjerujem u kvalitetu nasih i nadam se da cemo imat priliku osvetit se francuzima u finalu za 98 i ono kad je trezegeut mislim rukok stopo loptu oa nam zabio gol. Bilo je to nesto kasnije dok je igrao onaj henry jos...

Uglavnom uzet francuzima zlato bi bio samo takav gust :)

Ali opet, zec je u sumi i treba prvo danas uci smireno i jos bitnije samouvjereno sa puno ega tako da energetski zauzmemo cijeli teren pa onda pobjedi. U slucaju da povedemo moramo dati gas kao japan i poginutinza drugi gol jer nema nista gore kad ti ekipa pred kraj zabije za produzetke. Moramo izbjeci penale jer u penalima nema favorita pa da imas samo messije modrice i ronalde da pucaju... Penali su nam prevelik rizik i moramo to rjesit ako je ikako moguce u 90 minuta igre.

Aaajmooo vatrenii ajmool nacijoolll ajmo svi koji navijaju za nas aaaajmmmmooooool slikaslikaslika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
E jesi ih nabrojo, sva trojica pucali penale na prvenstvu ko da lopta ima 20 kg :zubo:
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Perica9 je napisao/la: 07.07.2018., 11:48 @Frantic
Panjevi od 300 mil???
Samo odbrana. Verthongen, Kompany, Alderweireld....., da, generalno panjevi @Perice
Plus klada Fellaini
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Frantic je napisao/la: 07.07.2018., 15:41
Perica9 je napisao/la: 07.07.2018., 11:48 @Frantic
Panjevi od 300 mil???
Samo odbrana. Verthongen, Kompany, Alderweireld....., da, generalno panjevi @Perice
Plus klada Fellaini
Taj Fellaini mi je najveća zagonetka. Jel cijeli svijet vidi nešto šta ja ne vidim? On je za mene jedva prosječan nogometaš za današnje standarde...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 7 mj
Laganih 0:2
Rebić i Modrić ce zabiti gol :chill:
slika

BrrZiiii
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: sve koji znaju zitvo
dok će strinić...već izgubljena lopta na izvođenju auta, vida i takvi majmuni "organizirati" igru, možemo samo očekivati dodavanja šubi...ovo je negledljivo !

nema luke...ali ima strinića za igru prema nazad i dodavanje protivniku iz auta

gore nego protiv danske....evo....pušimo i nema nade ovakvom strategijom...

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ajde da strinić nedostatak talenta nadomještava nekakvom radnom etikom ili duhom, ali čovjek je doslovno za kurac i u obrani i u napadu. Radije bi pivarića koji barem nešto može naprijed.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Bokte ... kaj Subašić delaaaa .. vrh :cheer:
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda